Тепловізійний приціл Pulsar Talion XQ38

Тепловізійний приціл Pulsar Talion XQ38

Продавець:Оптичні Системи

4.7/5  ( 42 оцінок )

130 000

120 000

Немає в наявності

4

Гарантія. 36 місяців офіційної гарантії від виробника Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Тепловізійний приціл Pulsar Talion XQ38 

Компактний тепловізійний приціл Pulsar Talion XQ38 - новинка 2022 року від світового лідера індустрії Yukon Advanced Optics Worldwide, представлена громадськості на виставці SHOT Show 2022 в Лас-Вегасі. Основною ідеєю розробників послужив концепт денної оптики з кріпленням на шину «Talion», що дозволяє розмістити оптичну вісь прицілу максимально близько до осі самого стволу. Модель зібрана на французьких надчутливих сенсорах Lynred - FPA 384х288 pix. @ 17µm, NETD <40 mK, 50 Гц. Дальність виявлення в 1350 метрів перекриє весь спектр потреб для всіх типів нічних полювань. В якості впроваджених рішень виріб отримав оновлений обробник зображень з ручними регуляторами якості, який виводить картинку на новий рівень. Доступ в хмарне сховище дозволять не переживати через відсутність вільного місця при запису роликів і фото. Швидкісний модуль Wi-Fi забезпечить передачу якісного відео в режимі реального часу. Доступно не тільки перегляд картинки на екрані гаджетів, але і ведення прямих трансляцій в мережу.

Тепловізійний приціл Pulsar Talion XQ38 отримав схвальні відгуки від професійних стрільців, що випробували його у справі. Оптимізована система живлення практично повністю виключає проблему з сівшими акумуляторами. На одному джерелі модель пропрацює більше 9 годин. Традиційний набір функцій для продуктів Пульсар допоможе адаптувати сучасну оптику для вирішення будь-яких завдань на полюванні в самих складних погодних умовах. Значний набір сіток з варіантами що масштабуються допоможе дістати ціль на максимумі можливостей. Висока стійкість до ударних навантажень допускає використання на всіх цивільних калібрах, включаючи снайперські. Тепловізійна оптика Пульсар серії Таліон на порядок підвищить якість роботи і результативність будь якого полювання. Добути свій заповітний трофей стало набагато простіше.

Pulsar Talion XQ38 характеристики

  • Матриця FPA 384х288 pix. @ 17µm, NETD <40 mK, 50 Гц, SiO2 (аморфний кремній); 
  • Виробник ІЧ-Сенсора- Lynred by Sofradir&Lynred by Sofradir & Ulis (Франція);
  • Три режиму калібрування, 4 режиму роботи, 8 колірних палітр; 
  • Германієвий об'єктив F38 мм/f1,2 збільшення 2,5 - 10х, цифровий зум х4; 
  • Поле зору (ГхВ), градусів/м @ 100 м 9.8х7.3/17.2х13; 
  • Дальність виявлення тепло-контрастних цілей — 1350 м; 
  • Кольоровий AMOLED дисплей 1024x768 пікс, опція Display off; Функція PiP, оновлений обробник зображення 3 рівня підсилення; 
  • Додаток Stream Vision 2: обмін даними з цифровими пристроями iOs/Android; 
  • Більше 10 типів прицільних міток, в тому числі балістичних, масштабованих;
  • Ціна кліка 17 мм на 100 метрів, запас ходу 3,4 м по вертикалі і горизонталі; 
  • Зміна кольору і яскравості світіння прицільних міток; 
  • Кріплення прицілу–монтажна призма; 
  • П'ять профілів пристрілки, 10 комірок пам'яті в кожному; 
  • Пристрілка «одним пострілом», Функція FREEZ; 
  • Модуль Wi-Fi, 2.4/5ГГц, вбудований фото-  відеорекордер 16 ГБ пам'яті; 
  • Система живлення: li-Ion Battery APS5, до 9 год роботи; 
  • Міцний металевий корпус, 100% водонепроникність (клас IPX7); 
  • Приціл тримає віддачу калібрів до 6 КДж (12 кал., 9.3x64, .375H&H); 
  • Діапазон робочих температур: -25°C..+50°С; 
  • Габарити 330x57x67; 
  • Вага 0,7 кг; 
  • Гарантія Yukon Advanced Optics Worldwide.

Особливості

Дальність виявлення 1350 метрів – значний показник для будь-якого типу полювань. Кришталева германієва оптика і чутливі сенсори 384х288 pix. @ 17µm, NETD <40 mK допоможуть засікти звіра з недоступной для його органів нюху відстані. Стрілець без побоювання не буде поміченим і може наблизитися для точного пострілу.

Тепловізійний модуль побудований на матрицях FPA 384х288 pix. @ 17µm, NETD <40 mK, 50 Гц, SiO2 (аморфний кремній), що забезпечують широкий кут поля зору і якісну картинку. Робота в діапазоні спектральної чутливості (7 до 14 нм) відповідає вікну прозорості атмосфери Землі в довгохвильовому спектрі ІЧ-випромінювання LWIR (Long-wavelength infrared). Прилад прекрасно бачить крізь перешкоди у вигляді туману або задимлення. Частота роботи на рівні 50 Гц дозволяє спостерігати об'єкти в русі без ривків і залипання.

Чотири режиму роботи тепловізора допоможуть адаптуватися до будь-яких умов і завдань

«Ліс»- для умов з низьким температурним контрастом, виділить теплий об'єкт на тлі рівниною місцевості, лісних масивів; 

«Скелі» - для спостережень з високим температурним контрастом, виявлять ціль на прогрітих Сонцем ділянках;

«Ідентифікація» - режим з максимальним рівнем деталізації; 

«Користувальницький» - підтримує індивідуальні настройки контрасту і яскравості, в якості базового можна використовувати будь який зі штатних.

Ширококутний об'єктив F38 мм/f1,2 зі збільшенням від 2,5 до 10х оптимальний для коротких і середніх дистанцій. Кут поля зору 9.8°х 7.3°дозволить бачити область простору розміром 17.2 х 13м на відстані в 100 метрів. Цього цілком достатньо для швидкого пошуку цілі і точного пострілу на максимальному збільшенні. Германієва (32Ge) оптика забезпечить хорошу видимість, у всіх найдрібніших подробицях. На об'єктиві є механізм швидкого фокусування з тактильним виступом.

Трирівневий обробник зображення істотно поліпшив якість картинки. Новинка прийшла на зміну відомій опції «Image Detail Boost». Ручні налаштування контрастування і шумозаглушення з плавними алгоритмами згладжуючих фільтрів забезпечили детальну видимість навіть самих дрібних частин об'єктів та елементів оточення.

Функція «Кадр в кадрі» знайома багатьом мисливцям. По збільшеному зображенню набагато простіше цілитися і ідентифікувати об'єкт. Кількість промахів ви зведете до мінімуму.

Кольоровий AMOLED-дисплей з роздільною здатністю 1024х768 пікселів передає чітку і високо деталізовану картинку. У окулярном блоці вбудована збільшуюча лінзова система, що надає ширококутна повнорозмірне зображення. Яскравість і контраст регулюються, доступна опція тимчасового відключення дисплея при працюючому прицілі, дозволяє економити заряд батарей. Микродисплей AMOLED справляється з мінусовими температурами, низький рівень енергоспоживання економить заряд батарей. Є діоптрійная корекція -3/+5 дптр. Окулярна точка винесена на 50 мм.

Вісім колірних палітр–традиційний набір рішень для будь-яких ситуацій:

  1. Гарячий білий (White Hot); 
  2. Гарячий чорний (Black Hot ); 
  3. Гарячий червоний (Red Hot ); 
  4. Веселка (Rainbow); 
  5. Ультрамарин (ultramarine); 
  6. Монохромний Червоний (Red Monochrome); 
  7. Сепія (Sepia); 
  8. Фіолетовий (Violet).

Палитри «White Hot», «Black Hot»і «Red Hot»з гарячими відтінками контрастних кольорів виділяють об'єкти на прохолодному тлі на середніх і дальніх дистанціях. Оптимальні в умовах обмеженої видимості, при мінусових температурах. «ultramarine»і «Веселка»призначені для спостереження на коротких дистанціях. Тепловий градієнт допоможе зорієнтуватися по гарячих місцях на поверхні, точніше направити зброю в забійну зону. М'які тони палітр «Sepia», «Red Monochrome»і «Violet»не напружують зір, дозволяючи без втоми вести спостереження годинами.

Великий вибір прицільних сіток для стрільби на дистанції прямого пострілу і «снайпінгу»на межі можливостей задовольнить вимоги будь-якого мисливця. Наявність масштабованих тактичних варіантів допоможе точно вражати цілі на дальніх рубежах. Стрільцям доступні всі переваги, які є у денний FFP оптики. На коротких дистанціях рекомендовано застосовувати варіанти типу «точка», «коло», «хрест», «напівхрест», найбільш оптимальні рішення для ходових типів полювань, з засідкі, вишки на дистанції до 300 метрів.

Кутові розміри кожної сітки можна дізнатися в електронному каталозі міток на сайті виробника.

Зміна кольору прицільної мітки дозволить тонко налаштувати оптику під будь-яке колірне рішення, для кращого контрастування візира на поверхні спостережуваного об'єкта.

Ціна кліка 17 мм і запас ходу прицільних міток по вертикалі і горизонталі в 3,4 м на 100 метрів дистанції дає можливість здійснювати постріли по цілям на «космічних»для нічних видів полювань відстанях. Вразити трофейний екземпляр з відстані 500+ стало набагато простіше!

Пристрілка одним пострілом за допомогою функції «FREEZ»допоможе значно заощадити час і боєприпаси. Приводьте зброю до точного бою за пару пострілів прямо на полюванні. Пристріляти Пульсар Таліон можна також і класичним способом по СТВ групи пострілів на необхідну дистанцію. Доступні 5 користувальницьких профілів і 50 комірок пам'яті на різні боєприпаси і дистанцію.

Вбудований фото - і відерекордер і 16 ГБ внутрішній пам'яті, розширили функціонал прицілу до неймовірних меж. Записуйте на відео замість доказів і «мисливських байок»кадри здобутих трофеїв з якісними фото і моментами вдалих пострілів. Приціл пише якісні ролики в форматах .mp4 і .jpg. і роздільною здатністю 1024x768 пікс. Об'єм внутрішньої пам'яті 16 Гб, такий же в хмарному сховищі дозволить зберегти десятки годин відео і кілька сотень тисяч фотографій.

Додаток Stream Vision 2 дозволяє інтегрувати теплоприціл з будь-якими цифровими гаджетами під управлінням операційних систем iOS і Android. З'єднання відбувається за допомогою стандартного високошвидкісного протоколу Wi-Fi. Після установки програми доступні наступні функції:

Мобільний видошукач; Фото і відеозапис; Пульт дистанційного управління; Спільний доступ до файлів; Дистанційне оновлення ПЗ; Виявлення руху; Балістичний калькулятор; Хмарне сховище на 16 Гб.

У зоні дії високошвидкісного інтернету можна вести прямі трансляції на популярні стримингові платформи YouTube або Twitch або в свій профіль инстаграмм, соціальні мережі.

Вдосконалена система живлення забезпечує до 9 годин автономної роботи в режимі безперервної експлуатації. Механіка швидкої зміни батарей допоможе за лічені миті змінити акумулятор, що сів в польових умовах і продовжити полювання. Ємність джерела 4900 мАч, напруга 3.0–4.2 V DC. Підтримується зовнішнє живлення 5 V, 9 V (USB Type-C Power Delivery).

Протиударний водонепроникний корпус Pulsar Talion XQ38 здатний впоратися з віддачею будь-яких цивільних калібрів (9,3х64, .30-06, .300, .375H&H та ін), а також з гладкоствольною і потужною пневматичною пружинно-поршневою зброєю класу «Магнум»з різновекторною віддачею. Сплави магнію, використовувані в якості матеріалу, дозволили знизити вагу приладу. Ергономіка управління дає можливість маніпулювати тонкими налаштуваннями, не відволікаючись від спостережень. Кнопки розташовані в зручному положенні, легко знаходяться на дотик. 

Кріплення призма з численними отворами є кращим рішенням для розташування прицілу в комфортному положенні. Низьке розташування оптичної осі позитивно позначається на точності бою і результативності стрільби.

Комплект поставки

  • Приціл Pulsar Talion XQ38; 
  • Акумуляторна батарея APS5; 
  • USB кабель тип С;
  • Зарядний пристрій; 
  • Серветка для чищення оптики; 
  • Інструкція по експлуатації; 
  • Гарантійний талон.

Характеристики

Живлення
Вага
  • 700 г
Гарантія
  • 36 місяців офіційної гарантії від виробника
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами