Тепловізійний приціл Delta TWS 50 XL

Мінімальна кратність, х
  • 4.5
Максимальна кратність, х
  • 18

Тепловізійний приціл Delta TWS 50 XL

Продавець:Оптичні Системи

4.7/5  ( 42 оцінок )

142 160

Є в наявності

Гарантія. 36 місяців Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Тепловізійний приціл Delta TWS 50 XL

Тепловізійний приціл Delta TWS 50 XL – старша модель лінійки з безпрецедентною дальністю виявлення і потужним германієвих об'єктивом F50/1.2. Побачити і розпізнати ростовутеплоконтрастную ціль тепер можна з відстані більше 2 кілометрів. Модель побудована на базі термочутливих сенсорів нового покоління 384x288 VOx (оксид ванадію) 12µm (NETD<50 mK), завдяки чому вдалося значно підвищити якість одержуваного зображення і збільшити дальність виявлення. Стрільцям доступний широкий діапазон оптичного збільшення: від 4,5 до 18 разів, а також вибір прицільних сіток, як звичних мисливських, так і тактичних масштабованих. Вбудований фото- відеорекордер дозволить записувати моменти вдалих пострілів і робити якісні фото. Модуль Wi-Fi дає можливість використовувати обмінюватися файлами з будь-яким цифровим пристроєм і використовувати смартфон в якості пульта дистанційного керування.

Дельта 50 XL здатний «побачити» ціль крізь туман, дим, нещільну рослинність. На відміну навіть від просунутої нічний оптики на базі ЕОП, приціл абсолютно не потребує ІК-підсвічуванню і дозволяє полювати як при яскравому денному освітленні, так і вночі в повній темряві. Приціл випробуваний на високі ударні навантаження, і може експлуатуватися на потужному нарізна зброя з дуловою енергією пострілу до 6 кДж. Клас вологозахисту IP67 і діапазон робочих температур від -45 до + 50°С дозволить полювати за любої погоди.

Ключові особливості:

  • Приймач теплового випромінювання 384x288 pix. @ 12 мкм (iRay Technology); 
  • Тип матриць - VOx (оксид ванадію);
  • Частота оновлення кадрів тепловізора - 50 Гц; 
  • Германієвий об'єктив F50/1.2 з фокусуванням від 5 м; 
  • Oптичне збільшення 4,5 х 18; 
  • Поле зору, градусів/м на 100м – 7,5х6,7/13,1 х 11,7; 
  • Дальність виявлення тепло-контрастних цілей—2050 м; 
  • Час включення тепловізора менше 3 секунд; 
  • Зручне управління за допомогою 3-х кнопок; 
  • Кольоровий HD LCOS дисплей 1280x960 пікс; 
  • Вбудований модуль Wi-Fi; 
  • Запис фото і відео, обсяг внутрішньої пам'яті 16Гб; 
  • Налаштування різкості для різних умов спостережень, 4 режиму; 4 колірні палітри відображення; 
  • Функція PiP (картинка в картинці) для точного прицілювання; 
  • Опція поліпшення якості зображення ULTRACLEAR; 
  • 8 типів прицільних сіток, масштабовані; 
  • Можливість зміни кольору (4 типи) і яскравості світіння прицільних міток; 
  • 4 профілю пристрілки на різні дистанції/зброя;
  • Ціна кліка 17 мм на 100 метрів, запас ходу 15 mil; 
  • Функція «прістрилка одним пострілом»;
  • Стадіометричний далекомір для визначення відстані;
  • Вбудований компас і датчик положення;
  • Кріплення- планка Пікатіні; 
  • Міцний металевий корпус, Вологозахист (клас IP67);
  • Система живлення – 4 батареї типу АА Час автономної роботи 6-8 годин; 
  • Можливість підключення зовнішнього джерела живлення; 
  • Приціл тримає віддачу калібрів до 6 кДж (12 кал., 9.3x64, .375H&H): Діапазон робочих температур -45°C .. + 50°С;
  • Габарити 205 x 65 x 65мм; 
  • Вага 0,48 кг.

Тепловизійний блок

Приціл Delta TWS 50 XL має тепловізійний блок, побудований на базі матриць нового покоління iRay Sensor 12um Ceramic, VOx (оксид ванадію). Крок детектора в 12 мікрон дозволив отримати значно більшу кількість приймачів теплового випромінювання на одній площі кристала, ніж в звичних 17 мкм технології. Крім того, ванадієві матриці на відміну від мікроболометрів на основі аморфного кремнію мають кращу стабільність зображення і менший температурний коефіцієнт. Це дозволило розробникам на порядок поліпшити якість одержуваного зображення і дальність виявлення цілей. Матриці виробника iRay Technology працюють в довгохвильовій частині спектра електромагнітного випромінювання (LWIR Long-wavelength infrared) 7,5 – 13,5 мкм, що повністю задовольняє вимогам для виявлення теплоконтрастних об'єктів в діапазоні температур від -50 до + 50°С. Земна атмосфера в цьому діапазоні повністю прозора і не створює перешкод для проходження корисного сигналу від цілі до приймача теплового випромінювання.

Поріг температурної чутливості NETD (Noise Equivalent Temperature Difference)<50 мк неохолоджуваних мікроболометрів iRay Sensor 12um Ceramic, дозволяє розрізняти мінімальні температурні відхилення на поверхні об'єктів - менше 0,05°С. Стрільцям доступно для спостереження не тільки контрастне зображення цілі, а й елементи навколишнього середовища (листя, гілки дерев та ін.). Це сприяє більш точному прицілюванню і визначенню трофейних дичини. Частота оновлення кадрів тепловізора 50 Гц, приціл дозволяє з комфортом спостерігати за об'єктами, які переміщаються з великою швидкістю.

Об'єктив

На прицілі Delta TWS 50 XL встановлений світлосильний об'єктив F50/1.2, з широким діапазоном оптичного збільшення від 4,5 до 18 разів, що дозволяє перекрити не тільки весь спектр завдань для нічного полювання, але використовувати його при стрільбі на далекі відстані понад 500 метрів. Передня лінза діаметром 50 мм, виготовлена з металу германію ( 32 Ge), який на відміну від оптичних стекол денної оптики - повністю прозорий в ІЧ-діапазоні, що використовується тепловізором для виявлення об'єктів. Кут поля зору на мінімальній кратності дорівнює 7,5 х 6,7 градусів, що відповідає області простору 13,1 х 11,7 м на дистанції в 100 метрів. Зі збільшенням кратності ширина поля зору буде зменшуватися. Оптичних параметрів прицілу досить для швидкого пошуку і точної стрільби на середніх і далеких дистанціях. Фокусування механізм для наведення різкості знаходиться на об'єктиві. Мінімальна дистанція фокусування – 5 м. У транспортному положенні об'єктив слід закривати кришкою, з відкидним механізмом.

Дальність виявлення до 2050 м

Приціл Дельта TWS 50 XL має рекордну для всієї лінійки дальність виявлення цілей. Побачити лося, кабана або ведмедя тепер можна з дистанції понад 2-х кілометрів. Домогтися таких результатів вдалося завдяки впровадженню найпередовіших технологій: светосильной германієвої оптиці з ідеальною геометрією лінз і інноваційним термодатчиком (384x288 pix. @ 12 мкм) флагмана індустрії iRay Technology. Тепловізійні приціли здатні ефективно працювати в тих умовах, де пасує звичайна оптика і не справляються передові нічні приціли. На заваді для спостереження не стануть погодні примхи у вигляді густого туману або проливного дощу. Володарі TWS 50 XL можуть розраховувати на можливість прицільного вогню на «космічному» для нічного полювання відстані понад 800 метрів. Виконувати такі завдання допоможе якісна оптика, масштабовані візирні сітки і широкий діапазон введення правок по вертикальній і горизонтальній осях. Для визначення точного відстані при стрільбі на далекі дистанції рекомендовано використання лазерного далекоміра , який ви можете придбати в нашому магазині в відповідному каталозі .

Прицільні сітки

Арсенал прицільних сіток може задовольнити будь-які потреби не тільки мисливця, але і стрілка високоточніка. У прицілі доступні 8 сіток: «точка», «хрест» і «полухрест», градуйовані тактичні версії по типу «Mil-Dot» і ін. Особливою гордістю розробників є можливість масштабування сіток, які збільшуються в розмірах пропорційно рівню кратності. Такі можливості реалізовані в преміальних денних прицілах, де сітка знаходиться в першій фокальній площині об'єктива (FFP – First Focal Plane), дозволяючи обчислювати відстань до цілі при відомих її габаритах і стріляти з вносити точки прицілювання, без використання механізмів введення правок на дальність і силу вітру. Крім того, в тепловізійних прицілах повністю відсутня проблема з відбудовою від паралакса, так як сітка і зображення цілі завжди знаходяться в одній площині.

Вносити корективи в положення прицільної сітки по вертикалі і горизонту можна у відповідному меню прицілу. Звичних турелей денної оптики тут немає. Ціна кліка на дистанції 100 м одно 17мм. Діапазон введення правок - 15 mil (1500 мм). Можливість зміни кольору підсвічування прицільної марки створює додаткові зручності. Користувачі можуть вибрати один з наявних варіантів: червоний, зелений, білий, чорний. Таким чином, можна підібрати кращі параметри для контрастування марки на поверхні об'єкту в залежності від типу цілі і кольорової палітри відображення.

4 колірні палітри

В тепловізійному прицілі є можливість вибору кольорової палітри відображення:

  • Гарячий білий (White Hot); 
  • Гарячий чорний (Black Hot); 
  • Гарячий червоний (Red Hot); 
  • Різнобарвний (Pseudo color).

В залежності від умов спостереження, передбачуваних завдань і типів цілі можна вибрати кращий варіант відображення. Палітри з гарячими відтінками «White Hot», «Black Hot» і «Red Hot» найбільш оптимальні для пошуку та ідентифікації цілі на значній відстані в умовах з високим температурним контрастом. Колірна схема «Pseudo color» ефективно виділяє найбільш «гарячі» місця цілі, по глибині кольору стрілок може орієнтуватися про температуру і точніше ідентифікувати об'єкт.

Функція поліпшення якості зображення ultra-Clear

Модель TWS 50 XL має вбудовану функцію підвищення якості зображення «ultra-Clear», в основі якої лежать передові алгоритми обробки сигналу. Дана опція активується в меню прицілу і призначена для спостережень в складних погодних умовах. Картинка навіть сильно віддаленого об'єкта буде мати високий рівень деталізації і чітке, контрастне зображення.

Функція картинка в картинці (PiP)

Функція PiP – «картінка в картинці» від англ picture in picture виводить на екран додаткове вікно, в якому програмним способом збільшена центральна область. У цьому вікні також відображається використовувана в даний момент прицільна сітка. У стрільців є можливість для ідентифікації цілей, визначення трофейних і більш точного наведення зброї. Невеликий розмір вікна (10% від загальної площі), не заважає огляду, дозволяючи візуально контролювати місцевість навколо об'єкта, що спостерігається. Активується дана функція в меню приладу.

Пристрілка одним пострілом

Пристрілка зброї з новим зброєю – важливий момент, від якого безпосередньо залежить точність і результативність стрільби на полюванні. У прицілі TWS 50 XL реалізована можливість приведення зброї до точного бою відразу декількома способами: одним пострілом і класичним методом. Суть процедури пристрілки одним пострілів зводиться до того, що прицільний комплекс наводиться безпосередньо на кульовий отвір від пострілу. Для проведення цього заходу необхідно забезпечити кілька умов: хорошу видимість кульового отвору на мішені і відсутність сильного бічного вітру. Дистанція стрільби – 100 метрів. Для позначення центру на мішені рекомендовано використання невеликих теплоконтрастних об'єктів, типу медичних грілок або запаленої сигарети. Після пострілу по центру мішені, в меню прицілу слід вибрати пункт «пристрілка», після чого, утримуючи приціл на центрі мішені, необхідно звести перехресті сітки з отвором від кулі. Для полегшення виконання цієї процедури можна скористатися опцією, яка робить знімок екрана (піктограма сніжинка), як би заморожуючи картинку. Наводити перехресті сітки тепер можна в будь-якому зручному положенні, не утримуючи зброю на центрі мішені. Після налаштування прицілу рекомендовано провести перевірки постріл. Їли є відхилення – процедуру слід повторити.

Для пристрілки класичним способом слід зробити групу з 3-х або 4-х пострілів на дистанції 100 метрів. Визначити середню точку влучення (СТП) і по відхиленню від цента мішені внести коригування в положення прицільної сітки, після чого зберегти отримані результати. Крок вивірки дорівнює 17 мм дистанції на 100 м. Запас ходу прицільної мітки по горизонталі і вертикалі на 100 м – 1500 мм (15 Mil). Широкий діапазон введення правок дозволить точно стріляти на далеких дистанціях, понад 500 метрів.

4 профілю пристрілки

В пам'яті прицілу є 4 користувальницьких профілю, в яких можна зберегти результати пристрілки на різні дистанції, наприклад, 100, 200, 300 метрів і так далі. Також, одну модель прицілу можна пристрелять на різних карабіни або гвинтівках і використовувати в разі потреби. Все, що залишиться для точного пострілу – вибрати відповідний профіль, прицілитися і плавно натиснути на спуск.

Wi-Fi модуль і вбудований фото- відеорекордер.

Вбудований відеорекордер і Wi-Fi модуль значно розширюють функціональні можливості прицілу, перетворюючи його в мультимедійний комплекс. Тепер можна не тільки з комфортом і задоволенням полювати, але і записувати на відео моменти вдалих пострілів, а також робити якісні фото. Об'єм внутрішньої пам'яті в 16 Гб, дозволить записати десятки годин відео і зберегти тисячі фотографій. Передати збережені файли можна як за допомогою стандартного кабельного з'єднання Micro- USB, Type-C, так і бездротовим способом по протоколу Wi-Fi. Приціл підтримує роботу з будь-яким цифровим пристроєм під управлінням операційних систем Android і iOS, для цього необхідно встановити мобільний додаток «InfiRayOutdor». Завантажити його можна в App Store, Google Play, або просто відсканувати Qr-код. Додаток дозволяє не тільки обмінюватися файлами, але і використовувати екран смартфона або планшета в якості другого дисплея, де з великою роздільною здатністю можна спостерігати за всім, що «бачить» приціл.

Повнокольоровий HD LCOS дисплей

Приціл оснащений повнокольоровим дисплеєм HD LCOS з гранично високою роздільною здатністю - 1280x960 пікселів. Стрільцям є чітке і насичене зображення об'єктів з великою глибиною кольору і контрастною картинкою. На відміну від звичних AMOLED технологій нові дисплеї можуть безвідмовно працювати в умовах гранично низьких температур, аж до морозів - 40°С. Низький рівень енергоспоживання значно збільшує загальний час роботи приладу. Стрільцям доступні регулювання інтенсивності світіння, таким чином можна зменшити демаскуючий фактор, коли екран прицілу засвічує частину обличчя мисливця.

Окулярний блок має можливість диоптрийного коригування±5 дптр. Віддалення вихідної зіниці на 40 мм дозволить вести вогонь, не прикладаючись впритул до прицілу, а також полювати в діоптрійних або тактичних окулярах.

Корпус

Корпус прицілу виконаний з полегшеного і посиленого металу, який не має конкуренції в міцності. Захисне анодируване покриття надійно вбереже виріб від утворення подряпин і відколів. Електронна начинка буде в безпеці навіть в умовах екстремальної експлуатації. Прилад легко впоратися з падіннями на скелястий грунт, удари об гілки дерев або елементи амуніції. Клас захищеності по IEC 60529 - IP67 гарантує працездатність прицілу в умовах атмосферних опадів в діапазоні температур від -45 до + 50°С. Всі вироби компанії Дельта проходять випробування на стійкість до високих ударних навантажень, на спеціальному обладнанні, що імітує потужну віддачу нарізної та гладкоствольної зброї. Встановлювати приціли можна на зброю з дуловою енергією пострілу до 6000 Дж (12 кал., 9.3x64, .375H&H). Все управління прицілом, здійснюється за допомогою 3-х кнопок. Ергономічне розташування блоку управління дозволяє маніпулювати налаштуваннями, не відриваючись від спостережень.

Живлення

Живлення електронної начинки прицілу здійснюється від стандартних батарей типу АА або аналогічних акумуляторів. Батарейний відсік має горизонтальне розташування і закривається кришкою. Елементи живлення розташовані перпендикулярно напрямку вектора віддачі, повністю зводячи на «немає» ймовірність відключення живлення в момент впливу сильної віддачі від пострілу. Комплекту заряджених батарей вистачить приблизно на 6-8 годин безперервної роботи на максимальному рівні споживання. У виробі передбачена можливість для роботи від зовнішнього джерела живлення типу Powerbank з стандартним роз'ємом Micro- USB, Type-C. При мінусовій температурі навколишнього повітря, зовнішнє джерело живлення можна розташувати, наприклад, під одягом. Таким чином, можна значно продовжити час роботи приладу. Час включення прицілу – 3 секунди

Характеристики

Тип прицілу
Прицільна дальність, м
Живлення
Мінімальна кратність, х
  • 4.5
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами