Тепловізійний бінокль ATN BINOX 4T 640-2.5-25x

Тепловізійний бінокль ATN BINOX 4T 640-2.5-25x

Продавець:Оптичні Системи

4.7/5  ( 42 оцінок )

228 000

Немає в наявності

3

Гарантія. 36 місяців Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Тепловізійний бінокль ATN BINOX 4T 640-2.5-25x

Тепловізійний бінокль ATN Binox 4T 640-2.5-25x – сама далекобійна модель оновленої лінійки пристроїв від американського гіганта індустрії ATN. Новинка 2022 року побудована на передових ІЧ-сенсорах 4 покоління Uncooled FPA 640х480 пікселів. @17µm (NETD) <25 mK, 60 Гц. Велика матриця забезпечує отримання ідеального зображення навіть сильно віддаленого об'єкта. Оптика чудово «бачить» крізь туман, дим, тверді атмосферні опади. Дальність виявлення об'єктів, заявлена виробником, дорівнює 1950 метрам. Діапазон оптичного збільшення від 2,5 до 25 крат дозволить в деталях розглядати виявлені об'єкти. Вбудований лазерний далекомір значно полегшить виконання цілого ряду завдань, де потрібно знання дистанції до цілі. Наявність повного набору датчиків положення і визначення стану атмосфери допоможуть передати стрільцям з прицілами серій ATN Smart точні балістичні дані. Вбудований інфрачервоний ліхтар підсвітить ціль колегам з приладами нічного бачення.

Повний набір мультимедійних опцій дозволить записувати відео зі звуком в Full HD форматі. Потужна апаратна частина на двох ядерному процесорі під управлінням Obsidian IV Dual Core T встигає писати відео і одночасно транслювати сигнал на цифрові iOS і Android гаджети. Модуль GPS розставить ГЕО-дані на всіх фото і передасть точну інформацію про виявлені трофеї колегам по полюванню. ATN Binox 4T 640-2.5-25x відгуки від професіоналів отримав тільки захоплені. Обладнання американського бренду ATN традиційно задає темп всьому ринку спостережних приладів на основі тепловізійного бачення. Багатофункціональний тепловізійний бінокль – незамінний помічник для полювання в складних погодних умовах. Прилад готовий до роботи в широкому діапазоні температур, не боїться падінь і ударів.

Тепловізійний бінокль ATN Binox 4T 640-2.5-25x характеристики:

  • Дальність виявлення тепло-контрастних цілей — 1950 м; 
  • Приймач теплового випромінювання Gen 4 640х480 пікселів. @17µm (NETD) <25 mK, 60 Гц;  
  • Тип матриць – Uncooled FPA (Focal Planе Array) на аморфному кремнії; 
  • Германієвий об'єктив F50/f1.2 з фокусуванням від 10 м; 
  • Оптичне збільшення 2,5 – 25, плавний цифровий зум до х10; 
  • Поле зору, градусів/м на 100 м – 12,5х9,7/21,9х17; 
  • Винос вихідної зіниці – 10-30 мм, міжзіничної відстані 60-70 мм; 
  • ПЗ бінокля під управлінням ядра Obsidian IV Dual Core T; 
  • Два мікродисплея з роздільною здатністю 1280x720; 
  • Доступний запис відео зі звуком Full HD 1280x960 60 fps; 
  • Лазерний далекомір для визначення відстаней; 
  • Вбудований ІЧ-освітлювач; 
  • Слот для карт пам'яті micro SD 4-64 Гб;
  • Порти micro HDMI і micro-USB; 
  • Фірмовий мобільний додаток; 
  • Модуль Wi-Fi. Інтеграція з iOS і Android пристроями; 
  • GPS, електронний компас, 3D-гіроскоп; 
  • Обмін балістичною інформацією з ATN Smart пристроями (приціли); 
  • Міцний корпус з композитних матеріалів, вологозахист (клас IP66); 
  • Система живлення вбудований li-ion акумулятор; 
  • Час автономної роботи збільшено до 16 годин; 
  • Штативний адаптер 1/4"; 
  • Діапазон робочих температур -28°C..+48°С; 
  • Габарити 240×128×67mm;
  • Вага 1,12 кг.

Дальність виявлення в 1950 метрів – один з рекордних показників для приладів подібного класу, що дозволяє вирішувати максимально широке коло завдань при пошуку і спостереженнях. Забезпечити значні можливості вдалося завдяки передовим сенсорам 4 покоління і потужної оптики з Германія.

Тепловізійний блок побудований на інноваційних сенсорах 4 покоління. Матриці Uncooled FPA (Focal Planе Array) з розміром монокристала 640х480 пікселів підвищили роздільну здатність і дальність дії. Поріг температурної чутливості NETD <25 mK допомагає уловлювати мінімальні відхилення температури і будувати інформативну термограмму. Робота в довгохвильовій частині ІЧ-спектру LWIR (Long-wavelength infrared) від 7 до 14 нм дозволяє бачити крізь перешкоди у вигляді туману, диму, дощу і снігопаду. Частота роботи модуля 60 Гц, забезпечує якісну картинку при спостереженні за динамічними сценами при переміщенні об'єктів.

Потужна оптика бінокля ATN Binox 4T 640 пропонує діапазон кратності від 2,5 до 25х. Плавне наближення картинки допоможе ідеально підібрати збільшення для кращого відображення. Патентований обробник картинок надає якісне зображення навіть на максимальному збільшенні. Кут просторового зору FOV дорівнює 12,5°х 9,7°, показник має істинні значення мінімальної кратності і зменшується пропорційно збільшенню. У лінійному вираженні користувач може бачити на відстані в 100 метрів область простору розміром 21,9 х 17, що добре для оглядових спостережень та супроводу групи об'єктів, що пересуваються.

Лазерний далекомір з дистанцією роботи до 1000 ярдів видасть точні дані з мінімальною похибкою до 1 ярду. Результати вимірювань можна бачити в поле зору на основному екрані. Робота в режимі безперервного сканування дає можливість для оцінки відстані до цілей, що рухаються. Визначення кута до об'єкта дозволяє отримати точніші дані для використання в балістичних розрахунках.

Опції GPS, електронний компас, 3D-гіроскоп, висотомір, барометр. Бінокль ATN Binox 4T 640 має цілий набір вбудованих датчиків, що дозволяє отримати вичерпну інформацію про своє місцезнаходження, стан погоди та положення самого приладу. Наявність електронного компаса значно полегшить орієнтування на місцевості, вкаже напрямок руху. Барометр проінформує про стан атмосфери, актуально для мисливців при здійсненні дальніх пострілів. Вбудований модуль GPS покаже точні координати з прив'язкою до місцевості, враховуючи висоту над рівнем моря. При необхідності на кожній фотографії або точці маршруту можна вказати гео-теги, щоб передати колегам або повернутися на маршрут.

Обмін балістичної інформацією з ATN Smart пристроями – унікальна опція для допомоги стрільцям з цифровими, тепловізійними прицілами американського бренду. Бінокль передасть не тільки справжню відстань до цілі, але і кут до неї, які були отримані за допомогою далекоміра. Також доступні дані про стан атмосфери (щільність повітря і температура), що особливо важливо при балістичних розрахунках для пострілів на граничних відстанях. Балістичними даними можуть користуватися і мисливці з денною оптикою, маючи в своєму телефоні додаток Laser Ballistics від ATN.

Запис відео зі звуком Full HD якості 1080p можлива завдяки вбудованому видеорекордеру. Цифрова начинка під управлінням двох ядерного процесора Obsidian IV Dual Core T дозволяє одночасно транслювати відео на дисплеях бінокля і передавати його в мережу на приймаючі пристрої (телефони, планшети та ін). Медіаматеріали записуються на micro-SD карту в звичних для багатьох пристроїв форматах. Підтримуваний об'єм до 64 Гб дозволить не турбуватися про відсутність вільного місця. Вбудований роз'єм micro-HDMI дозволить підключити спостережний прилад до телевізора і насолодитися якісним відео пригод на великому екрані.

Бінокулярний зір. В кожному окулярі знаходиться сучасний мікродисплей, який транслює потокове відео з роздільною здатністю 1280x720 пікселів. Користувачам доступно спостереження двома очима, що значно полегшує сприйняття. HD-якість дає можливість в найдрібніших подробицях вивчити віддалений об'єкт. Для ідеального налаштування картинки доступна діоптрійная корекція кожного окуляра. При необхідності доступно зменшення яскравості світіння дисплеїв. Винесена окулярна точка на відстань від 10 до 30 мм, дозволяє дивитися в бінокль, не притуляючись впритул. Відрегулювати міжзіничну відстань можна в межах 60 - 70 мм.

Колірні палітри контрастних відтінків чорного, білого, а також різні колірні комбінації допоможуть підібрати необхідні параметри роботи для будь-якій ситуації. При необхідності швидко відшукати ціль на дальніх дистанціях при поганій видимості, найбільшу продуктивність показали режими відображення: «гарячий білий»і «гарячий чорний». На коротких відстанях найбільш актуальні кольорові палітри, де по глибині того чи іншого відтінку можна судити про показання температури. 

Вбудований модуль Wi-Fi призначений для спільної роботи тепловізійного бінокля з цифровими пристроями на iOS або Android. Для підключення телефону або планшета до бінокля буде потрібно установка фірмового мобільного додатку. В зоні доступу з високошвидкісним з'єднанням з мобільним інтернетом доступно ведення прямих трансляцій в мережу і передача потокового відео на платформи Twitch, YouTube та ін.

Міцний вологозахищений корпус здатний зберегти в цілості цифрову начинку бінокля в самих суворих умовах експлуатації. Приладу не страшні потрапляння під проливний дощ або мокрий сніг. Полімерний матеріал, який легко впорається з падіннями і випадковими ударами об гілки дерев або екіпіровку. Прогумоване покриття з антиковзаючим ефектом дозволяє міцно утримувати оптику повністю мокрими руками або засніженими рукавицями. Діапазон робочих температур становить від -28°C до 48°C. Кнопки управління розташовані на верхній частині, легко намацуються, дозволяючи маніпулювати параметрами в процесі спостережень. Для використання бінокля в стаціонарному положенні передбачено штативный адаптер¼дюйма. При необхідності доступне регулювання міжзіничної відстані. Фокусування на дистанцію проводиться шляхом обертання кільця на об'єктиві.

Оптимізована система живлення на вбудованому літієвому елементі дозволить експлуатувати прилад протягом 16-ти годин. Бінокль має вкрай низький рівень енергоспоживання, дозволяючи економити заряд батареї і збільшувати тривалість роботи. 

Комплект поставки:

  • Тепловізійний бінокль ATN Binox-THD 640 2,5-25x50; 
  • USB-Кабель/кабель HDMI; 
  • Фірмовий чохол; 
  • Шийний ремінь; 
  • 2 кришки об'єктивів; 
  • Серветка для чищення оптики; 
  • Коротка інструкція по експлуатації; 
  • Гарантійний талон.

Характеристики

Мінімальна дистанція фокусування, м
Мінімальна оптична кратність, х
Захист
  • Водонепроникність
Комплектація
  • Тепловізійний бінокль ATN Binox-THD 640 2,5-25x50; Кабель USB/кабель HDMI; Фірмовий чохол; Шийний ремінь; 2 кришки об'єктивів; Серветка для чищення оптики; Коротка інструкція з експлуатації; Гарантійний талон.
Країна реєстрації бренду
  • США
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Характеристики та комплектація товару можуть змінюватися виробником без повідомлення