Пневматична гвинтівка Black Ops Airguns Quantico (160.00.003)

Пневматична гвинтівка Black Ops Airguns Quantico (160.00.003)

Продавець:digtec

4.3/5  ( 345 оцінок )

8 357

Немає в наявності

Придбати пневматичну зброю та зброю під патрон Флобера можуть особи, які досягли 18-ти річного віку

Гарантія. 6 місяців Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Пневматична пружинно-поршнева гвинтівка Black Ops Airgun Quantico названа на честь академії ФБР у США, де навчають новобранців. Модель поєднує в собі потужність, простоту використання та максимально регульований інтерфейс, що дозволяє отримати максимум задоволення під час стрілянини.

Ложе гвинтівки виготовлено із полімерного матеріалу високої міцності. Приклад має можливість регулювання за трьома осями - висота щоки приклада, регулювання потиличника і сама висота приклада. Така конструкція дозволяє налаштувати гвинтівку практично під кожного стрільця, тим самим забезпечити комфортну стрілянину.

В качестве прицельных приспособлений на винтовке имеется складной регулируемый целик и мушка со светонакопительными элементами, которые значительно улучшают видимость прицельных приспособлений в условиях низкой освещенности.

Кроме того, на винтовке присутствует планка picatinny, на которой можно установить оптической прицел. Но, в виду конструкции, вести стрельбу будет комфортнее с установленой оптикой.

Пистолетная рукоять отличается удобством в обращении и позволяет стрелку надежно контролировать оружие в руке. Кроме того, пистолетная рукоять обеспечивает уверенное удержание винтовки в руке.

Важіль запобіжника розташований перед спусковим гачком, що дозволить уникнути можливості випадкового пострілу. Запобіжник ручний. Дана модель має короткий і плавний хід гачка, що дозволить робити більш точні постріли. Маючи такий набір переваг пневматична гвинтівка Black Ops Airgun Quantico підійде практично під будь-якого стрільця - від початківців до досвідчених користувачів і спортсменів.

Характеристики

Загальна довжина
  • 1130
Початкова швидкість кулі
Довжина дула
  • 478 мм
Джерело енергії
Місткість магазина
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Пневматична зброя продається громадянам, які досягли 18-річного віку.

* На пневматичні гвинтівки, калібр яких не перевищує 4,5 мм, дозвіл не потрібен!