Тепловізор Hikmicro LYNX Pro LH15

Тепловізор Hikmicro LYNX Pro LH15

Продавець:Оптичні Системи

4.7/5  ( 42 оцінок )

60 000

39 600

Немає в наявності

4

Гарантія. 24 місяці Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Тепловізор Hikmicro LYNX Pro LH15

Hikmicro LYNX Pro LH15 – оновлена лінійка тепловізійних монокулярів серії Pro, випущена в 2021 році. Світовий гігант ринку систем відеоспостереження на основі тепловізійних приладів, що представляє свою продукцію в більш, ніж 150 країнах по всьому світу, продовжив радувати споживачів високоякісним обладнанням. Всі монокуляри побудовані на базі тепловізійних матриць власного виробництва (HikMicro Technology), мають цілий ряд передових технологічних рішень в області обробки зображень. У своєму ціновому сегменті продукція Хикмикро не має конкурентів в категорії ціна /якість. Розробники надають 10-ти річну гарантію на тепловізійні датчики, чим не можуть похвалитися інші конкуренти. Монокуляри HM-TS03-15XG/W-LH15 зібрані на основі неохолоджуваних микроболометрів нового покоління 384x288 pix. @ 12 мкм, NETD < 35мК. Детально опрацьована ергономіка, забезпечуе просте і зрозуміле управління, на відміну від попередніх версій значно збільшена дальність виявлення і роздільна здатність. Побачити об'єкт розміром з людину або тварину вийде з відстані понад 900 метрів.

Тепловізор Hikmicro LYNX Pro LH15 відгуки отримав тільки хвалебні.  Кишенькові розміри (158 × 61 × 57) і вага всього 300 грам дозволяють брати з собою тепловізійний пристрій на будь-яку прогулянку, заміську поїздку, подорож, полювання або рибалку. Опції запису відео і можливість спільної роботи з цифровими пристроями значно розширили функціонал. Одночасно отримувати сигнал з потоковим відео можуть до 4 пристроїв. Оптичної сили в межах від 1.44 до 11.7 крат досить для комфортних спостережень на коротких і середніх дистанціях. Якість картинки, на заздрість всім конкурентам, знаходиться на надзвичайно високому рівні. Сучасні обробники зображення Adaptive AGC, DDE, 3D DNR промальовують навіть найдрібніші деталі самого об'єкта та елементів навколишнього оточення. Перешкодою для спостереження не є непроглядна нічна імла, густий туман або проливний дощ. Помітити звіра або іншиї теплий об'єкт вийде навіть крізь нещільну рослинність: лісова просіка, кущі, трава, очерет та ін.  

Ключові особливості

  • Приймач теплового випромінювання 384x288 pix. @ 12 мкм (HikMicro Technology); 
  • Тип матриць - VOx (оксид ванадію); 
  • Температурна чутливість (NETD)  < 35мК; 
  • Частота оновлення кадрів тепловізора - 50 Гц; 
  • Германієвий об'єктив F15/1.0 з фокусуванням від 5 м;
  • Оптичне збільшення 1.44– 11.7;
  • Цифровий зум: x2, x4, x8; 
  • Поле зору, градусів / м на 100м – 17.5° × 13.1° / 30,8 х 23;
  • Дальність виявлення тепло-контрастних цілей — 897 м;
  • Кольоровий HD LCOS дисплей 1280x960 пікс; 
  • Чотири колірні палітри відображення;
  • Функція поліпшення якості зображення; 
  • Вбудований фото відеорекордер 16 Гб внутрішньої пам'яті;
  • Wi-Fi модуль, Програма «Hik-Connect»;
  • Міцний пластиковий корпус, клас вологозахисту по IEC 60529 - IP67; 
  • Зручне управління за допомогою 4-х кнопок; 
  • Живлення – вбудований Li-ion акумулятор, час автономної роботи до 7,5 годин; 
  • Можливість підключення зовнішнього джерела живлення Micro-USB Type-C; 
  • Гніздо адаптера для кріплення на штатив ¼ "; 
  • Діапазон робочих температур: від -20  до +55°С; 
  • Артикул виробника HM-TS03-15XG/W-LH15; 
  • Габарити 158 × 61 × 57 мм; 
  • Вага 0,3 кг

Тепловізійний модуль

Монокуляр HM-TS03-15XG/W-LH15 побудований на базі неохолоджуваного мікроболометра виробництва (HikMicro Technology) за технологіями 12 мкм. Матриця фокальної площини (FPA) 384x288 пікс. на підкладці оксид Ванадію (VOx).  На відміну від поширених аналогів на аморфному кремнії (a-Si) мае менший температурний коефіцієнт опором і стійке зображення за рахунок зниження шумів. Інноваційніий приймачі ІЧ-випромінювання функціонуе в області спектра електромагнітного випромінювання від 8 до 14μm, що відповідає вимогам для виявлення випромінювання від об'єктів в довгохвильовій інфрачервоній частині спектру LWIR (Long-wavelength infrared). Земна атмосфера повністю «прозора» і не створює перешкод для проходження сигналів.

Поріг температурної чутливості оновив історичний максимум для приладів цивільного ринку. Матриці  VOx від HikMicro Technology мають показник NETD <35 мК (Noise Equivalent Temperature Difference). Такі можливості допомогли значно підвищити чутливість приладу і якість одержуваного зображення. Частота зміни кадрів на рівні 50 Гц  дозволяє вести спостереження навіть за быстродвижущимися об'єктами, без втрати якості. Виробник настільки впевнений в якості своєї продукції, що окремо надає 10-річну гарантію на термодатчики! 

Оптика

Об'єктив Hikmicro LYNX Pro LH15 володіє одним з найбільш значних показників кута поля зору (17.5° × 13.1°). На відстані в 100 метрів можна бачити область простору розміром 30,8 на 23 м. Доступний діапазон оптичного збільшення від 1,47 до 11,7 крат. Змінити кратність можна плавно, і дискретно з кроком х2, х4, х8. Монокуляр обладнаний об'єктивом F15/f1.0. Передня лінза повністю виготовлена з прозорого для ІЧ діапазону випромінювання - металу Германия (32Ge), який, на відміну від звичайних лінз денний оптики, не створює перешкод для проходження сигналу. Можливостей просунутої оптики достатньо для пошуку об'єктів на великому відкритому просторі і спостережень за групою рухомих тварин. Фокусування на дистанцію проводиться шляхом обертання механізму на об'єктиві. Низькопрофільне кільце з глибокими поздовжніми насічками дозволяє маніпулювати налаштуваннями фокуса навіть в зимових, засніжених рукавичках.

Дальність виявлення більш 900 метрів

Дальність виявлення в порівнянні з моделями попередньої лінійки збільшена до 900 метрів, що  кишенькового приладу з 15-ти мм об'єктивом перевершує всі очікування. Можливостей оптики достатньо для будь-яких завдань при нічних спостережень. Монокуляр здатний «побачити» людину, кабана, лося та інших великих тварин при повній відсутності освітлення та ще в екстремальних для інших видів нічний оптики умовах. Реалізувати можливості вдалося завдяки FPA матрицям нового покоління 384x288 pix. @ 12 мкм NETD <35 мК і кришталевої германієвої оптиці. Тепловізійна оптика HIKMICRO (Hikvision) LYNX Pro – ідеальний інструмент для нічних спостережень.

Колірні палітри

Монокуляр HikMicro (Hikvision) HM-TS03-15XG/W-LH15 має 4-х режиму відображення з різними колірними палітрами. Заводські настройки контрасту і придушення дозволять підібрати оптимальні параметри для спостережень в різних умовах температурного контрасту, а також залежно від типу цілі, метео-обстановки та розв'язуваних завдань.

Доступні наступні колірні палітри:

  • Гарячий білий (White Hot); 
  • Гарячий чорний (Black Hot); 
  • Гарячий червоний (Red Hot); 
  • Кольоровий (Fusion).

Палітри з контрастними відтінками «White Hot», «Black Hot» і «Red Hot» ефективно виділяють об'єкт на загальному тлі. Їх рекомендовано використовувати для пошуку на великих відкритих просторах, в нещільній рослинності. Ці рішення зарекомендували себе при пошукових заходах в горах, на морі, лісистій місцевості. Кольорова палітра «Fusion» дозволяє виділити «гарячі» місця на поверхні об'єкта, за яким простіше розпізнати й ідентифікувати. Рекомендована для спостережень на короткій відстані. Перемикання між панелями відбувається в меню швидкого доступу.

Функції поліпшення якості зображення

Програмне забезпечення HikMicro LYNX Pro LH15 підтримує роботу відразу декількох обробників зображення. Окремі функції: AGC, DDE, 3D DNR мають власні алгоритми роботи і надають різний вплив на якість. Новинки 2021 року отримали повний набір передових рішень світового гіганта в області тепловізійних систем спостереження.

Доступні наступні функції:

  • 3D DNR  (3D Digital Noise Reduction) – якісне зниження кількості шумів досягнуто з допомогою алгоритмів, що підміняють краще зображення ділянки на більш вдалий, з групи попередніх кадрів. 
  • AGC (Auto Gain Control) – повністю автоматизована опція виконує вирівнювання динамічного діапазону зображення, підвищуючи загальний контраст дрібних елементів. 
  • DDE (Digital Detail Enhancement) – програмна опція цифрового поліпшення деталей, дозволяє отримувати максимально чітке і насичене зображення з детальним промальовуванням деталей.

Повнокольоровий HD LCOS дисплей

Монокуляр LYNX Pro LH15 обладнаний повнокольоровим HD дисплеєм LCOS (0.4 inch) з роздільною здатністю 1280x960 пікс. Спостерігачам доступна повнорозмірна картинка з великою глибиною кольорів і насиченістю. Технології LCOS адаптовані до роботи в умовах низьких температур. На відміну від класичних OLED дисплеїв можуть вільно використовуватися при морозах аж до -25°C Частота зміни кадрів 50 Гц дозволяє комфортно, без затримок спостерігати за групою рухомих з високою швидкістю об'єктів. Низький рівень енергоспоживання істотно заощаджує заряд джерела живлення. Яскравість можна зменшити до мінімуму, знизивши демаскирующий ефект при спостереженні в умовах обопільного візуального контакту. Окулярний модуль закритий гумовим наглазником. Можливість діоптрійного коригування дає можливість людям із порушенням зору, адаптувати картинку під індивідуальні особливості.

Wi-Fi модуль і вбудований фото - відеорекордер.

Монокуляр з тепловізором оснащений вбудованим модулем Wi-Fi , а також фото та відео рекордер дозволяє записувати на відео все, що потрапляє в поле зору приладу. Об'єм внутрішньої пам'яті 16 Гб дозволить зберегти більше 8 годин відео і кілька тисяч фотографій. Відео і фото файли зберігаються у форматах .mp4 / .jpg . Обмінюватися файлами можна з будь-якими цифровими гаджетами за допомогою кабельного з'єднання (USB Type-C), або протоколу Wi-Fi. Монокуляр можна використовувати як «точки доступу Wi-Fi » роздає потокове відео відразу на 8-мь пристроїв.

Мобільний додаток T-Vision

Для сумшсної праці з телефонами або планшетами і віддаленого управління потрібно встановити мобільний додаток «T-Vision». Користувачам стануть доступні опції віддаленого керування налаштуваннями, обмін файлами і використання екрану будь-якого пристрою в якості додаткового монітора з великою роздільною здатністю.

Легкий і міцний пластиковий корпус

В якості матеріалу для корпусу LYNX Pro LH15 вибрали легкий і міцний конструкційний пластик, надійно захищає електроніку від будь-яких потрясінь. Монокуляр здатний витримати багаторазові падіння з висоти до 2-х метрів, йому не страшні удари об гілки дерев, елементи спорядження та екіпіровки. Герметичне з'єднання гарантує працездатність приладу при атмосферних опадах або підвищеної вологості. Клас захисту по міжнародній системі стандартів IEC 60529 - IP67 свідчить готовності монокуляра працювати в пиловий бурі і агресивних умовах експлуатації. Управління приладом відбувається за допомогою 4-х кнопок, розташованих на верхній частині корпусу. Прогумовані кнопки з опуклими піктограмами легко намацуються, маніпулювати налаштуваннями можна, не перериваючи спостереження. Для ведення тривалих спостережень в статичному положенні є адаптер з різьбою ¼ " (дюйма). Монокуляр має розміри 158 × 61 × 57 мм, вага 300 грам.

Діапазон робочих температур для HikMicro (Hikvision) HM-TS03-15XG/W-LH15 становить від -20  до +55°С, що добре підходить для експлуатації в кліматичних умовах України, як в зимовий, так і літній періоди.

Система живлення

В якості джерела живлення використовується вбудований акумулятор Li-ion акумулятор, повного заряду вистачить на 7,5 годин роботи при вимкненому режимі «точка доступу». Є можливість роботи від зовнішнього джерела живлення типу «Powerbank» з робочою напругою 5V DC. Застосування зовнішнього живлення рекомендовано при низьких температурах. Напруга живлення 5 В, струм споживання 2 A, потужність 1,5 Вт. Для зарядки батарей рекомендовано використовувати мережевий адаптер 220 В, або будь-який порт USB комп'ютера,ноутбука.

Комплект поставки:

  • Тепловізійний монокуляр HikMicro LYNX Pro LH15;
  • Кришка об'єктива;
  • USB-кабель для зарядки / кабель для передачі даних;
  • Сумка для зберігання;
  • Тканина для очищення оптики;
  • Короткий посібник користувача;
  • Докладна інструкція з експлуатації;
  • Гарантійний талон.

Характеристики

Серія
Діяльність ідентифікації, м
Живлення
Діаметр передньої лінзи, мм
Час автономної роботи, год
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Характеристики та комплектація товару можуть змінюватися виробником без повідомлення