Окуляри -маска тактичні знімні лінзи One size Revision Койот

Товщина лінз
  • 2 мм

Окуляри -маска тактичні знімні лінзи One size Revision Койот

Продавець:BMSafe

4.8/5  ( 138 оцінок )

1 500

1 050

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Тип окулярів: закритої конструкції

Тип лінз: моноблочні

Колір лінз: темна, жовта, прозора

Матеріал лінз: полікарбонат товщиною більше 2 мм.

В основі маски: гнучкий пластик

Колір рамки та ремінця: койот

У комплекті: сумка-чохол, маска з ремінцем, 3 лінзи

Чим примітні окуляри Revision тактичні

Сумісні із касками різних модифікацій. Мають низькопрофільну, обтічну форму, щільно прилягають до обличчя, не створюючи перешкод для огляду. Рамка легко згинається. Замість дужок – еластичний ремінець, що регулюється по довжині. Параметри виробу зручні для посадки на різні типи облич, припускають спільне використання із захисним шоломом, приладом нічного бачення. Потиличний ремінець можна кріпити як поверх каски, так і під неї.

Відповідають міжнародним стандартам безпеки, розробленим для тактичних окулярів. Товсті лінзи забезпечують очам захист від дрібних осколків, що летять на великій швидкості. Тести, під час яких маску стріляли з 10-метрової дистанції дробом 4 розміру зі стовбура 12 калібру, показали, що лінзи витримує пряме потрапляння без ушкоджень. Не бояться вони подряпин, оскільки із зовнішнього боку оброблені спеціальною речовиною. Не потріскаються, якщо впадуть і навіть якщо на них настануть.

Модель розрахована на використання у складних погодних умовах, як у мороз, так у спеку. Щоб зсередини скла не запітніли, особливо коли зовнішня температура падає, передбачені у рамці канали-повітропроводи. Самі ж лінзи оброблені антифог-складом. Закрита конструкція, наявність поролонової вкладки по периметру рамки, що відіграє роль пилових фільтрів, повинні вберегти очі від задування, попадання піску, диму.

Знімні лінзи, різного кольору – під різні умови освітлення. З гнучкої рамки не складе проблеми вийняти лінзу, також досить еластичну, і вставити нову до клацання. Важливо простежити за тим, щоб усі елементи стали в свої пази. Темні окуляри ідеальні для ясної погоди. Жовті покращують контрастність у похмуру погоду, у них простіше прицілюватись. Прозорі виручать, коли освітлення недостатнє.

Характеристики

Товщина лінз
  • 2 мм
Комплектація
  • сумка-чехол, маска с ремешком, 3 линзы
Кількість в упаковці, шт
  • 5
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами