Відгуки покупців про Туристичний набір UNi складаний 6 в 1, (мультитул) С-26 з нержавіючої сталі червоний

3 відгуки

Код:  350012040

Залиште свій відгук про цей товар
  • Андрій Воронов
    Відгук від покупця. Продавець: HappyLife

    Проблему вирішено

    Доброго дня. Отримав цей мультитул певний час тому, по-перше, зовсім не відповідає фото на сайті, по-друге, ніж з некаленої сталі, звичайне залізо, тому надійшов вже трохи погнутим, коли переглягув після отримання вдома. Так що звичайний Китай, як завжди.)) Але через ввічливість продавця та розуміле ставлення до клієнту (були проблеми з отриманням завдяки блекауту) повернення не вимагаю - нехай буде, хоч як виделка з ложкою згодиться. :) З Новим Роком, та Перемоги!))

    Переваги:
    Нічого видатного, Китай як Китай :)
    Недоліки:
    Не відповідає зовнішньому вигляду на сайті
  • Тарас Поперека
    Відгук від покупця. Продавець: HappyLife

    Проблему з товаром було вирішено на мою думку. Мені повернули кошти. На майбутнє раджу правильно описувати товар який продаєте. Дякую за адекватність.

    • Продавець HappyLife

      Тарас Петрович, добрий день! Дякуємо за те, що поділилися своїми враженнями. Нам шкода, що Ваш досвід не відповідав Вашим очікуванням. Це був нечастий випадок, і ми виправимося на краще наступного разу. З повагою завжди Ваш магазин HAPPYLIFE

  • Тарас Поперека
    Відгук від покупця. Продавець: HappyLife

    Проблему вирішено

    Зовсім не те що пропонується на картинці. Не зрозумілої якості і не відповідає описаному.

    • Продавець HappyLife

      Тарас Петрович, добрий день! Нам дуже прикро, що сталась помилка. Менеджер оформив повернення товару, та передав Вашу скаргу у відповідний відділ, щоб запобігти непорозумінню знову. Просимо вибачення, та обіцяємо виправити ситуацію. Ми дуже цінуємо своїх клієнтів і намагаємося якісно працювати для Вас! З повагою завжди Ваш магазин HAPPYLIFE

    • Тарас Поперека

      Проблему було вирішено на мою користь. Мені повернули кошти за що я вдячний. На майбутнє раджу правильно описувати товар який продаєте. Дякую за адекватність.