Ніж складаний 110 мм, 8 елементів. INTERTOOL HT-0591

Ніж складаний 110 мм, 8 елементів. INTERTOOL HT-0591

Продавець:VIA Shop

4.4/5  ( 231 оцінок )

246

Немає в наявності

Гарантія. 1 місяць офіційної гарантії від виробника Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Розкладний ніж стійкий до іржі завдяки високому виробу. Грані всіх насадок міцні, витримують максимальні навантаження і не спотворюються в роботі.

Інструменти виготовлені з сталі 420 марок. Присадки хрома протистоять агресивному повітряному середовищу, тобто підвищує стійкість до коррозії, а наявність марганця робить інструмент міцним, твердим і не схильним до швидкого зносу. Буде служити вам вдвічі довше звичайних ножів.

Замок у цій моделі простий і не потребує додаткових зусиль для складання ніжика. Достатньо натиснути на обух, і він закриється. Спейсер (підпіральна частина на ручці) захищає від випадкового закриття леза ножа.

Ергономічна сталева ручка з пластиковими накладками повторює форму пальців, завдяки чому ножем зручно і безпечно працювати.

Практичний і багатофункціональний, не займе багато місця в кишені або бардачку. Величина 8 функцій робить його незамінним у бутті або коли не під рукою цілий арсенал інструментів. Покладіть його в кишеню або сумку, і він обов’язково прийде вам на допомогу!

Спеціальні

  • Нержавіюча міцна 420 сталь служить набагато довше від інших сплавів, завдяки високій витривалості до появи коррозії та міцності.
  • Зручна ручка, не вислизає і щільно прилягає до долоні за рахунок рельєфного черевця;
  • Швидкий і легкий доступ до будь-якого інструмента. За допомогою засічок на інструментах і простому механізмі Slip joint розкладається хоча б лівою, хоча правою рукою.
  • Можна носити з ключами, як колода, за допомогою кільця на чоренці ножа.

* Не є холодною зброєю

Характеристики

Країна реєстрації бренду
  • Китай
Гарантія
  • 1 місяць офіційної гарантії від виробника
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».