Ремінь тактичний Bayonet THIRDLINE - Пряжка AustriAlpin COBRA 9kN - 45 мм - Black - Розмір L

Ремінь тактичний Bayonet THIRDLINE - Пряжка AustriAlpin COBRA 9kN - 45 мм - Black - Розмір L

Продавець:Nanotex

4.7/5  ( 33 оцінок )

3 680

Немає в наявності

Гарантія. 12 місяців Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Високоякісний ремінь THIRDLINE виробництва польської компанії Bayonet. Конструкція цього зручного тактичного ременя виготовлена ​​з перевірених матеріалів найвищої якості:

  - рятувальна та захисна пряжка COBRA від AustriAlpin із сертифікатами міцності. Він виготовлений з алюмінію 7075 (корпус), нержавіючої сталі (штифти, затискна планка) та латуні (вуха). Розривне зусилля пряжки 9кН (понад 900кг), у петлі 18кН (за умови використання відповідної стрічки). Механізм пряжки запобігає розкриттю під навантаженням.

  - Pasamon Pa6 подвійна військова поліамідна стрічка середньої жорсткості із сертифікатами міцності. У порівнянні з іншими видами стрічок, поліамідні стрічки мають найбільшу довговічність, естетичність і одну з найвищих показників міцності. Вони стійкі до погодних умов, їхній колір стійкий, а стрічка при звичайному використанні не протирається, не перетирається і не розплутується. Товщина стрічки 2,2 мм, міцність 20 кН (2000 кг).

  - нитки TYTAN виробництва Ariadna SA завтовшки 20 - одинарна нитка має мінімальну міцність 5,5 кг (для порівняння, звичайна нитка витримує від 0,2 до 0,5 кг).

Пояс пошитий на професійній японській швейній машині JUKI, призначеній для важких матеріалів. Він дозволяє зафіксувати і зробити дуже міцний рядок.

Використання подвійного ремінця середньої жорсткості робить його ідеальним виробом для перенесення зброї, боєприпасів та спорядження. Має достатню жорсткість, щоб не прогинатися навіть під великою вагою.

Два шари стрічки з'єднуються так, щоб пояс був гладким з вивороту, а кінець коротшого шару повністю ховався під липучкою. Застібка-липучка використовується для утримання ременя, що регулюється, що дозволяє носити його без шлевок.

Характеристики:
- Пряжка: AustriAlpin COBRA BLACK 45 мм, пофарбована, міцність 9 кН, у петлі 18 кН
- Стрічка: подвійний поліамід Pa6, міцність 20 кН, ширина 44 мм, товщина 2,2 мм, середньої жорсткості

Розмір:
L - коло від 95 до 110 см

Характеристики

Матеріал
Колір
  • Чорний
Гарантія
  • 12 місяців
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами