Тепловізійний гібридный бінокль Iray Fuse PF6L

Тепловізійний гібридный бінокль Iray Fuse PF6L

Продавець:Оптичні Системи

4.7/5  ( 42 оцінок )

400 000

Немає в наявності

4

Гарантія. 24 місяці Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Тепловізійний гібридний бінокль Iray Fuse PF6L

Тепловізійний гібридний бінокль Iray Fuse PF6L був представлений широкій публіці лише в кінці 2021 року! Новинка отримала цілий ряд передових рішень, що виводять тепловізійну оптику на абсолютно новий, «космічний» рівень. Прилад має два незалежних оптичних канали: цифровий і тепловізійний. Помітити об'єкт розміром з автомобіль вийде з відстані більше 3-х кілометрів, людину буде видно приблизно з 1500. При ясному денному освітленні прилад працює як потужна цифрова камера, при недостатній видимості або атмосферних перешкодах оптику можна переключити на тепловізійне бачення. У цьому режимі перепоною для виявлення випромінювання від об'єктів не стануть туман або щільний дим. Наявність мультимедійних опцій, допоможе записати все побачене на відео або зробити серію якісних знімків.

Тепловізійний гібридний бінокль Iray Fuse PF6L відгуки від експертів, які випробували його в справі, отримав тільки захоплені. Повністю захищений прилад готовий до роботи в найскладніших умовах. Сфера застосування не обмежується лише полюванням. Потужна тепловізійна оптика знайшла своє застосування при проведенні пошуково-рятувальних операцій, патрулювання територій, у наукових експедиціях. Можливість роботи в екстремально низьких температурах до -40°значно розширила спектр застосування. Підвищений захист від вологи допускає занурення у воду на глибину до 1 метра. Сучасна тепловізійна оптика від компанії InfiRay – ідеальний помічник на полюванні. Ваше улюблене заняття стане набагато ефективніше і результативніше.

Бінокль Iray Fuse PF6L характеристики

  • Дальність виявлення автомобіля/людини – 3200/1500 м; 
  • Матриця iRay Vox Ceramic 640х512 pix. @ 12 um (NETD) <40mK (iRay Technology); 
  • Оптичний СМОЅ сенсор 800/600, чутливість <0,001 люкс, 50 Гц, 8 um; 
  • Германієвий об'єктив F37,8/f1.0, оптичний об'єктив F40/f1.0 просвітлені лінзи; 
  • Цифровий зум Х1/Х2/Х4, поле зору, градусів/м на 100 м – 16 х 13/28,1 х 22,8; 
  • Кольоровий OLED дисплей 2 шт, роздільна здатність 1024х768; 
  • Можливість включення прицільної сітки , вибір колірних палітр; 
  • Вбудований стадіометричний далекомір; 
  • Фото і відео рекордер, 32 Гб вбудованої пам'яті; 
  • Запис відео і фото в форматі.avi/.jpg; 
  • Міцний корпус із сплавів магнію, вологозахист (клас ІРХ7); 
  • Інтелектуальна система живлення на елементах 18650 - 3 шт; 
  • Час автономної роботи до 7,5 годин; 
  • Діапазон робочих температур -40°C..+50°С; 
  • Габарити 177 х 127 х 65 мм;
  • Вага 1,08 кг;  
  • Гарантія 2 роки.

Дальність виявлення автомобіля/людини в 3200/1500 метрів – один з рекордних показників у приладах тепловізійної оптики. Можливостей достатньо для вирішення широкого кола завдань в аматорській та професійній сферах.  

Революційна система спостереження складається з двох незалежних каналів - це тепловізійний і цифровий. Користувачам доступно перемикання між джерелами сигналу і спільне використання. При накладенні зображення з цифрової камери і теплової сигнатури виходить высокодеталізоване зображення, на якому видно найдрібніші подробиці об'єктів. Режим рекомендований для коротких дистанцій 

Тепловізійний модуль зібрано на надчутливих сенсорах iRay Vox Ceramic 640х512 pix. @ 12 um (NETD) <40mK виробництва iRay TechnologyТМ. Високопродуктивна матриця фокальної площини FPA (Focal Planar Array) на підкладці Оксид Ванадію (Vox Ceramic) здатна чітко «бачити» цілі в умовах нульової видимості крізь туман і щільну димову завісу, нещільну рослинність. Значний розмір монокристала і висока щільність посадки детекторів 12 um забезпечили отримання деталізованої і гранично чіткою теплової сигнатури з помітним температурним градієнтом. Частота 50 Гц добре підходить для відстеження динамічних сцен з рухомими об'єктами.

Цифрова камера Iray Fuse PF6L побудована на сучасному СМОЅ сенсорі 800/600 з чутливістю <0,001 люкс, працює на частоті 50 Гц. Висока щільність посадки детекторів (8 um) забезпечує отримання інформативного та деталізованого зображення навіть сильно віддалених об'єктів. Функція накладення зображень з цифрової камери і тепловізора відкриє новий рівень якості зображення при спостереженні за світом живої природи.

Об'єктив тепловізора F37,8/f1.0 з передньою лінзою з Германія формує кристально чисте зображення без яких-небудь оптичних спотворень. Цифровий зум з кроком Х1/Х2/Х4 дозволить наближати зображення плавно і дискретно. Кут поля зору у 16 х 13°дозволяє бачити область простору на видаленні 100 м, в лінійному вираженні відповідну 28,1 х 22,8 метрам. Цього цілком достатньо для пошуку теплоконтрастних об'єктів на великих відкритих просторах, супроводження групи тварин у разі руху. Мінімальна дистанція фокусування складає всього 5 метрів. 

Стадіометричний далекомір дозволить виміряти відстань до об'єкта за відомими його розмірами. Опція буде корисна мисливцям. Знання дистанції грає ключову роль для точних пострілів, особливо коли необхідно компенсувати падіння траєкторії польоту кулі. 

Різні колірні палітри допоможуть підібрати оптимальне рішення для різних умов спостережень в залежності від типу розв'язуваних задач. В умовах повної відсутності видимості підійдуть панелі з контрастними відтінками чорного, білого і червоного кольорів. Теплі об'єкти будуть чітко видні на холодному тлі навколишньої обстановки. М'які відтінки кольорових палітр краще використовувати при спостереженні на коротких дистанціях. По глибині колірних відтінків визначаються найбільш «гарячі» місця цілі, актуально при ідентифікації та визначенні трофейності. 

Повнокольорові HD OLED-дисплеї, стереоскопічний окулярний блок мають незаперечні переваги перед будь-якими монокулярами. Спостерігач бачить навколишню обстановку природним чином для людського зору, що зовсім не втомлює. Збільшуюча лінзова система надає повнорозмірне і якісне зображення з великою глибиною колірних відтінків. Міжзінична відстань регулюється в межах 56-71 мм, дозволяючи налаштувати оптику для дитини і дорослого. Діоптрійна корекція в межах ±4 дптр допоможе адаптувати параметри для людей з дефектами зору. OLED мікродисплеи з роздільною здатністю 1024х768 пікселів, частота зміни кадрів 50 Гц. Віддалення окулярної точки на 20 мм дозволить вести спостереження не притулившись впритул до приладу.  

Вбудований фото - і відерекордер і 32 ГБ пам'яті допоможуть зберегти в пам'яті пристрою всі моменти вдалих спостережень за тваринами і задокументувати важливі кадри. Місця досить для більш 20-ти годин якісного відео і близько 150 000 фотографій. Медіафайлы зберігаються в звичних форматах: .avi і .jpgз роздільною здатністю 1024х768. Скачати можна прямим кабельним з'єднанням Micro USB. 

Міцний корпус з рівнем пило вологозахисту IPX7 гарантує працездатність навіть в екстремальних умовах експлуатації при широкому діапазоні робочих температур (від - 40 до + 50°С). Біноклю з тепловізором Iray Fuse PF6L не страшні будь-які погодні капризи у вигляді проливного дощу, мокрого снігопаду або пилової бурі. Прилад впорається з падінням з 2-х метрової висоти, йому не страшні випадкові удари об гілки дерев або елементи спорядження. Органи управління розташовані на верхній частині корпусу, опуклі піктограми дають можливість маніпулювати тонкими налаштуваннями в процесі спостережень.

Система живлення побудована на трьох елементах популярного типорозміру -18650. Повного заряду джерел вистачить на 7,5 годин безперервної роботи. Змінити елементи, що розрядилися, можна в польових умовах.

Комплект поставки

  • Тепловізійний гібридний бінокль Iray Fuse PF6L; 
  • Елементи живлення 18650 - 3шт; 
  • Шийний ремінь; 
  • Серветка для чищення оптики; 
  • Коротка інструкція з експлуатації; 
  • Гарантійний талон.

Характеристики

Мінімальна дистанція фокусування, м
Захист
  • Водонепроникність
Додаткові характеристики
  • Дальність виявлення автомобіля/людини – 3200/1500 м; Матриця iRay Vox Ceramic 640х512 pix. @ 12 um (NETD)
Комплектація
  • Тепловізійний гібридний бінокль Iray Fuse PF6L; Елементи живлення 18650 3шт; Шийний ремінь; Серветка для чищення оптики; Коротка інструкція з експлуатації; Гарантійний талон.
Країна реєстрації бренду
  • Китай
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Характеристики та комплектація товару можуть змінюватися виробником без повідомлення