Тепловізійний монокуляр AGM Fuzion LRF TM25-384

Тепловізійний монокуляр AGM Fuzion LRF TM25-384

Продавець:Оптичні Системи

4.7/5  ( 42 оцінок )

93 795

Є в наявності

2

Гарантія. 24 місяці офіційної гарантії від виробника Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Тепловізійний монокуляр AGM Fuzion LRF TM25-384

AGM Fuzion LRF TM25-384 - тепловізійний монокуляр з лазерним далекоміром одного з лідерів ринку - AGM Global Vision, LLC. Заявлена дальність виявлення стандартної ростової фігури -1250 метрів. Просунута оптика поєднує в собі відразу кілька камер, тепловізійну і цифрову. Користувачі можуть вибрати будь-який тип зображення івикористовувати накладену картинку з максимально високим рівнем деталізації. Набір функцій відкриває широкі можливості для використання на нічних типах полювань. Вбудований лазерний далекомір точно вимірює відстань до цілі, і з мінімальною похибкою видасть результат. Діапазон оптичного збільшення від 2,5 до 20 крат підходить для спостережень на всьому діапазоні дистанцій. Доступні налаштування яскравості, різкості, вибір режимів роботи і колірних палітр відображення. Все побачене можна записати на відео і в наслідок поділитися з друзями у соціальних мережах та колегами на тематичних ресурсах. 

Гранично високу якість зображення в умовах нульової видимості забезпечує сучасний ІЧ-сенсор Vox - 384х288 pix. @ 12µm (NETD) <25 mK. При використанні оптичного каналу в роботу вступає цифровий сенсор 1/2”Progressive Scan CMOS, 1920×1080@25 fps з високою чутливістю в ІЧ-області (400-1000 nm). За якістю одержуваного зображення приладів AGM практично немає рівних. Тепловізор AGM Fuzion LRF TM25-384 відгуки від професіональних стрільців і мисливців отримав тільки захоплені. Набір функціональних можливостей донедавна вважався недосяжним. Тепер передова оптика доступна не тільки військовим, але і на цивільному ринку. 


Тепловізор AGM Fuzion LRF TM25-384 характеристики:

  • Дальність виявлення тепло-контрастних цілей — 1250 м; 
  • Приймач теплового випромінювання 384х288 pix. @ 12µm (NETD <35 mK), - 50 Гц; 
  • Тип матриць - VOx (Uncooled Focal Plane Arrays); 
  • Цифрова камера 1/2”Progressive Scan CMOS 1960х1280 рг @25fps; 
  • Германієвий об'єктив F25/1.0 з фокусуванням від 5 м; 
  • Оптичне збільшення 2,5–20х цифровий зум: х1, x2, x4, x8; 
  • Поле зору, градусів/м на 100м –10,53°×7,9°/18,4 х 13,8; 
  • Кольоровий OLED дисплей (0.39-inch) 1024x768 пікс; 
  • Колірні палітри: White Hot, Black Hot, Red Hot, Fusion, Visible, Image Fusion; 
  • Режими поліпшення якості зображення DDE, AGC, 3D DNR; 
  • Відстеження максимальної температури; 
  • Вбудований фото відеорекордер 16 Гб внутрішньої пам'яті; 
  • Wi-Fi модуль, мобільний додаток, відеовихід CVBS; 
  • Вбудований лазерний далекомір до 600 м, довжина хвилі 905 нм, похибка±1м; 
  • Міцний пластиковий корпус, управління за допомогою 3-х кнопок; 
  • Клас вологозахисту по IEC 60529 - IP67; 
  • Система живлення – li-ion акумулятор 18650; 
  • Час автономної роботи до 7 годин; 
  • Можливість підключення зовнішнього джерела живлення USB Type-C; 
  • Діапазон робочих температур: від -20 до +55°С; 
  • Габарити 158×61×57 мм;
  • Вага 0,51 кг.

Дальність виявлення 1250 метрів. Технічних можливостей тепловізора достатньо для того, щоб залишаючись непоміченим, підійти на дистанцію прямого пострілу до виявленого тварини. Реалізувати потенціал вийшло завдяки впровадженню передових сенсорів VOx 384 х 288 пікселів. @ 12µm (NETD <35 mK) і потужної германієвої оптиці. Максимальне збільшення 20х дозволить точно визначити ціль і трофейность.

Колірні палітри і режими відображення мають оптимальні налаштування для різних умов спостережень, типу цілі і дистанції до неї.

Доступні наступні варіанти:

White Hot (Гарячий білий); Black Hot (Гарячий чорний); Red Hot (Гарячий червоний); Fusion (Кольоровий); Режим Visible (Злиття); Режим Image Fusion (суміщення цифрового зображення і теплової сигнатури).

Колірні палітри з контрастними відтінками «White Hot», «Black Hot»і «Red Hot» ефективні при спостереженнях в несприятливих умовах, чітко виділяючи контрастну ціль на холодному тлі. 

«Fusion» - кольорова палітра з теплими тонами, видає температурний градієнт на поверхні. По глибині того чи іншого відтінку можна визначити найбільш гарячі місця, краще розглянути об'єкт.

Палітра «Visible» активує режим злиття відразу декількох колірних рішень.одночасно На екрані може бути видно наступні кольори: білий, жовтий, червоний, рожевий і фіолетовий. Кожен відтінок відповідає за свій температурний діапазон. Опція рекомендована для спостереженні на коротких дистанціях.

Режим «Image Fusion» виводить зображення, отримане в результаті злиття зображення з цифрової камери і напівпрозорої теплової сигнатури. Доступні тонкі налаштування прозорості, користувач може вибрати найбільш оптимальну якість. Таким чином, стають доступні кадри, які не можливо було отримати за допомогою одного лише тепловізора. 

Тепловізійний блок побудований на матриці фокальної площини FPA (Focal plane array) розмір 384x288 pix з щільністю посадки детекторів 12 мкм. Мікроболометр з оксиду Ванадію VOx з високим порогом температурної чутливості NETD (Noise Equivalent Temperature Difference) <35 мК видає чітку картинку з добре помітними кордонами і контурами. Спектральний діапазон чутливості 8 - 14 нм, повністю відповідає вимогам для виявлення ІЧ-випромінювання в довгохвильовій частині LWIR (Long-wavelength infrared). Частота оновлення кадрів модуля 50 Гц.

Цифрова камера оснащена чутливим CMOS сенсором 1/2”Progressive Scan 1920×1080 рх. Чутливість матриці 0.001 Lux дозволяє вловлювати мінімальне відбите випромінювання в діапазоні від 400 до 1000 nm, що дозволяє формувати якісну і насичену картинку, в глибоких сутінках. Переглядати відео можна як окремо з цифрової камери, так і спільно з тепловізором. Зображення HD якості доступно в режимі реального часу при низькому рівні освітленості.

Лазерний далекомір значно розширив функціонал. Пристрій виконаний в одному оптичному каналі, вдало інтегрований в загальну конструкцію. Максимальна дальність–600 м, похибка вимірювання ±1м. Працює на довжинах хвиль невидимого діапазону 905 nm. Клас лазерного безпеки 1. Режим роботи – безперервне сканування, дані про величину дистанції відображаються в полі зору на основному екрані.

Потужна оптика побудована довгофокусном германиевом об'єктиві F25/f1.0. Оптичне збільшення в діапазоні від 2,2 до 20 крат, наближати картинку можна плавно і дискретно з кроком х1, x2, x4, x8. Кут поля зору 10,5°x 7,9°дозволяє бачити перед собою область простору розмірами 18,4 х 13,8 м на видаленні 100 метрів. Передня лінза виготовлена з Германія (32Ge), матеріал найбільш оптимальний, так як є повністю прозорим у довгохвильовому спектрі ІЧ-випромінювання.

Кольоровий OLED дисплей (0.39 inch) з роздільною здатністю 1024х768 транслює потокове відео в HD якості. Збільшуюча лінзова система окуляра надає повнорозмірний формат, картинка з глибокою колірною насиченістю. Стійкість до мінусових температур дозволяють використовувати прилад при морозах до -20°C. Доступна діоптрійная корекція, тимчасове відключення живлення. Винос окулярної точки - 15 мм. Частота зміни кадрів 50 Гц.

Модуль Wi-Fi. Вбудований фото - відеорекордер дозволяє фіксувати моменти вдалих і важливих спостережень. Для старту запису достатньо натискання однієї клавіші.Файли зберігаються у внутрішній пам'яті пристрою, об'єм 16 Гб. Модуль Wi-Fi, забезпечує спільну роботу з цифровими пристроями. Режим «точка доступу» транслює потокове відео, сигнал можуть приймати одночасно до 5 пристроїв, спостерігати за всім, що потрапило в поле зору приладу, в режимі відеоконференції можуть відразу кілька людей. Для спільної роботи необхідно встановити фірмовий мобільний додаток.

Міцний пластиковий корпус по міжнародній системі стандартів IEC 60529 має клас захисту IP67. Йому не страшні удари об гілки, екіпіровку, падіння на скелястий грунт. Оптика може відмовно працювати при високій вологості і під інтенсивними опадами у вигляді дощу або снігопаду. Діапазон робочих температур від -20 до +55°С підходить під кліматичні умови України.

Живлення здійснюється від перезаряжаемого літієвого акумулятора типорозміру 18650. Повністю зарядженого джерела вистачить на 5 годин безперервної роботи приладу при вимкненому Wi-Fi і на 3 години при максимальному рівні енергоспоживання. Споживана потужність <1500 мВт, струм споживання 2А. Підтримується робота від зовнішнього джерела живлення, на корпусі під водонепроникною кришкою розташований роз'єм USB Type-С.

Комплект поставки:

  • Тепловізійний монокуляр AGM Fuzion LRF TM25-384; 
  • Акумуляторна батарея 18650; 
  • USB кабель тип С; 
  • Зарядний пристрій; 
  • Серветка для чищення оптики; 
  • Інструкція з експлуатації; 
  • Гарантійний талон.

Характеристики

Живлення
Діяльність ідентифікації, м
Інтерфейси та роз'єми
Матриця
  • VOx (Uncooled Focal Plane Arrays)
Діаметр передньої лінзи, мм
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Характеристики та комплектація товару можуть змінюватися виробником без повідомлення