Пневматичний пістолет Win Gun 306 Beretta 92 C31 (Беретта 92) газобалонний CO2

Пневматичний пістолет Win Gun 306 Beretta 92 C31 (Беретта 92) газобалонний CO2

Продавець:Фануччи

4.8/5  ( 60 оцінок )

2 045

Є в наявності

32

Придбати пневматичну зброю та зброю під патрон Флобера можуть особи, які досягли 18-ти річного віку

Гарантія. 6 місяців Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

На території сучасної України дуже популярною вважається американська зброя, а пневматичний пістолет Win Gun 306 Beretta 92 (C31) – це якраз один із найяскравіших його представників. Мабуть, варто розібратися, чого такого примітного в цьому, непоказному на перший погляд пістолетику. На вигляд пневматичні пістолети мають подібності з якимись бойовими пістолетами. Мало того, недосвідчене око може прийняти її за справжню зброю і послати нервовий імпульс у головний мозок, мовляв, настав час лякатися. Але для досвідчених стрільців відрізнити справжній пістолет від пневматичного, часто дуже легке завдання.

Стандартні прицільні пристрої, представлені у вигляді цілика та мушки, оснащені яскравими фібергласовими нитками. Завдяки цьому можна говорити про максимальну простоту прицілювання навіть за умов поганої видимості.

Пістолет оснащується багатозарядним магазином, розрахованим на вісімнадцять куль. Гладкий ствол забезпечує максимальну дальність стрільби та високу початкову швидкість - до 120 м/с. Дульна енергія зброї вбирається у 3 Дж. Стрілянина з пістолета Win Gun 306 Beretta 92 ведеться металевими кульками калібром 4,5 мм з допомогою енергії стиснутого газу.

Запобіжник розташований з правого боку рамки затвора. Він виконаний у вигляді перемикача. Перемикання у праве положення активує механізм захисту та виключає ймовірність твору пострілу з необережності. Про готовність до стрілянини сигналізує червона мета.

У нижній передній частині пістолета встановлена ​​планка Пікатінні, особливості конструкції такої зброї дозволяють зробити додаткове встановлення зовнішніх аксесуарів, представлених у вигляді тактичного ліхтарика або лазерного цілепокажчика.

Характеристики

Джерело енергії
Затворна рама
Режим вогню
Місткість магазина
Вага, г
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Пневматична зброя продається громадянам, які досягли 18-річного віку.

* На пневматичні пістолети, калібр яких не перевищує 4,5 мм, і револьвери під патрон Флобера, калібром до 4 мм включно, дозвіл не потрібен!