Тепловізор Hikmicro OWL OQ35

Тепловізор Hikmicro OWL OQ35

Продавець:Оптичні Системи

4.7/5  ( 42 оцінок )

110 000

Немає в наявності

2

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Тепловізор Hikmicro OWL OQ35

Тепловізійний монокуляр HikMicro HM-TS06-35XF/W-OQ35 – флагман оновленої лінійки, що побачила світ у другій половині 2021 року. Продукція бренду міцно увірвалася на ринок і змогла закріпитися на одній з лідируючих позицій. Всі передові напрацювання лідера індустрії систем відео спостережень на основі тепловізійної техніки знайшли відображення в оновлених версіях монокулярів. Продукція компанії успішно реалізується більш ніж в 150 країнах по всьому світу. Прилади серії OWL OQ побудовані на передових сенсорах нового покоління 640х512 pix. @ 17 мкм (NETD) < 35мК власної розробки (HikMicro TechnologyТМ). Потужна германієвий оптика з великою дальністю виявлення і широким діапазоном оптичного збільшення дозволяє виявляти цілі на рекордній відстані - 1235 метрів, що для невеликих тепловізорів є межею технічних мрій. Серія патентованих обробників зображення на порядок поліпшила якість картинки, залишаючи продукцію найближчих конкурентів далеко позаду. Оптичного збільшення в межах 1,4–11,2 х достатньо для вирішення самого широкого кола завдань при спостереженнях в складних метеорологічних умовах. Ширококутний об'єктив дозволяє моментально виявити ціль на відкритих просторах.

Монокуляр з тепловізором HikMicro OWL OQ35 оснащений опціями запису фото і відео. Вбудований модуль Wi-Fi, забезпечить інтеграцію і спільну роботу з будь-яким цифровим пристроєм. Режим «точка доступу» забезпечить трансляцію потокового відео відразу на кілька приймаючих гаджетів. Зручне і зрозуміле управління дозволить швидко розібратися з нюансами і тонкощами налаштувань і відразу приступити до спостережень. Сфера застосування монокулярів з тепловізором не обмежується лише полюванням. Просунута оптика активно використовується в рятувальних службах, охоронних відомствах, єгерських і полювальних господарствах, серед спелеологів, мандрівників тощо. На відміну навіть від цифрової нічної оптики, тепловізійні прилади здатні працювати при яскравому освітленні також при повній відсутності світла. HikMicro OWL OQ35 відгуки отримав тільки захоплені. Тепловізор добре бачить ціль крізь густий туман, дим, сніг, дощ. Перешкодою не є також і нещільна рослинність. Тепловізори Хікмікро ОВЛ – ідеальне рішення полювання в складних погодних умовах.

Ключові особливості

  • Приймач теплового випромінювання 640х512 pix. @ 17 мкм (HikMicro Technology); 
  • Тип – FPA матриці VOx (оксид ванадію); 
  • Температурна чутливість (NETD) < 35мК; 
  • Частота оновлення кадрів тепловізора - 50 Гц; 
  • Германієвий об'єктив F35/1.0 з фокусуванням від 1 м;
  • Оптичне збільшення 1,4–11,2; 
  • IFOV (Instantaneous Field of View) - 0.49 mrad Цифровий зум: x2, x4, x8; 
  • Поле зору, градусів/м на 100м–17,7°×14,2°/31,1 х 24,9; 
  • Дальність виявлення тепло-контрастних цілей—1235 м; 
  • Кольоровий OLED дисплей 1024×768 пікс; 
  • 4 колірні палітри відображення; 
  • Режими поліпшення якості зображення: Adaptive AGC, DDE, 3D DNR; 
  • Вбудований фото відеорекордер 16 Гб внутрішньої пам'яті; 
  • Wi-Fi модуль, Програма «Hik-Connect»; 
  • Міцний пластиковий корпус, клас вологозахисту по IEC 60529 - IP67; 
  • Управління за допомогою 5-ти кнопок;
  • Система живлення–вбудований li-ion акумулятор; 
  • Час автономної роботи 5,5 годин; 
  • Можливість підключення зовнішнього джерела інтерфейс Micro-USB Type-C; 
  • Гніздо адаптера для кріплення на штатив¼"; 
  • Діапазон робочих температур: від -30 до +55°С; 
  • Артикул виробника HM-TS06-35XF/W-OQ35; 
  • Габарити 201.6×73.7×66 мм; 
  • Вага 0,5 кг

Тепловізійний модуль

Тепловізійний блок побудований на базі FPA матриць 640х512 pix на підкладці з оксиду ванадію (VOx) за технологією щільності посадки детекторів 17 мкм. На відміну від аналогів на аморфному кремнії (a-Si) ,ванадієві мікроболометри мають значно менший температурний коефіцієнт опору і за рахунок зниження кількості шумів - більш якісне зображення. Инфрадатчики власного виробництва (HikMicro Technology™), компанія надає 10-чи річну гарантію, чим не може похвалитися жоден з конкурентів. Спектральний діапазон чутливості від 8 до 14μm лежить в межах довгохвильовій частині спектру LWIR (Long-wavelength infrared), що повністю відповідає вимогам для виявлення електромагнітного випромінювання в широкому діапазоні температур.

Поріг температурної чутливості NETD <35 мК (Noise Equivalent Temperature Difference) дозволяє фіксувати і відображати мінімальні відхилення температури на поверхні цілі. Оптика монокуляра чудово «бачить» контрастні об'єкти крізь атмосферні перешкоди у вигляді щільного туману, димової завіси або інтенсивних атмосферних опадів. Тепловізійний блок працює з частотою оновлення кадрів 50 Гц, цього достатньо для відстеження динамічних сцен і об'єктів, що рухаються з великою швидкістю, наприклад, автомобілів та групи тварин.

Оптика

Ширококутний об'єктив F35/1.0 тепловізора HM-TS06-35XF/W-OQ35 має один з найбільших показників просторового дозволу iFov (Instantaneous Field of View) 0.49 mrad. Кут поля зору 17,7°×14,2°дозволяє бачити область простору 31,1 на 24,9 метрів на відстані 100 м. Діапазон кратності, доступний спостерігачам становить від 1,4 до 11,2 х. Наближати зображення можна плавно і з кроком х2,х4,х8.Слід пам'ятати, що при зміні кратності в більшу сторону, ширина поля зору буде пропорційно зменшуватися. Об'єктив монокуляра оснащений передньою лінзою з Германія (32Ge), який повністю прозорий в ІЧ діапазоні та не створює перешкод для проходження сигналу. Фокусування на об'єкт здійснюється шляхом обертання кільця на об'єктиві.

Дальність виявлення до 1235 метрів

HikMicro OWL OQ35 - тепловізійний монокуляр з рекордною дальністю виявлення ростових теплоконтрастных об'єктів -1235 метрів. Ви зможете бачити об'єкти розміром з людину або тварину (лось, олень, ведмідь) з відстані на якому пасує навіть просунута нічна оптика. Перешкодою для виявлення не стануть несприятливі атмосферні опади у вигляді дощу, снігопаду або туману. Тепловізор добре «бачить» звіра: крізь кущі, високу траву або лісову просіку. Реалізувати можливості вдалося завдяки новітнім FPA матрицям 640х512 pix. @ 17 мкм NETD <35 мК і потужної германієвої оптиці, лінзи якої виготовлені з нульовим допуском і володіють ідеальною геометрією.

Колірні палітри

Тепловізор OWL HM-TS06-35XF/W-OQ35 має 4 колірні палітри відображення, кожна з яких володіє певними перевагами. Рішення слід застосовувати залежно від умов спостережень і передбачуваних завдань.

Доступні наступні колірні палітри:

  • Гарячий білий (White Hot);
  • Гарячий чорний (Black Hot); 
  • Гарячий червоний (Red Hot); 
  • Кольоровий (Fusion).

Палітри з контрастними відтінками «White Hot», «Black Hot» призначені для спостережень в умовах з високим температурним контрастом. Ефективно виділяють об'єкт на фоні лісу, гір, рівнинній території, чагарнику та ін. Найбільш оптимальні для пошуку в поганих погодних умовах. Кольорові рішення «Red Hot»і «Fusion» більше підходять на малих і середніх дистанціях, коли необхідно чітко ідентифікувати об'єкт. Найбільш «теплі» місця виразно видно по глибині колірних відтінків

Функції поліпшення якості зображення

Розробники монокулярів HikMicro успішно впровадили всі передові напрацювання компанії в області обробки зображення. Спостерігачам доступний цілий набір цифрових опцій: AGC, DDE, 3D DNR, що виводять якість картинки на надзвичайно високий рівень:

  • DDE (Digital Detail Enhancement) – цифрове поліпшення деталей реалізовано за рахунок покращення фактурних елементів малого розміру. В результаті доступно чітке і насичене зображення з високим рівнем контрасту. 
  • 3D DNR (3D Digital Noise Reduction) – функція знижує рівень шумів для побудови 3D інформативного зображення. На картинці прибираються неякісні фрагменти, алгоритм заснований на порівнянні групи попередніх кадрів і підміні частин картинки з найкращими (чистими) варіантами. 
  • AGC (Auto Gain Control) – автоматична опція на льоту виконує вирівнювання динамічного діапазону. Навіть розмите зображення перетворюється в яскраву і контрастну картинку.

Повнокольоровий OLED HD дисплей

Одним з технологічних впроваджень в монокулярах HikMicro OWL QQ35 стала поява микродисплеев OLED (0.39 inch) з HD роздільною здатністю 1024×768 пікселів. Це мініатюрні екрани з щільністю пікселів > 1000 точок на дюйм. До недавнього часу технології застосовувалися виключно в дорогих пристроях. Матриця екрану не видно неозброєним оком, у окулярном блоці завжди застосовується збільшує оптика. Микродисплеи OLED володіють низьким рівнем енергоспоживання, мають самопідсвічування з коефіцієнтом контрастності понад 10 000:1. Це обладнання добре адаптовано до роботи в надзвичайно низьких температурах, і може коректно працювати при морозах до -30°C. Швидкість зміни кадрів 50 Гц дозволяє без ривків і затримок спостерігати динамічні сцени з рухомими об'єктами. Яскравість підсвічування має 5 рівнів. Окулярний блок оснащений кільцем діоптрійного коригування, яке дозволить людям з дефектами зору ідеально налаштувати картинку виходячи з індивідуальних особливостей.

Wi-Fi модуль і вбудований фото - відеорекордер.

Наявність фото - і відеорекордера вже не здатне здивувати користувачів. Навіть рядові моделі дозволяють дивитися за тим, що відбувається навколо, робити якісні знімки, записувати на відео зворушливі моменти з життя тварин. Об'єм вбудованої пам'яті становить 16 Гб дозволяючи зберігати більше 10 годин відео і близько 2000 тисяч фото. Формати медіа файлів: .mp4 для відео .jpg для фотографій. Завантажити дані можна відразу декількома способами: по бездротовому протоколу Wi-Fi або прямим кабельним з'єднанням (інтерфейс USB Type-C). Модуль Wi-Fi підтримує роботу з цифровими iOS і Android пристроями, також може працювати «точкою доступу» одночасно для 5-ти пристроїв. Бачити потокове відео на екранах своїх гаджетів можуть відразу кілька людей.

Мобільний додаток T-Vision

Можливість єднання і спільної роботи тепловізора з телефонами, планшетами підтримується фірмовим мобільним додатком «T-Vision». Додаток дозволяє обмінюватися файлами, вносити зміни в налаштування приладу, використовувати екран гаджета в якості другого монітора. Обмін даними відбувається по стандартному протоколу Wi-Fi.

Легкий і міцний пластиковий корпус

Пластиковий корпус OWL OQ35 виконаний за стандартами захисту IP67, допускається падіння з висоти близько 2-х метрів і експлуатація умовах підвищеної вологості. Монокуляр залишиться повністю працездатним після короткочасного занурення в воду. Діапазон робочих температур розширено до-30 до +55°C. Блок управління складається з 5-ти кнопок і розташований на верхній частині приладу. Опуклі гумові кнопки легко намацуються, управляти налаштуваннями оптики можна на ходу, не відволікаючись від спостережень. Різьбовий адаптер ¼" (дюйма) для установки приладу на штатив знаходиться в нижній частині корпусу, рекомендований при проведенні тривалих спостережень з стаціонарного стану.

Система живлення

Роботу електроніки забезпечує вбудований li-ion акумулятор, що перезаряджається, забезпечує час безперервної роботи до 5 годин. Напруга живлення 5 V DC, струм споживання 2A, на потужності 1,5 Вт. Для зарядки використовується кабель USB (є в комплекті). При наявності адаптера підзарядити тепловізор можна від прикурювача автомобіля, будь-якого комп'ютера або мережі 220в. Також є можливість підключення зовнішнього джерела живлення типу «Powerbank», з допомогою якого можна значно продовжити час автономної роботи.

Комплект поставки:

  • Тепловізійний монокуляр HM-TS06-35XF/W-OQ35;
  • Кришка об'єктива; 
  • USB-кабель для зарядки/кабель для передачі даних; 
  • Сумка для зберігання; 
  • Тканина для очищення оптики;
  • Короткий посібник користувача; 
  • Детальна інструкція по експлуатації; 
  • Гарантійний талон.

Характеристики

Серія
Живлення
Діяльність ідентифікації, м
Діаметр передньої лінзи, мм
Матриця
  • оксид ванадію
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Характеристики та комплектація товару можуть змінюватися виробником без повідомлення