Тепловізійный монокуляр AGM Fuzion LRF TM50-640

Тепловізійный монокуляр AGM Fuzion LRF TM50-640

Продавець:Оптичні Системи

4.7/5  ( 42 оцінок )

151 700

Є в наявності

5

Гарантія. 24 місяці офіційної гарантії від виробника Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Тепловізійний монокуляр AGM Fuzion LRF TM50-640

Тепловізійний монокуляр AGM Fuzion LRF TM50-640 – найдальнобійніша модель в лінійці продукції американського бренду AGM Global Vision, LLC. Особливістю приладу є наявність двох спектральних каналів: тепловізійного та оптичного, що дозволяє отримувати суміщене зображення з максимальним рівнем деталізації. Дальність виявлення стандартної ростової фігури в 2600 метрів закриває повний спектр завдань для будь-якого типу полювань. Наявність лазерного далекоміра розширює можливості для любителів далеких пострілів. Прилади такого класу, активно застосовуються при проведенні пошукових і рятувальних місій, організації охоронних заходів, патрулюванні території. Монокуляр оснащений потужним германієвим об'єктивом F50/1.2 з ручним фокусуванням на дистанцію. Оптичне збільшення 3х, за допомогою цифрового зума х8 можна отримати максимальну кратність 24х, чого достатньо для докладного вивчення навіть сильно віддалених об'єктів.

Набір функціональних можливостей задовольнить найвибагливіших клієнтів. Доступний вибір колірних палітр відображення і декількох режимів відображення. Вбудований відерекордер допоможе зафіксувати вдалі моменти спостережень. Модуль Wi-Fi в режимі «точки доступу» дозволяє використовувати тепловізор в режимі відеоконференції, де на екранах телефонів можуть переглядати відео до 5-ти користувачів. Тепловізор AGM Fuzion LRF TM50-640 відгуки отримав тільки захоплені. Водонепроникна, протиударна конструкція готова до роботи навіть в найжахливіших умовах експлуатації. Йому не страшні падіння на бетон або будь-яку тверду поверхню. Оптика впорається із зануренням у воду на глибину до 1 метра. Це ідеальне рішення для любителів нічних видів полювань.

Тепловізор AGM Fuzion LRF TM50-640 характеристики:

  • Дальність виявлення тепло-контрастних цілей — 2600 м; 
  • Приймач теплового випромінювання 640 х 512 пікселів. @ 12µm (NETD <35 mK) 50 Гц; 
  • Тип матриць - FPA VOx (Uncooled Focal Plane Arrays); 
  • Цифрова камера 1/2” Progressive Scan CMOS 1960х1280рг@25fps; 
  • Чутливість в діапазоні від 400 до 1000 nm - 0.001 Lux @ F1.0; 
  • Германієвий об'єктив F50/1.2 з ручним фокусуванням; 
  • Оптичне збільшення 3х - 24х, цифровий зум: х1, x2, x4, x8; 
  • Поле зору, градусів/м на 100 м – 8,8°×7°/15,4 х 12,2 м; 
  • Лазерний далекомір до 600 м, похибка ± 1 м; 
  • Кольоровий OLED дисплей (0.39-inch) 1024x768 пікс; 
  • Колірні палітри відображення (White Hot, Black Hot, Red Hot, Fusion, Visible, Image Fusion); 
  • Опція відстеження максимальної температури; 
  • Вбудований фото відеорекордер 16 Гб внутрішньої пам'яті; 
  • Wi-Fi модуль, робота в режимі «Точка доступу», відеовихід CVBS; 
  • Міцний пластиковий корпус, управління за допомогою 3-х кнопок; 
  • Клас вологозахисту по IEC 60529 - IP67 (водонепроникний); 
  • Система живлення – li-ion акумулятор 18650; 
  • Час автономної роботи - 5 годин; 
  • Живлення від зовнішнього джерела USB Type-C; 
  • Діапазон робочих температур: від -20 до +55°С; 
  • Габарити 184×74×87 мм;
  • Вага 0,548 кг.

Дальність виявлення в 2600 метрів є рекордним показником для всієї лінійки приладів. Реалізувати значний потенціал вдалося завдяки великим ІЧ-сенсорам VOx 640 х 512 пікселів. @ 12µm (NETD <35 mK) і потужному германієвому об'єктиву з апертурою 50 мм. При виявленні тварин на такій відстані можна бути в повній впевненості, що залишаєтеся непоміченим.

Режими відображення і колірні палітри мають індивідуальні заводські налаштування, підібрані для вирішення різних завдань, у залежності від умов видимості, відстані і топів цілі.

Доступні наступні варіанти:

White Hot (Гарячий білий); Black Hot (Гарячий чорний); Red Hot (Гарячий червоний); Fusion (Кольоровий); Режим Visible (Злиття); Режим Image Fusion (Суміщення цифрового зображення і теплової сигнатури).

Колірні палітри White Hot, «Black Hot» і «Red Hot» з контрастними відтінками ефективно виділяють об'єкт на прохолодному тлі. Рекомендовані до застосування на великих відкритих просторах, в нещільній рослинності, в горах, на морі. Палітра «Fusion» ефективно підсвітить «гарячі» місця на поверхні об'єкта. Рекомендована на короткій дистанції при ідентифікації та визначенні трофейності.

Режим «Visible» одночасно відображає кілька кольорів:білий, жовтий, червоний, рожевий і бузковий, кожен з яких вказує на певну температуру.

Режим «Image Fusion» - інноваційне впровадження, яке раніше використовувалося виключно у професійній вимірювальній апаратурі. Користувачам надано суміщене зображення тепловізійної і цифрової камери. Напівпрозора теплова сигнатура, накладаючись на реальну картинку, в рази збільшує деталізацію та інформативність. 

Тепловізійний модуль побудований на високотехнологічних сенсорах Uncooled Focal Plane Arrays 640 х 512 пікселів. @ 12µm (NETD <35 mK) 50 Гц. Продуктивні матриці фокальної площини FPA виконані за технологіями з щільністю посадки детекторів 12 мкм. Керамічні приймачі ІЧ-випромінювання на оксид ванадієвої підкладці мають значно менші показники рівня шумів і температурної чутливості. Значний розмір матриці 640 х 512 pix дозволив отримати один з найбільших показників ширини поля зору. Робота модуля на частоті 50 Гц найбільш оптимальна для відстеження динамічних сцен з об'єктами, що пересуваються з високою швидкістю.

Цифрова камера 1/2”Progressive Scan оснащена CMOS сенсором 1960х1280рг@25fps, захоплюючим відео в HD-якості. Висока чутливість у широкому діапазоні інфрачервоного випромінювання від 400 до 1000 нм, що забезпечує отримання якісної картинки навіть при поганому, сутінковому освітленні. Доступний перегляд відео окремо з цифрової та тепловізійної камери, також суміщене зображення.

Потужна оптика з германієвим об'єктивом F50/f1.2 володіє одним із самих широких діапазонів кратності від 3 до 24х. Наближати зображення можна плавно і з кроком х1, х2, х4, х8. Показник просторового дозволу iFov (Instantaneous Field of View) становить 8,8°×7°. Ширина поля зору в лінійному вираженні дорівнює області простору розміром 15,4 х 12,2 м на відстані в 100 метрів. Об'єктив оснащений передньою лінзою з Германія (32Ge), матеріал повністю прозорий в ІЧ-діапазоні, не створює перешкод для проходження сигналу. Фокусування на дистанцію ручна, шляхом обертання кільця на об'єктиві.

Вбудований лазерний далекомір значно розширив функціонал. Максимальна дистанція вимірювань до 600 метрів, похибка±1м. Клас лазерної безпеки 1. Довжина хвилі 905 nm потрапляє в невидимий діапазон випромінювання. Пристрій виконано в одному оптичному каналі, що вдало вписалося в загальну конструкцію.

Кольоровий OLED дисплей, транслює потокове відео з роздільною здатністю 1024x768 пікселів, надає повнорозмірне зображення з великою глибиною кольорів і високим рівнем деталізації. Технології сучасних пристроїв відображення мають вкрай низький рівень енергоспоживання, дозволяють економити заряд батарей, одночасно збільшуючи час автономної роботи. Мікродісплей адаптований до роботи в умовах мінусових температур. Якість не страждає при морозі до -20°С. Винос вихідної зіниці – 19 мм. Доступна діоптрійная корекція.

Модуль Wi-Fi вбудований відерекордер забезпечили повний набір мультимедійних опцій. Записуйте якісне відео, діліться роликами в соціальних мережах і пред'являйте фото трофеїв в якості реальних доказів. Внутрішньої пам'яті 16 Гб вистачить на кілька годин відео і десяток тисяч фото. Тепловізор може працювати в якості Wi-Fi точки доступу, перетворюючи спостереження в захоплюючу відеоконференцію, коли за тим, що відбувається на екранах своїх гаджетів одночасно можуть спостерігати до 5 користувачів.

Міцний пластиковий корпус виконаний за стандартами захисту IP67, допускається падіння з висоти близько 1,5 метрів і експлуатація умовах підвищеної вологості при інтенсивних атмосферних опадів (дощ, мокрий сніг). Монокуляр залишиться повністю працездатним після короткочасного занурення в воду. Діапазон робочих температур від -20 до +55°C. Блок управління складається з трьох кнопок, розташованих на верхній частині приладу. Ергономічне розташування дозволяє управляти настройками, не відволікаючись від спостережень.

Живлення AGM Fuzion LRF TM50-640 здійснюється від одного літієвого акумулятора 18650. Можливість зміни джерела дозволить збільшити час автономної роботи. На одному акумуляторі тепловізор пропрацює протягом 5 годин. Також підтримується робота від зовнішнього джерела живлення типу «Powerbank» з інтерфейсом USB Type-C (кабель в комплекті).

Комплект поставки:

  • Тепловізійний монокуляр AGM Fuzion LRF TM50-640; 
  • Акумуляторна батарея 18650; 
  • USB кабель тип С; 
  • Зарядний пристрій; 
  • Серветка для чищення оптики; 
  • Інструкція по експлуатації; 
  • Гарантійний талон.

Характеристики

Діяльність ідентифікації, м
Живлення
Діаметр передньої лінзи, мм
Інтерфейси та роз'єми
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Характеристики та комплектація товару можуть змінюватися виробником без повідомлення