Тепловізор HikMicro GRYPHON GH25

Тепловізор HikMicro GRYPHON GH25

Продавець:Оптичні Системи

4.7/5  ( 42 оцінок )

70 000

Є в наявності

Гарантія. 24 місяці Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Тепловізор HikMicro GRYPHON GH25

Gryphon GH25–тепловізійна ручна камера від світового лідера індустрії систем відеоспостереження на основі тепловізорів HikMicro. Компанія займає міцні позиції на ринку і задає тон його основним гравцям. Серія HikMicro Gryphon інноваційний продукт з гучними заявами на універсальність. Розробники, використавши всі свої напрацювання і накопичений досвід, впровадили кілька революційних рішень, раніше вікористовуванних виключно в промислових вимірювальних тепловізорах. Монокуляр оснащений відразу декількома камерами: тепловізійної і цифровий. Сформоване зображення виходить в результаті накладання двох кадрів з оптичної камери і термограми. В результаті спостерігачам стають доступні моменти і деталі, які раніше, не можливо було отримати за допомогою тепловізора. Наприклад, можуть бути чітко видно номери автомобілів і найдрібніші деталі тварин. Восьми кратний зум фактор дозволяє наблизити картинку і ознайомитися з усіма подробицями розглянутого об'єкта. Всепогодне виконання говорить про готовність монокуляра до будь-яких атмосферних сюрпризів. Прилади цього класу здобули велику популярність серед мисливців, так як тільки за допомогою тепловізійного монокуляра можна помітити тварина в тих умовах, де просто пасує навіть сучасна цифрова оптика. 

Тепловізор HikMicro Gryphon GH25 HM-TS23-25QG/WV-GH25 зібраний на передовому сверхчувствительном сенсорі Vox 12µm (NETD) <35 mK, здатного реєструвати мінімальні температурні відхилення. В додаток є цифрова HD камера 1/2”Progressive Scan CMOS з роздільною здатністю 1960х1280. Здатність бачити об'єкти розміром з велику тварину на 1200 метрів перекриває весь спектр завдань для будь-якого типу полювання. Користувачам доступний вибір колірних палітр і режимів роботи. Наявність стадиометрического далекоміра допоможе зорієнтуватися в дистанції до об'єкта і прийняти правильне рішення перед пострілом. HikMicro Gryphon GH25 відгуки отримав самі захоплені. Молодша модель серії змогла здивувати навіть найзапекліших скептиків. За якістю одержуваного зображення, на другу половину 2021 року, цим продуктам немає рівних. Крім кришталевой германієвої оптики і чутливої електроніки продукція Хикмикро володіє цілим рядом унікальних цифрових обробників, здатних на льоту перетворити розмите зображення в якісну і насичену картинку.    

Ключові особливості

  • Приймач теплового випромінювання 384х288 pix. @ 12µm (NETD <35 mK); 
  • Тип FPA матриць - VOx (оксид ванадію), виробник HikMicro TechnologyТМ;
  • Температурна чутливість (NETD)< 35мК; 
  • Частота оновлення кадрів тепловізора - 50 Гц; 
  • Цифрова камера 1/2”Progressive Scan CMOS 1960х1280 рх; 
  • Германієвий об'єктив F25/1.0 з фокусуванням від 5 м; 
  • Оптичне збільшення 1–8, цифровий зум:х1, x2, x4, x8; 
  • Поле зору, градусів/м на 100м–10,53°×7,9°/18,4 х 13,8; 
  • Дальність виявлення тепло-контрастних цілей—1200 м; 
  • Кольоровий OLED дисплей (0.39-inch) 1024x768 пікс; 
  • 4 колірні палітри відображення (White Hot, Black Hot, Red Hot, Fusion, Visible, Image Fusion); 
  • Режими поліпшення якості зображення DDE, AGC, 3D DNR; 
  • Відстеження максимальної температури; 
  • Вбудований фото відеорекордер 16 Гб внутрішньої пам'яті;
  • Wi-Fi модуль, Програма «T-Vision»; 
  • Відеовихід CVBS; 
  • Стадіометричний далекомір на три встановлених значення; 
  • Міцний пластиковий корпус; 
  • Зручне управління за допомогою 3-х кнопок; 
  • Клас вологозахисту по IEC 60529 - IP67; 
  • Система живлення–вбудований li-ion акумулятор; 
  • Час автономної роботи до 7 годин; 
  • Можливість підключення зовнішнього джерела живлення Micro - USB Type-C; 
  • Діапазон робочих температур: від -30до +55°С; 
  • Артикул виробника HM-TS23-25QG/WV-GH25; 
  • Вага 0,48 кг

Тепловізійний блок

Тепловізійний модуль HikMicro Gryphon GH25 побудований на базі високошвидкісних FPA матриць. Це неохолоджувані микроболометры на основі оксиду Ванадію. Розмір монокристала 384x288 пікселів, щільність посадки пікселів 12 мкм. Поріг температурної чутливості (NETD) < 35мК. Технології VOx, у порівнянні з популярними аналогами на аморфному кремнії a-Si, мають ряд очевидних переваг: більш стійке зображення і значно менший коефіцієнт температурного опору. Діапазон спектральної чутливості від 8 до 14μm вписується в «вікно прозорості»земної атмосфери, яка абсолютно не створює перешкод при реєстрації сигналу. Довгохвильова частина спектру LWIR (Long-wavelength infrared)–область ЕМ випромінювання, в якій працюють тепловізійні прилади позволяетчетко виявляти об'єкти крізь атмосферні перешкоди у вигляді дощу, туману або щільною димової завіси. Велика швидкість роботи дає можливість без зволікання та затримки спостерігати за переміщаються об'єктами, наприклад автомобілями, або групою тварин.   

Оптика

Тепловізійна камера HikMicro Gryphon GH25 оснащена ширококутним (32Ge) германиевым об'єктивом F25/1.0 з ручним фокусуванням на дистанцію. Доступно оптичне збільшення 2,39 х та цифровий зум. Наближати зображення можна плавно і дискретно з кроком х1 х2, х4, х8. Коефіцієнт оптичного збільшення дорівнює 8 , що дозволяє комфортного спостерігати за тим, що відбувається як на коротких, так і на середніх дистанціях. Кут поля зору монокуляра–10,53°×7,9°, що в метричній системі числення буде відповідати області простору в 18,4 х 13,8 м на видаленні 100 метрів. Потужна ширококутна оптика дозволяє не тільки шукати об'єкти на відкритих просторах, але і вести спостереження за групою рухомих тварин. Настройка різкості на дистанцію проводиться за допомогою механізму на об'єктиві. Низькопрофільне кільце з поздовжніми насічками дозволяє маніпулювати тонкими налаштуваннями в зимових засніжених рукавичках.

Дальність виявлення 1200 м

Тепловізор Хикмикро Грифон GH25 володіє значною дальністю виявлення ростових теплоконтрастных цілей. Виявити тварина типу: олень, дорослий кабан, ведмідь або осіб можна з відстані близько 1200 метрів. Перешкодою для спостереження не стануть інтенсивні атмосферні опади у вигляді снігу або проливного дощу, туману, задимлення території або повної відсутності освітлення. Тепловізійна техніка добре «бачить»крізь нещільну рослинність: звисаючі гілки дерев, кущі, рідкісна просіка або очерет. Реалізувати потенціал проділів вдалося завдяки застосуванню високотехнологічних сенсорів нового покоління 384х288 pix. @ 12µm (NETD <35 mK) і длиннофокусной германієвої оптиці.

Колірні палітри

Користувачам монокуляра HikMicro HM-TS23-25QG/WV-GH25 доступний вибір режимів відображення з різними колірним оформленням. Заводські налаштування чутливості підібрані оптимальним способом для спостережень в різних умовах температурного контрасту між поверхнею об'єкта і елементами навколишнього середовища, також були прийняті до уваги тип вирішуваних завдань, метео-обстановка та ін.

Доступні наступні колірні палітри:

  • White Hot (Гарячий білий); 
  • Black Hot (Гарячий чорний); 
  • Red Hot (Гарячий червоний); 
  • Fusion (Кольоровий); 
  • Visible (Злиття); 
  • Image Fusion (Суміщення цифрового зображення і теплової сигнатури).

Колірні палітри з гарячими відтінками «White Hot», «Black Hot»і «Red Hot» ефективно виділяють контрастні об'єкти на загальному, холодному тлі. Рекомендовані для пошуку на великих відкритих просторах, у рослинності. Найбільш оптимальні при проведенні пошукових заходів у горах, на воді або лісистій місцевості.

Палітра «Fusion» дозволяє виділити «гарячі» місця, підсвічуючи найбільш теплі області. По глибині колірного відтінку можна орієнтуватися, точніше визначати та ідентифікувати ціль. 

Палітра «Visible»злиття включає режим поєднання, на якому відображається: біле, жовте, червоне, рожеве, пурпурове колірні рішення, за яким можна орієнтуватися про стан температури. 

Схема «Image Fusion»активує опцію злиття зображень з цифрової та тепловізійної камери. Опціонально доступні налаштування рівня прозорості обох зображень. Режим рекомендований при спостереженні на ближніх та середніх дистанціях. 

Цифрова камера

Монокуляр крім тепловізійної оснащений ще і цифровою 1/2”Progressive Scan CMOS камерою. Діаметр передньої лінзи дорівнює 22 мм. Опції збільшення повністю аналогічні як у тепловізора. В якості чутливого елемента виступає матриця CMOS з роздільною здатністю 1920×1080 рх. Пристрій володіє підвищеною чутливістю в ІЧ діапазоні (від 400 до 1000 nm), що дозволяє отримувати якісну картинку в умовах з низьким рівнем освітлення. Чутливість матриці складає 0.001 Lux @ F1.0. Користувачам доступний перегляд зображення як з цифрової камери, так і тепловізійної.

Функції поліпшення якості зображення

Тепловізор HikMicro Gryphon GH25 має на своєму озброєнні відразу кілька цифрових функцій для поліпшення якості зображення. Це окремі опції:AGC, DDE, 3D DNR, що мають окремі алгоритми роботи і надають різний вплив на якість картинки.

Доступні наступні функції:

  • 3D DNR(3D Digital Noise Reduction) – інтенсивне зниження шумів на зображенні об'єкта, досягається з допомогою алгоритмів, що підміняють краще зображення ділянками картинок з групи попередніх. 
  • AGC (Auto Gain Control) –повністю в автоматичному режимі виконується регулювання динамічного діапазону, підвищується загальний контраст деталей об'єктів.  
  • DDE (Digital Detail Enhancement) – програмний комплекс цифрового поліпшення деталей, дозволяє отримувати максимально чітке і насичене зображення з промальовуванням найдрібніших елементів.

Кольоровий OLED дисплей

Тепловізійна монокулярна камера HM-TS23-25QG/WV-GH25 оснащена повнокольоровими OLED дисплеєм (0.39 inch) з роздільною здатністю 1024×768 пікс. Користувачам доступний повнорозмірний екран з великою глибиною і колірною насиченістю зображення. Технології OLED можуть вільно використовуватися в морози до -30°C Низький рівень енергоспоживання додатково заощаджує заряд батарей. З високою частотою зміни кадрів (50 Гц) виходить комфортно і без затримок спостерігати за групою рухаються з високою швидкістю об'єктів, наприклад, автомобілів або тварин. Додатково доступна діоптрійная корекція. Збільшуюча лінзова система забезпечує повнорозмірну картинку. Яскравість свічення дисплея можна регулювати (5 рівнів). 

Мобільний додаток T-Vision

Для віддаленої роботи з тепловізійної камери треба встановити мобільний додаток «T-Vision», яке можна завантажити з App Store або Google Play, перейти на сторінку скачування можна, відсканувавшиQr-код на сайті. Після встановлення можна керувати налаштуваннями приладу, обмінюватися файлами і використовувати екран будь-якого цифрового пристрою під управлінням iOS і Android в якості додаткового монітора.

Вбудований фото - відеорекордер.

Монокуляр з тепловізором HikMicro Gryphon GH25 оснащений вбудованим фото і відео рекордер, який дозволяє робити якісні фотознімки та записувати на відео все, що потрапляє в поле зору камери. Об'єм внутрішньої пам'яті дорівнює 16 Гб, доступно зберегти більше 9-ти годин відео і кілька тисяч фотографій. Медіафайли зберігаються в звичних для користувачів форматах .mp4/.jpg . Обмінюватися файлами можна з будь-якими цифровими пристроями за допомогою стандартного кабельного з'єднання (інтерфейсUSB Type-C), так і з допомогою протоколу Wi-Fi. Додатково є відеовихід CVBS, що дозволяє безпосередньо підключити пристрій до телевізора. У режимі «точки доступу»доступна трансляція потокового відео відразу на кілька приймаючих пристроїв.

Легкий і міцний пластиковий корпус із рівнем вологозахисту IP67

В якості матеріалу для корпусу використаний надміцний конструкційний пластик, надійно захищає чутливу електроніку під час експлуатації. Герметичне виконання гарантує працездатність під час атмосферних опадів (дощ, мокрий сніг), в умовах підвищеної вологості. Клас пило - вологозахисту по міжнародній системі стандартів IEC 60529 - IP67 свідчить про хорошою захисту від потоків води, пиловий суспензії. Управління приладом здійснюється за допомогою всього 3-х кнопок, розташованих на верхній частині корпусу. Прогумовані кнопки з опуклим тисненням легко намацуються, Мисливці можуть маніпулювати налаштуваннями, не перериваючи спостереження. Тепловізійна камера має компактні розміри 162×87×51,2 мм і вага 480 грам. Оптика легко поміщається в руці, надійно фіксується за допомогою бічного ремінця.

Система живлення

Система живлення нічного монокуляра заснована перезаряжаемом li-ion акумулятор типорозміру 18650, повного заряду якого вистачить приблизно на 5 годин роботи. Батарейний відсік закритий кришкою з поворотним замикається механізмом. Заміна акумулятору займе кілька секунд. Доступно підключення зовнішнього джерела живлення типу «Powerbank»з робочою напругою 5 Ст. Таке рішення рекомендовано при експлуатації в умовах низьких температур. Напруга живлення приладу 5 V DC, струм споживання 2 A, потужність 1,5 Вт. Для зарядки монокуляра можна використовувати мережевий адаптер 220 В, або будь-який порт USBкомп'ютера або ноутбука (кабель в комплекті).

Комплект поставки:

  • Тепловізійний монокуляр HikMicro Gryphon GH25; 
  • Акумуляторна батарея 18650; 
  • USB кабель тип С; 
  • Зарядний пристрій;
  • Серветка для чищення оптики; 
  • Інструкція по експлуатації; 
  • Гарантійний талон.

Характеристики

Серія
Діяльність ідентифікації, м
Живлення
Діаметр передньої лінзи, мм
Мінімальна дистанція фокусування, м
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Характеристики та комплектація товару можуть змінюватися виробником без повідомлення