Ніж KOMBAT UK Tanto tactical knife TD937-50A Uni (kb-td937)

1 відгук Код:  348099558

Ніж KOMBAT UK Tanto tactical knife TD937-50A Uni (kb-td937)

1 відгук Код:  348099558

Продавець:Slavvko

4.8/5  ( 399 оцінок )

726

Немає в наявності

4

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Розкладний надійний ніж із серейторною заточкою та замком Liner Lock

Liner lock - це найпоширеніший, найпростіший та найнадійніший тип замку з боковою пружиною, який можна відкривати та закривати однією рукою, що робить його безпечнішим та зручнішим у використанні, ніж звичайні ножі.

Замикаючий механізм складається з мінімальної кількості деталей, що сприяє його довговічності.

Щоб скласти ніж, достатньо натиснути одним пальцем на частину притискної пластини, що виступає, і зрушити її в бік. Коли ніж закритий, замок практично не помітний.

Замок Liner Lock невибагливий у догляді та менш чутливий до бруду, ніж інші замки, тому такі ножі відмінно підходять для використання в екстремальних умовах.

Серейторне заточування – це особливий тип заточування леза з хвилястою формою ріжучої кромки. Таке заточування робиться під різними кутами, тому воно найбільш ефективне для розрізання волокнистих матеріалів: тросів, строп, ремнів, сіток або подібних промов.

Серейторне заточування має ряд суттєвих переваг:

· Такі ножі краще справляються з волокнистими матеріалами такими як гілки, канати, тверде та жилисте м'ясо. Зазубрини легко чіпляються за поверхню і «вгризаються» до неї, тому ріжуть швидше та з меншими зусиллями.

· Пилоподібна форма дозволяє зривати верхню захисну оболонку, швидше і легше справляється з розрізаною поверхнею.

· Лізо з серрейторним заточуванням довше зберігає ріжучі властивості в порівнянні зі звичайним лезом, тому такі ножі особливо актуальні у далеких поїздках та походах, де немає можливості точити ножі.

Серейторні ножі використовуються дуже широко в різних сферах - у роботі служб спасіння, для риболовлі (оброблення риби та перерізання снастей), для дайвінгу (легко та швидко перерізають троси та канати навіть на великій глибині). Бойові, тактичні та ножі для самооборони також, як правило, мають ділянку леза із серрейтором.

Характеристики:

• 12,5 см у складеному стані
• Лезо з титановим гальванічним покриттям
• Рукоятка з чорного сплаву не ковзає в ладоні
• Довжина леза: 10,5 см
• Загальна длина: 22 см

Характеристики

Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 1

  • Олександр Клочков
    Відгук від покупця. Продавець: Slavvko

    Отримав сьгодні ніж. Перше враження таке "коштуе своїх грошей ", але неприємно те, що при отриманні був скол на рукоятці. Я його всеодно б юзав, але трішки неприємно, нова ж річ.

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».