Беруші для музикантів діджеїв звукооператорів клубів та концертів з лінійним фільтром SUNROZ Musicsafe Green з кейсом (A12189)

Беруші для музикантів діджеїв звукооператорів клубів та концертів з лінійним фільтром SUNROZ Musicsafe Green з кейсом (A12189)

Продавець:SunCloud

4.7/5  ( 159 оцінок )

632

Немає в наявності

1

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Беруші для музикантів, діджеїв, звукооператорів, любителів музики SUNROZ Musicsafe є лінійкою професійних вушних вкладишів, оснащених лінійним фільтром з рівнем придушення 27 дБ. Фільтр розміщується всередині вушних вкладок, які доступні в стандартному середньому розмірі, забезпечують максимальний комфорт навіть після тривалого використання. Беруші мають правильну форму і невеликі габарити, які дозволяють користувачеві носити навушники або інші типи головного убору при необхідності, не відчуваючи при цьому жодного дискомфорту. Можна використовувати як музикантам та діджеям, так і відвідувачам галасливих місць (концерти, вечірки, клуби). Беруші SUNROZ Musicsafe дозволяють слухати гучну музику, не спотворюючи частоти, зберігаючи якість і баланс музики, але завдяки мембранній технології акустичного фільтра знижується небезпечний поріг шуму, який впливає на людський слух. Підходять як музикантам та діджеям, так і відвідувачам місць із високим рівнем шуму: концертів, клубів, стадіонів тощо. Компактний алюмінієвий контейнер додається в комплекті у вигляді брелока для ключів, в якому зручно зберігати беруші. А завдяки прозорому кольору берушів вони будуть непомітні для оточуючих.

Увага! Колір футляра може бути змінений виробником.

Характеристики

Колір
Розмір
  • One size
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами