Ремінь тактичний Bayonet COMBAT - Пряжка AustriAlpin COBRA 9kN - 45 мм - Black

Ремінь тактичний Bayonet COMBAT - Пряжка AustriAlpin COBRA 9kN - 45 мм - Black

Продавець:Nanotex

4.7/5  ( 33 оцінок )

2 720

Немає в наявності

Гарантія. 12 місяців Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Якісний ремінь COMBAT виробництва польської компанії Bayonet. Конструкція цього зручного повсякденного тактичного ременя виготовлена ​​з перевірених матеріалів найвищої якості:

  - Рятувальна та захисна пряжка COBRA від AustriAlpin із сертифікатами міцності.  Він виготовлений з алюмінію 7075 (корпус), нержавіючої сталі (штифти, затискна планка) та латуні (вуха).  Розривне зусилля пряжки 9кН (понад 900кг), у петлі 18кН (за умови використання відповідної стрічки).  Механізм пряжки запобігає розкриттю під навантаженням.

  - Військова поліамідна стрічка Pasamon Pa6 середньої жорсткості із сертифікатами міцності. У порівнянні з іншими видами стрічок, поліамідні стрічки мають найбільшу довговічність, естетичність і одну з найвищих показників міцності.  Вони стійкі до погодних умов, їхній колір стійкий, а стрічка при звичайному використанні не протирається, не перетирається і не розплутується.  Товщина стрічки 2,2 мм, міцність 20 кН (2000 кг).

  - нитки TYTAN виробництва Ariadna SA завтовшки 20 - одинарна нитка має мінімальну міцність 5,5 кг (для порівняння, звичайна нитка витримує від 0,2 до 0,5 кг).

Пояс пошитий на професійній японській швейній машині JUKI, призначеній для важких матеріалів.  Він дозволяє зафіксувати і зробити дуже міцний рядок.

Використання стрічки середньої жорсткості робить її ідеальним продуктом для кріплення чохла до мобільного телефону, піхвами або багатофункціонального інструменту, і в той же час чудово підходить для повсякденного носіння штанів.

Характеристики:
- Коло: до ~ 115 см, повністю регулюється від 20 до 115 см
- Пряжка: AustriAlpin COBRA BLACK 45 мм, пофарбована, міцність 9 кН, у петлі 18 кН
- Ремінь: поліамід Pa6, міцність 20 кН, ширина 44 мм товщина 2,2 мм, середньої жорсткості

Характеристики

Матеріал
Колір
  • Чорний
Гарантія
  • 12 місяців
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами