Ремінь на рушницю прямий шкіра-спилок коричневий

Ремінь на рушницю прямий шкіра-спилок коричневий

Продавець:GRAND LIFE

4.6/5  ( 222 оцінок )

403

Є в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Прямий ремінь для рушниці.

Виготовлений зі шкіри спилок

Колір – коричневий*, чорний.

Довжина – 90-100 см.

Ширина – 3 см

Що таке шкіра спилок

Спилок - шар дерми, отриманий при двоїнні (поділі на шари) напівфабрикату у виробництві шкіри. Розрізняють спилок лицьовий, середній та мездровий (або бахторм'яний). З тонкого лицьового спилка виробляють галантерейну шкіру.

Лицьовий спилок більшої товщини та середній спилок служать для отримання шкіри, що використовується в основному для виготовлення взуття, меблів. З бахторм'яного спилка виробляють велюр для взуття та спецодягу, юфть.

Дрібний спилок та спилковий обріз використовують для приготування технічного желатину, клею та інших продуктів розчинення колагену.

Для розширення області застосування спилка, а саме - в галантерейну та взуттєву промисловість, його тиснуть гарячим пресом з різними добавками або просоченнями, створюючи на одній із сторін 100% штучну особу, щоб вона зовні була схожа на шкіру. Існує безліч різних технологій нанесення штучного покриття на спилок. В результаті, відрізнити у готовому виробі доведений спилок від шкіри практично неможливо. Внаслідок цього спилок зі штучною особою знайшов широке застосування в галантерейній промисловості.

Характеристики

Колір
  • Коричневий
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами