Кобура 8Fields стегна модульна права койот

Кобура 8Fields стегна модульна права койот

Продавець:BZN Group

4.9/5  ( 120 оцінок )

999

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Універсальна стегна кобура 8Fields призначена для великої короткоствольної зброї типу Socom MK23, Desert Egle, МР7, UZI і т.п., відповідного за розміром.

Розроблено спеціально для практичного бойового застосування. Кріпиться на три точки, з можливістю точного припасування під стрілка за декількома параметрами, а за рахунок фастекс-карабінів обладнана системою швидкого скидання, за потреби.

Кобура на стегнах відрізняються високою якістю, виготовлена ​​з міцного водостійкого поліестеру 600D, каркасні елементи для міцності оббиті EVA-піною.

Характеристики:

Регулюється по довжині та ширині Три підсумки для запасних магазинів застібаються ремінцями на пряжки Fastex Система фіксації оснащена додатковими стяжними ремінцями для захисту від випадання зброї Два варіанти носіння кобури: на стегні або на поясі об'єму стегна за допомогою еластичних ременів з пряжками Fastex, які дозволяють, у разі потреби, швидко зняти кобуру. Поясне кріплення розраховане на ремінь шириною до 65 мм.

Колір: койот

Характеристики

Призначення
  • Для пістолета
Спосіб носіння
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами