Ремінь тактичний Bayonet з накладкою MOLLE SUPPRESSOR - Пряжка AustriAlpin ANSI COBRA® ProStyle 15kN - 44 мм - Coyote Brown - Розмір M

Ремінь тактичний Bayonet з накладкою MOLLE SUPPRESSOR - Пряжка AustriAlpin ANSI COBRA® ProStyle 15kN - 44 мм - Coyote Brown - Розмір M

Продавець:Nanotex

4.7/5  ( 33 оцінок )

5 630

Немає в наявності

Гарантія. 12 місяців Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Тактичний ремінь, розроблений Bayonet у співпраці з Templar's Gear, зі знімною накладкою MOLLE та міцною пряжкою ANSI COBRA® ProStyle.

Завдяки використанню чохла, що знімається, ремінь підходить як для повсякденного, «громадянського» використання, так і для використання в ситуаціях, що вимагають перенесення додаткового спорядження — наприклад, у тирі.

Ремінь має довжину 128 см і виконаний в універсальному розмірі, який можна регулювати приблизно від 60 до 120 см. Покриття MOLLE доступне у трьох різних розмірах:

- розмір S: довжина 76 см, рекомендується для кола талії від 82 до 90 см
- розмір M: довжина 84 см, рекомендується для кола талії від 91 до 98 см
- Розмір L: довжина 92 см, рекомендований для обхвату талії в межах 98-120 см

. Пояс виготовлений із поліамідної стрічки середньої жорсткості плюс (зручна горизонтальна жорсткість, збільшена по вертикалі), що виражається у покращеній вантажопідйомності, на ньому немає розривів стрічки. Для ременя було обрано пряжку ANSI Cobra 15kN з погляду розміру та форми, завдяки чому вони ідеально поєднуються один з одним.

Накладка виготовлена ​​з подвійної, ламінованої та проклеєної кордури 500D, з нижньою підкладкою на м'якій липучці, що дозволяє використовувати внутрішній ремінь. Отвори в системі MOLLE виконані методом лазерного різання.

Теоретична міцність ременя, закріпленого петлею, сягає 30 кН (близько 3000 кг). На одну секцію MOLLE можна підвішувати вантажі вагою 3 кг.


Характеристики

Матеріал
Колір
  • Коричневий
Гарантія
  • 12 місяців
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами