Тепловізор Pulsar Axion 2 LRF XG35

Тепловізор Pulsar Axion 2 LRF XG35

Продавець:Оптичні Системи

4.7/5  ( 42 оцінок )

140 000

Є в наявності

4

Гарантія. 24 місяці офіційної гарантії від виробника Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Тепловізор Pulsar Axion2 LRF XG35

Pulsar Axion2 LRF XG35 – тепловізійний монокуляр з лазерним далекоміром від компанії Yukon Advanced Optics Worldwide. Новинка 2022 року вперше була презентована в березні на міжнародній виставці IWA&OUTDOORCLASSICS 2022 Нюрнберг, Німеччина. Дальність виявлення в 1750 метрів в черговий раз оновила історичний максимум для кишенькових типів приладів. Оновлена версія отримала більш чутливий французький ІК-сенсор: 649х480 pix. @ 12µm (NETD<40 mK), 50 Гц і «чесний» довгофокусний об'єктив F35/f1.0 із збільшенням 2,5-20х. Зміни також торкнулися обробника зображень, системи живлення і модуля Wi-Fi, що підтримує високошвидкісний тип з'єднання. Набір мультимедійних опцій залишився на колишньому – високому рівні. Все, що потрапляє в поле зору можна задокументувати на відео з високою роздільною здатністю. Вбудований далекомір до 1 км, розширив функціонал. Тепловізор Pulsar Axion2 LRF XG35 відгуки від мисливців отримав тільки позитивні. Наднадійна техніка готова до найбільш суворих випробувань. Повністю водонепроникна конструкція забезпечить живучість монокуляра під проливним дощем або мокрим снігопадом.

Pulsar Axion2 LRF XG35 характеристики

  • Дальність виявлення тепло-контрастних цілей (1,8х0,5) — 1750 м; 
  • Лазерний далекомір 905 нм, до 1000м, похибка±1м; 
  • Приймач теплового випромінювання 649х480 pix. @ 12µm (NETD <40 mK), 50 Гц; 
  • Тип матриць - FPA (Focal Planar Array), виробник Lynred (Франція); 
  • Германієвий об'єктив F35/f1.0 з ручним фокусуванням від 3 м; 
  • Оптичне збільшення 2,5–20, цифровий зум х2, х4, х8; 
  • Поле зору, градусів/м на 100м–12.5x9.4/21,9х16,4; 
  • Чотири режими роботи: ліс, скелі, ідентифікація, користувальницький; 
  • Вісім колірних палітр відображення; 
  • Кольоровий HD AMOLED дисплей роздільною здатністю 1024х768 пікс; 
  • Діоптрійная корекція окуляра в межах ± 5 дптр; 
  • Оновлена функція поліпшення якості зображення (3 рівня чутливості); 
  • Вбудований фото і відео рекордер, 16 Гб пам'яті, запис у форматі 1024х768 .mp4/.jpg; 
  • Модуль Wi-Fi. Інтеграція з iOS і Android пристроями; 
  • Мобільний додаток Stream Vision 2, оновлення програмного забезпечення; 
  • Міцний корпус зі сплавів магнію, Вологозахист (клас IPХ7); 
  • Оновлена система живлення li-Ion Battery Pack APS5, час роботи більше 7 годин; 
  • Підключення зовнішнього живлення; 
  • Діапазон робочих температур -25...+50°С; 
  • Габарити 152x50x74 мм; 
  • Вага 0,35 кг.

Дальність виявлення 1750 метрів - показник, обновивший черговий рекорд для компактних тепловізорів. Побачивши з такої відстані об'єкт полювання, стрілець отримує цілий ряд незаперечних переваг. Досягти цих результатів допомогли передові європейські сенсори та потужна оптика. Перешкодою для виявлення не стануть повна відсутність освітлення, опади у вигляді туману, дощу або задимлення території.

Лазерний далекомір з дистанцією вимірювання до 1000 м значно розширив функціонал. Пристрій працює на частотах 905 нм, які потрапляють у невидимий для людського зору діапазон випромінювання. Похибка вимірювань 1 метр. Знання точної дистанції до цілі є визначальним фактором для цілого ряду завдань. 

Тепловізійний блок Axion 2 LRF XG35 побудований на новітніх ІК-сенсорах 649х480 pix. @ 12µm(NETD<40 mK), 50 Гц виробництва - Lynred by Sofradir&ulis(Франція). Високий поріг температурної чутливості і щільність посадки детекторів 12µm значно підвищили якість картинки і загальний рівень деталізації. Значний розмір монокристала 649х480 pix збільшив поле зору приладу. Робота в спектральному діапазоні 8-14 мкм дозволяє «бачити» крізь атмосферні перешкоди у вигляді суцільного туману, задимлення території, снігу, дощу та ін. Частота роботи блоку 50 Гц дозволяє комфортно бачити рухомі об'єкти без втрати якості зображення.

Ширококутна германієва оптика з об'єктивом F35/f1.0 має власне збільшення 2,5 х та цифровий зум до х8. На максимумі оптика видасть 20 крат, що дозволить спостерігати навіть найдрібніші подробиці віддалених об'єктів. Ширина поля зору дорівнює 21,9х16,4 м на видаленні 100 метрів. У кутовому вираженні це відповідає 12.5°x 9.4°. Плавна зміна кратності допомагає оперативно підібрати потрібне збільшення для будь-якої конкретної ситуації. Германієві лінзи є повністю прозорими в довгохвильовому спектрі електромагнітного випромінювання LWIR (Long Wavelength Infra Red).

HD AMOLED-дисплей, передає картинку з роздільною здатністю 1024х768 пікс, доступний повнорозмірний екран з великою глибиною кольорів, контрастом і високою деталізацією. Технології прекрасно адаптовані для роботи в умовах низьких температур, аж до морозів до -25°C Частота зміни кадрів 50 Гц комфортно і без затримок можна спостерігати за групою об'єктів, що рухаються. Низький рівень енергоспоживання економить заряд батареї. Яскравість можна зменшити до мінімуму, є опція тимчасового відключення живлення.

Набір з восьми колірних палітр пропонує спектр рішень для різних умов спостережень, дистанції і визначених завдань. Користувачі можуть вибрати оптимальні параметри відображення в будь-якій ситуації.

Набір колірних палітр:

  1. Гарячий білий (White Hot); 
  2. Гарячий чорний (Black Hot); 
  3. Гарячий червоний (Red Hot); 
  4. Веселка (Rainbow); 
  5. Ультрамарин (ultramarine); 
  6. Червоний монохромний (Red Monochrome); 
  7. Сепія (Sepia), жовтувато-коричневий колір; 
  8. Фіолетовий (Violet).

При пошуку «теплих» об'єктів на відкритих просторах при поганій видимості рекомендовані контрастні відтінки чорного, червоного та білого кольорів. Для спостережень на коротких дистанціях при ідентифікації розробники пропонують використовувати палітри Веселка і Ультрамарин. При необхідності ведення тривалих спостережень з стаціонарного стану можна скористатися теплими відтінками рішень Сепія і Фіолетовий.

Функція PiP «Кадр в кадрі» - при віведе додаткове вікно з збільшеною цифровим способом центральною областю основного екрана. По збільшеному зображенню значно простіше розглянути всі деталі спостережуваного об'єкта.

Функція поліпшення якості зображення, яка прийшла на зміну попередньому обробникові (Image Detail Boost), пропонує користувачеві трирівневе поліпшення якості картинки. Вдосконалені алгоритми обробки і апаратне регулювання чутливості допомагає підібрати оптимальні параметри для будь-якої ситуації в залежності від погодних умов. Для спостережень стали доступні найдрібніші подробиці об'єктів.

Стандартний набір мультимедійних опцій Pulsar Axion 2 LRF XG35 допоможе зафіксувати на відео все, що потрапляє в поле зору тепловізора. Формат запису фото і відео .mp4 і .jpg з роздільною здатністю 1024х768 пікс. Файли зберігаються на внутрішній носій об'ємом 16 Гб, чого достатньо для 10-ти годин відео і понад 100 тисяч фото.

Оновлений додаток Stream Vision версії 2.0 надає значно більш широкий спектр опцій. Користувачам стали доступні: оновлення програмного забезпечення, додаткове місце в хмарному сховищі (16 Гб), віддалене управління, перегляд відео, обмін файлами. В зоні високошвидкісного інтернет-з'єднання доступно ведення прямих трансляцій на платформи YouTube або Twitch.

Легкий і міцний магнієвий корпус – особлива гордість розробників. Металева конструкція здатна витримати неодноразові падіння і удари. Ефективне видалення надлишкового тепла створює умови для нормальної роботи електроніки. Вага приладу всього 370 грамів, розміри 152x75x74 мм.

Повна водонепроникність тепловізора допускає пряме занурення у воду на невелику глибину. Клас вологозахисту IPX7 свідчить про готовність до роботи в умовах високої вологості, при інтенсивних атмосферних опадах. Оптика готова до експлуатації при температурах від - 25 до +40°С, що відповідає кліматичним умовам України.

Живлення тепловізора забезпечується Літій-іонним акумулятором APS 5 з напругою 3,7 V DC, ємністю 4900 мАч. Повністю зарядженого джерела вистачить на 7 годин безперервної роботи. За допомогою штатного зарядного пристрою, що підтримує технологію швидкої зарядки USB Power Delivery, відновити батарею можна протягом кількох десятків хвилин. Для збільшення часу автономної роботи можна скористатися зовнішнім джерелом з інтерфейсом USB Type-C.

Комплект поставки:

  • Тепловізор Pulsar Axion 2 LRF XG35; 
  • Акумуляторна батарея типу APS 5; 
  • Дві кришки-фіксатора батареї; 
  • Зарядний пристрій; 
  • Адаптер живлення; 
  • USB кабель; 
  • Чохол, ремінець на руку; 
  • Серветка для чищення оптики; 
  • Коротка інструкція по експлуатації; 
  • Гарантійний талон.

Характеристики

Серія
Живлення
Діаметр передньої лінзи, мм
Інтерфейси та роз'єми
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Характеристики та комплектація товару можуть змінюватися виробником без повідомлення