Тепловізійна насадка Hikmicro THUNDER TH35C (HM-TR13-35XF/CW-TH35C) [71141]

Тепловізійна насадка Hikmicro THUNDER TH35C (HM-TR13-35XF/CW-TH35C) [71141]

Продавець:Geekon

4.3/5  ( 1209 оцінок )

75 789

Немає в наявності

Гарантія. 3 місяці Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Тепловізорна насадка Hikmicro TH35С може застосовуватись для встановлення на різні типи класичних оптичних прицілів при використанні спеціального перехідника. Крім того, конструкція Hikmicro TH35С дозволяє використовувати цей прилад як тепловізорний монокуляр. Для цього застосовується спеціальний окуляр. Конструкція та основні технічні рішення, закладені в Hikmicro TH35С, загалом аналогічні тим, що використовуються в прицілі Hikmicro TH35. Як і приціл, насадка Hikmicro TH35С відрізняється дуже розвиненим функціоналом, при цьому має ціну, доступну широкому колу мисливців. Основою насадки є болометрична матриця з наступними характеристиками: розмір 384×288 пікселів, частота 50 Гц, розмір пікселя 17 мкм.

Чітке зображення об'єкта, що спостерігається

Що стосується такого показника, як теплочутливість (NETD), то він дорівнює 35 мК і менше. Це дає можливість отримати чітке зображення об'єкта, що спостерігається, а також детальне промальовування навколишнього середовища. Оптичне збільшення об'єктива дорівнює 1х, оскільки передбачається, що насадка використовуватиме оптичні можливості прицілу, на який вона буде встановлена. Фокусна відстань складає 35 мм. Приціл має високу світлосилу F1.0. Оптичне збільшення доповнюється цифровим зумом 1-8х.

Технології OLED

Дисплей, куди виводиться зображення, виконаний за технологією OLED, розмір 748х561 пікселів. Дисплей такого типу має такі позитивні властивості: яскрава та контрастна картинка, відсутність «зависань» при русі об'єкта, що спостерігається, а також висока енергоефективність. Дисплей може вимкнути, щоб заощадити акумулятор.
Насадка Hikmicro TH35С відрізняється великим набором функцій. Серед них є такі, як «картинка в картинці», чотири змінні палітри кольорів. Насадка має можливість роботи з фірмовим додатком T-Vision (на платформах IOS та Android) через модуль Wi-Fi. Для запису фото- та відео зображень є вбудований рекордер з об'ємом пам'яті 16 Гб. Для вимірювання відстаней до мети є стадіометричний далекомір.

Стандарт  IPX7

Корпус насадки виготовлений із пластмаси на алюмінієвому шасі, здатний витримувати віддачу потужної зброї та є водонепроникним за стандартом IPX7: витримує занурення у воду на 1 м на час до 30 хвилин. Температурний режим знаходиться в діапазоні від -20°С до +55°С. Елементами живлення насадки є два знімні акумулятори або батареї типу CR123A.

Час роботи 4,5 години

Зовнішнє живлення може подаватись через порт USB Type С. Максимальний час роботи від штатних акумуляторів становить 4,5 години за температури повітря +25С.

Характеристики

Живлення
Вага, г
  • 420
Гарантія
  • 3 місяці
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Характеристики та комплектація товару можуть змінюватися виробником без повідомлення