Тепловізор Pulsar Helion 2 XP50

Тепловізор Pulsar Helion 2 XP50

Продавець:Оптичні Системи

4.7/5  ( 42 оцінок )

157 000

139 000

Немає в наявності

2

Гарантія. 24 місяці офіційної гарантії від виробника Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Новий рівень теплобачення - друге покоління Pulsar HELION 2 XP50

Високочутливий новий тепловізійний сенсор

Тепловизійний сенсор зі значенням NETD<40мК забезпечує розпізнавання деталей навіть в найсуворіших природних умовах. Найменші температурні відмінності можуть бути чітко видно під час дощу, туману або холодним ранком, в найбільш важких умовах для тепловізора.

Зображення з високою роздільною здатністю

Чітке висококонтрастне тепловізійне зображення забезпечує поліпшену ідентифікацію тварин, окремих частин тіла, і навіть найдрібніших об'єктів таких як гілки, листя, трава і поверхню грунту.

Змінне збільшення

Цифровий зум до 8 крат, в залежності від моделі тепловізора, забезпечує поліпшену концентрацію на об'єкті і полегшує розпізнавання на значних дистанціях. Зміна кратності проводиться як дискретно, з кроком 2х, так і плавно, що дозволяє користувачеві встановити оптимальне значення збільшення в конкретній ситуації спостереження.

Технологія Image Boost

Технологія Image Boost заснована на комбінації власних алгоритмів обробки зображення, які дозволяють підвищити чіткість картинки і підвищую загальну деталізацію зображення. Застосування Image Boost робить картинку більш різкою і деталізованої дозволяючи підвищити здатність ідентифікації об'єктів.

Дистанція виявлення до 1800 м

Світлосильній об'єктив в комбінації з професійним сенсором c NETD 40 мк забезпечують видатні можливості виявлення. Об'єкт стандартної висоти 1,8 м може бути виявлений на відстані 1800м в повній темряві.

Кольоровий AMOLED дисплей

Новий AMOLED дисплей пропонує чітке, кольорове висококонтрастне зображення, в той час як технологія AMOLED забезпечує енергозбереження та плавне зображення навіть в холоді.

Вбудований фото і відео рекордер

Вбудований рекордер набуває особливої цінності, коли необхідно зняти відео або зробити фото унікального моменту. Одне натискання на кнопку REC і можна записати відео, яким пізніше можна поділитися з друзями, колегами та родиною. 16 Гб внутрішньої пам'яті дадуть можливість запису багатьох годин відео і великої кількості фото.

8 колірних палітр

8 колірних палітр покращують спостереження в змінюваних умовах.&Laquo;White Hot» універсальний, «Hot Black» часто використовується для виявлення тварин вночі.&Laquo;Red monochrome» дозволяє зменшити або запобігти засвічення з окуляра.&Laquo;Sepia» дозволяє поліпшити спостереження на довгих дистанціях, «Red Hot», «Rainbow» і «ultramarine» покращують відображення температурних відмінностей різних частин об'єкта.&Laquo;Violet» допомагає швидше ідентифікувати об'єкт.

Wi-Fi. Інтеграція з iOS і Android пристроями

Вбудований модуль Wi-Fi забезпечує зв'язок тепловізора cо смартфонами або планшетами на Android і iOS. Комбінація смартфона і тепловізійного приладу забезпечує унікальні можливості такі як передача відео, скачування фото і відео файлів, оновлення ПО і багато інших.

IPX7 Повна водонепроникність

IPX7 Повна водонепроникність для захисту від проливного дощу, снігу або інших опадів. Прилад розроблений для бездоганної роботи навіть після занурення в воду на глибину до 1 м на 30 хвилин.

Система живлення B-Pack

В тепловізорах Helion застосована новітня система організації автономного живлення B-Pack. Вхідний в комплект поставки швидкозйомний перезаряджається джерело живлення IPS7 ємністю 6.4 А·ч забезпечує більше 10 годин роботи тепловізора Helion в максимальному режимі споживання. Додатково доступна більш ємна його модифікація (IPS14), а також контейнер для батарей типу AA, які доцільно використовувати у випадках, коли немає можливості зарядити основний блок.

Стадіометричний далекомір

В Helion реалізований стадіометричний далекомір, що представляє собою динамічну далекомірну шкалу, яка дозволяє з достатнім ступенем точності визначати відстань до спостережуваних об'єктів зі свідомо відомою висотою 1,7 метра (олень), 0,7 метра (кабан) і 0,3 метра (заєць).

Частота оновлення кадру 50 Гц

За рахунок високої частоти оновлення кадру (п'ятдесят в секунду) забезпечується комфорт при використанні тепловізора в динаміці (при швидкому переміщенні спостерігача або об'єкта спостереження).

Зручний інтерфейс

Helion володіє інформативним і інтуїтивно зрозумілим призначеним для користувача інтерфейсом. Поточна інформація про стан тепловізора знаходиться в спеціальній статусному рядку в нижній частині дисплея у вигляді буквено-цифрових позначень і піктограм. Інформація, що супроводжує оперативне управління приладом і роботу з основним меню, відображається в бічних частинах дисплея на напівпрозорої градиентной підкладці, що забезпечує хороше сприйняття знаків і символів і одночасне повноцінне спостереження.

Зовнішнє живлення

Конструкція тепловізора дає можливість живлення від зовнішніх джерел типу powerbank, для підключення яких Helion оснащений роз'ємом microUSB. При тривалому використанні в умовах низької температури джерело зовнішнього живлення може розміщуватися в теплому місці (під одягом) для запобігання прискореного розряду.

Оновлюване ПО

Можливість для користувача оновлення прогроаммного забезпечення приладу – вагому перевагу, яка дозволить власнику Helion завжди мати найсвіжішу функціональність від виробника.

Широкий діапазон температур експлуатації

Тепловізори Helion ефективні при експлуатації в умовах низьких температур (-25°C) за рахунок застосування в конструкції морозостійкого AMOLED-дисплея (зображення залишається таким же, як і при спостереженні в умовах позитивної температури навколишнього атмосфери)

Display Off

При необхідності короткочасно перервати спостереження користувач може скористатися функцією відключення дисплея. Це забезпечує необхідний рівень маскування (немає світіння з окуляра приладу) в проміжку між сесіями спостереження, а також швидкість відновлення спостереження (при відключенні дисплея всі інші системи приладу знаходяться в робочому стані;для повноцінної роботи достатньо знову включити дисплей).

Технічні характеристики

  • Сенсор: 640x480 @ 17µm (NETD<40 mK); 
  • Об'єктив: F50/1.2; 
  • Збільшення: x 2.5 - 20 (x8 zoom); 
  • Поле зору (ГхВ), градусів/м @ 100 м 12.4x9.3/21.8x16.3; 
  • Дистанція виявлення, м: 1800; 
  • Сенсор: неохолоджуваний; 
  • Роздільна здатність відео/фото, пікселів: 640x480; 
  • Розмір пікселя,µm: 17; 
  • Частота оновлення кадру, Гц: 50; 
  • Об'єктив F50/1.2; 
  • Збільшення: x 2.5 - 20; 
  • Віддалення вихідної зіниці, мм: 15; 
  • Дисплей: AMOLED, пікселів 640x480;
  • Формат відео/фото: .avi/.jpg; 
  • Вбудована пам'ять, Гб: 16;
  • Ступінь захисту, код IP (IEC60529): IPХ7; 
  • Діапазон робочих температур,°С -25 – +50; 
  • Розміри, мм: 234x55x58; 
  • Маса, кг: 0.5; 
  • Напруга живлення: 3.0 - 4.2; 
  • Тип батареї li-Ion Battery Pack IPS, ємність 6400 mAh, час роботи від батареї (при t=22°С), 10 г; 
  • Зовнішнє джерело живлення: Micro USB type B  (5V);
  • Кріплення, тип 1/4" socket;
  • Wi-Fi: частота 2.4 GHz, стандарт 802,11 b/g, дальність прийому на лінії прямої видимості, 15 м.

Характеристики

Живлення
Діяльність ідентифікації, м
Інтерфейси та роз'єми
Діаметр передньої лінзи, мм
Мінімальна оптична кратність, х
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Характеристики та комплектація товару можуть змінюватися виробником без повідомлення