Тепловізор Pulsar Axion 2 XG35

Тепловізор Pulsar Axion 2 XG35

Продавець:Оптичні Системи

4.7/5  ( 42 оцінок )

120 000

Є в наявності

4

Гарантія. 24 місяці офіційної гарантії від виробника Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Тепловізор Pulsar Axion2 XG35

Тепловізор Pulsar Axion2 XG35 - новинка світового гіганта індустрії - Yukon Advanced Optics Worldwide. Монокуляр вперше був представлений широкій публіці на міжнародній виставці IWA &OUTDOORCLASSICS 2022, яка проходила на початку березня у місті Нюрнберг, Німеччина. Розробники представили вдосконалену модель компактного приладу зарекомендувала себе серії Axion 2. Зміни торкнулися як програмної, так і апаратної частини. Вперше в приладах кишенькового розміру були застосовані надчутливі сенсори (Lynred) 640x480 пікселів і розміром 12 мкм, що володіють більш високим рівнем деталізації. Новий обробник зображення отримав трирівневий алгоритм, що відповідає за різні рівні чутливості. Користувачі можуть в ручному режимі встановлювати оптимальні параметри для рішення різного типу завдань. Модуль Wi-Fi здатний працювати в декількох діапазонах частот підтримуючи новий тип високошвидкісного з'єднання для ведення прямих трансляцій в мережу.

Посилений корпус тепловізора допоможе не переживати за працездатність просунутої оптики в екстремальних умовах. Порівняно з попередніми моделями дальність виявлення збільшена до 1750 метрів, що для компактних приладів раніше стало недосяжним показником. Тепловізійний монокуляр Pulsar Axion2 XG35 відгуки від фахівців отримав самі захоплені. Функціонал зміг здивувати навіть скептиків. Якість картинки навіть сильно віддаленого об'єкта знаходиться на гранично високому рівні, дозволяючи в деталях розглядати найдрібніші деталі навколишнього оточення. Потужна оптика на об'єктиві F35/f1.0 зі збільшенням 2,5-20х і широким кутом поля зору допомагає оперативно виявляти «теплі» об'єкти і супроводжувати їх у випадку руху. Користувачам доступний повний набір мультимедійних опцій і опція оновлення. Новинки Пульсар – одне з кращих рішень завдань на полюванні, у сфері безпеки та проведенні пошуково-рятувальних місій.

Pulsar Axion2 XG35 характеристики

  • Дальність виявлення тепло-контрастних цілей (1,8х0,5) — 1750 м; 
  • Приймач теплового випромінювання 649х480 pix. @ 12µm (NETD <40 mK), 50 Гц; 
  • Тип матриць - FPA (Focal Planar Array), виробник Lynred (Франція);
  • Германієвий об'єктив F35/f1.0 з ручним фокусуванням від 3 м; 
  • Оптичне збільшення 2,5 – 20, цифровий зум х2, х4, х8; 
  • Поле зору, градусів/м на 100 м – 12.5 x 9.4 / 21,9 х 16,4; 
  • Чотири режими роботи: ліс, скелі, ідентифікація, користувальницький; 
  • Вісім колірних палітр відображення; 
  • Кольоровий HD AMOLED дисплей роздільною здатністю 1024х768 пікс; 
  • Діоптрійная корекція окуляра в межах ± 5 дптр; 
  • Стадіометричний далекомір на 3 передвстановлених значення; 
  • Оновлена функція поліпшення якості зображення (3 рівня чутливості); 
  • Вбудований фото і відео рекордер, 16 Гб вбудованої пам'яті, запис у форматі 1024х768 .mp4/.jpg; 
  • Модуль Wi-Fi. Інтеграція з iOS і Android пристроями; 
  • Мобільний додаток Stream Vision 2, оновлення програмного забезпечення; 
  • Міцний корпус зі сплавів магнію, Вологозахист (клас IPХ7); 
  • Оновлена система живлення li-Ion Battery Pack APS5, час роботи більше 7 годин; 
  • Підключення зовнішнього живлення; 
  • Діапазон робочих температур -25...+50°С; 
  • Габарити 152x50x74 мм; 
  • Вага 0,35 кг.

Дальність виявлення 1750 метрів – показник, оновивший черговий рекорд для компактних тепловізорів. Побачивши з такої відстані об'єкт полювання, стрілець отримує цілий ряд незаперечних переваг. Досягти цих результатів допомогли передові європейські сенсори і потужна оптика. Перешкодою для виявлення не стануть повна відсутність освітлення, опади у вигляді туману, дощу або задимлення території.

Тепловізійний модуль Axion2 XG35 побудований на передових сенсорах французького виробництва - Lynred by Sofradir & ulis. Високопродуктивні матриці фокальної площини FPA (Focal Plane Arrays) 649х480 pix. @ 12µm (NETD<40 mK). Висока щільність посадки детекторів і значний розмір монокристала на порядок підвищили якість картинки. Спектральний діапазон чутливості знаходиться в межах 8-14 мкм, повністю задовольняючи вимогам для виявлення випромінювання в довгохвильовій частині ІЧ-спектру. Частота 50 Гц дозволяє без втрати якості стежити за рухомими з високою швидкістю об'єктами.

Чотири режиму роботи тепловізора мають передвстановлені налаштування придушення шумів і контрасту. В залежності від погодних умов і типів вирішуваних завдань, слід вибирати оптимальні параметри для отримання найкращого зображення.  

Доступні наступні варіанти:

«Ліс»; 

«Скелі»; 

«Ідентифікація»; 

«Для користувача».

Ширококутна германієва оптика з об'єктивом F35/f1.0 надає збільшення від 2,5 до 20х. Кратність можна змінювати плавно і дискретно з кроком х2 або х4. Кут поля зору на мінімальному збільшенні дорівнює 12.5 x 9.4°, що буде відповідати області простору 21,9х16,4 м на відстані в 100 метрів. Фокусування ручне, кільцем на об'єктиві. Германієві лінзи (32Ge) з ідеальною геометрією оброблені з нульовим допуском, надають якісну картинку, оптичні спотворення повністю відсутні.

Повнокольоровий HD AMOLED-дисплей, вбудований в окулярний блок, забезпечує отримання якісного зображення з роздільною здатністю 1024х768 пікс. Повнорозмірний формат отриманий завдяки збільшуючій лінзової системі. Пристрій адаптовано до роботи в морозних умовах, має низький рівень енергоспоживання. Опція тимчасового відключення дисплея збереже заряд батарей. Діоптрійне коригування допоможе адаптувати зображення людей з дефектами зору.

Набір з 8-ми колірних палітр дозволить підібрати оптимальні параметри роботи пристрою в залежності від погодних умов, дистанції і типів вирішуваних завдань.

Доступний вибір з наступних колірних палітр:

  1. Гарячий білий (White Hot); 
  2. Гарячий чорний (Black Hot ); 
  3. Гарячий червоний (Red Hot ); 
  4. Веселка (Rainbow); 
  5. Ультрамарин (ultramarine); 
  6. Монохромний Червоний (Red Monochrome); 
  7. Сепія (Sepia);
  8. Жовтувато-коричневий колір; 
  9. Фіолетовий (Violet).

Палітри з контрастними відтінками чорного, білого і червоного кольорів ефективно виділять об'єкт на холодному тлі лісового масиву або рівнинній території. Рекомендовані для роботи на відкритих просторах при мінусових температурах. Теплі відтінки ультрамарин і веселки оптимальні на невеликих відстанях. По глибині того чи іншого відтінку можна судити по тепловому градієнті. Пастельні відтінки палітр Сепія і Фіолетовий найменш напружують зір, стежити за тим, що відбувається можна за кілька годин.

Функція «Кадр в кадрі» PiP виведе на основний екран додаткове вікно зі збільшеной в декілька разів центральною областю. Таким чином значно простіше ідентифікувати об'єкт. Невеликі розміри вікна не ускладнюють візуальний контроль над обстановкою в місці спостереження.

Функція поліпшення якості зображення, отримала вдосконалені алгоритми обробки з трьома рівнями посилення. Новий підхід до оптимізації на оновленій апаратної частині допоміг виокремити систему, що забезпечує різний рівень чутливості. Спостерігач має можливість вибрати оптимальні параметри для кожної конкретної ситуації. В результаті значно покращилася якість, детально видно навіть найдрібніші подробиці того чи іншого об'єкта, а також деталі навколишнього оточення.

Набір мультимедійних опцій по запису відео і фото забезпечує вбудований відерекордер. Все побачене в тепловізор користувачі можуть зберегти на внутрішньому носії об'ємом 16 Гб., а це більше 10 годин відео і 100 тис фото. Матеріали зберігаються у звичних форматах mp4 і .jpg з роздільною здатністю 1024х768 пікс.

Оновлений додаток Stream Vision версії 2.0 крім звичного набору опцій дозволить також і самостійно провести оновлення програмного забезпечення. Тепловізор підтримує спільну роботу з цифровими iOS і Android пристроями. Доступно віддалене управління, обмін файлами, перегляд відео на екрані, ведення прямих трансляцій на платформи YouTube або Twitch.

Легкий і міцний магнієвий корпус здатний витримати всі принади екстремальної експлуатації, забезпечуючи надійний захист для чутливої електроніки. Металеві поверхні набагато ефективніше відводять надлишкове тепло, надаючи нормальні умови для програмно-апаратного комплексу. Блок управління з опуклими кнопками дозволяє маніпулювати параметрами в процесі спостережень.

Повна водонепроникність тепловізора з класом захисту IPX7 по системі міжнародних стандартів гарантує нормальну роботу в умовах високої вологості. Прилад впорається з прямим зануренням у воду на глибину до 1 метра. Діапазон робочих температур - 25 до +40°C.

Прогресивна система живлення побудована на Літій-іонному акумуляторі APS 5 ємністю 4900 мАч. Робоча напруга 3,7 V DC. Підтримується технологія швидкої зарядки USB Power Delivery, для цього необхідно використовувати штатний зарядний пристрій (в комплекті). Для підключення зовнішнього живлення є роз'єм USB Type-C.

Комплект поставки:

  • Тепловізор Pulsar Axion 2 XG35; 
  • Акумуляторна батарея типу APS 5; 
  • Дві кришки-фіксатора батареї; 
  • Зарядний пристрій; 
  • Адаптер живлення; 
  • USB кабель; 
  • Чохол, ремінець на руку; 
  • Серветка для чищення оптики; 
  • Коротка інструкція по експлуатації; 
  • Гарантійний талон.

Характеристики

Серія
Час автономної роботи, год
Живлення
Інтерфейси та роз'єми
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Характеристики та комплектація товару можуть змінюватися виробником без повідомлення