Тепловізор iRay Eye II E3 Max V3.0

Тепловізор iRay Eye II E3 Max V3.0

Продавець:Оптичні Системи

4.7/5  ( 42 оцінок )

77 000

Є в наявності

9

Гарантія. 24 місяці офіційної гарантії від виробника Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Тепловізор iRay Eye II E3 Max V3.0

Тепловізор iRay Eye II E3 Max V3.0 – новинка 2022 року від одного з світових лідерів індустрії - InfiRay Technologies Co., Ltd. Третя версія знаменитої лінійки компактних монокулярів Eye II отримала цілий ряд високотехнологічних рішень, що дозволяють претендувати на передові позиції серед аналогічних продуктів найближчих конкурентів. В основу тепловізійного бачення лягли інноваційні сенсори власного виробництва iRay Vox Ceramic348х288 pix. @ 12 мкм (NETD) < 25мК, 50 Гц. Оновлений поріг температурної чутливості значно додав у деталізації і підвищив інформативність картинки. Дальність виявлення великої тварини більше 1800 метрів, автомобіль буде помітний з відстані понад 3,5 кілометрів. Потужна оптика на 35-ти міліметровому об'єктиві має діапазон кратності від 3,5 до 14х. Крім звичних п'яти колірних палітр з'явилася можливість вибору відтінку, користувач може ідеально налаштувати картинку під свої уподобання. У окулярном блоці з'явився HD OLED дисплей зі значно великими можливостями по передачі кольору і контрасту.   

Повний набір мультимедійних опцій розширив функціонал. Збільшений об'єм внутрішньої пам'яті (32 Гб) дозволить зберігати в два рази більше відзнятого матеріалу. Вбудований модуль Wi-Fi забезпечує спільну роботу з цифровими гаджетами, робота «точки доступу»дозволяє в режимі відеоконференції спостерігати за подіями зразу чотирьох користувачам. Виміряти відстань допоможе вбудований далекомір, а підсвітити близьку ціль - лазерний покажчик. iRay Eye II E3 Max V3.0 відгуки від власників отримав тільки захоплені. Новинка значно додала в якості зображення. Оптика прекрасно бачить крізь перешкоди у вигляді щільного туману, диму, атмосферних опадів, рослинність. Підвищений рівень захисту від вологи та широкий діапазон робочих температур дозволяють не побоюватися за працездатність в екстремальних умовах експлуатації. Ергономічний і компактний корпус легко утримується навіть мокрими руками. Полювання з тепловізором значно підвищить шанси на видобуток заповітного трофею.  


Тепловізор iRay Eye II E3 Max V3.0 характеристики:

  • Дальність виявлення автомобіля/людини - 3800/1818 м; 
  • Матриця iRay Vox Ceramic 348х288 pix. @ 12 мкм (NETD) < 25мК, 50 Гц (iRay Technology); 
  • Германієвий об'єктив F35/f1.0 з фокусуванням від 1 м; 
  • Оптичне збільшення 3,5 - 14х, цифровийзум х1, х2, х4; 
  • Поле зору, градусів/м на 100 м – 7,5°х 5,7°/13,1 х 10 м; 
  • Кольоровий HD-OLED дисплей 1024x768 пікс;
  • П'ять колірних палітр: white hot, black hot, red hot, pseudo color, target highlight; 
  • Два відтінки для кращого відображення: C (cool), W(warm);
  • Вбудований фото відеорекордер, запис відео фото, об'єм пам'яті 32 Гб; 
  • Аналоговий відеовихід MCX interface; 
  • Лазерний цілевказівник, прицільна сітка, цифровий компас; 
  • Стадіометричний далекомір на 3 значення; 
  • Функція відстеження самої гарячої точки, PIP картинка в картинці; 
  • Міцний пластиковий корпус, управління за допомогою 4-х кнопок; 
  • Клас вологозахисту по IEC 60529 - IP66; 
  • Система живлення – вбудований li-ion акумулятор, автономна робота до 7 годин; 
  • Можливість підключення зовнішнього джерела живлення Micro-USB; 
  • Діапазон робочих температур: від -20 до +55 °С; 
  • Габарити 186 x 65 x 64 мм;
  • Вага 0,42 кг; 
  • Гніздо установки на штатив ¼ дюйма.

Особливості:

Дальність виявлення автомобіля – 3800/людини 1818 метрів. Для тепловізорів кишенькових розмірів ці один з найбільших показників. Мисливець виявить тварина з недоступного для його органів чуття відстані, а рятувальник побачить, що терплять лихо, з позамежною дистанції.

Оптичний блок оснащений довгофокусним об'єктивом F35/f1.0 із збільшенням 3,5 х. За допомогою опції цифрового зума можна збільшити картинку з кроком х1, х2, х4. Максимальна еквівалентна кратність дорівнює 14х. що дозволяє розглядати віддалені об'єкти в найдрібніших подробицях. Просторовий кут зору FOV має значення 7,5°х 5,7°, що в лінійному вираженні відповідає області простору розміром 13,1 х 10м на відстані в 100 метрів. Фокусування на дистанцію ручна, для наведення різкості необхідно обертати кільце на об'єктиві.

Тепловізійний модуль отримав інноваційний ІЧ-сенсор 348х288 pix. @ 12 мкм (NETD) < 25мК, 50 Р. На відміну від моделей попереднього покоління, матриця має більш високий поріг температурної чутливості NETD, дозволяючи вловлювати мінімальні відхилення температури і будувати більш інформативну картинку. Дванадцяти мікронна технологія посадки детекторів дозволила збільшити роздільну здатність і дальність дії. Керамічні матриці фокальної площини iRay Vox Ceramic працюють у зоні спектральної чутливості 7-14 мкм, попадающейв вікно прозорості земної атмосфери. Таким чином, прилад здатний бачити крізь туман, дим, опади і це все при повній відсутності освітлення.

П'ять колірних палітр – традиційний набір режимів відображення, що дозволяє вибрати найкращий варіант в залежності від умов видимості, відстані і розв'язуваних завдань. Швидко побачити теплий об'єкт на прохолодному тлі допоможуть палітри з гарячими інверсними відтінками чорного і білого кольорів. Режими актуальні для дальніх дистанцій при поганих умовах видимості. На коротких дистанціях рекомендовані палітри Color і Red Hot, які підсвітять найбільш теплі місця на поверхні яскравими відтінками.

Два колірних відтінків - C (холодний) і W (теплий). Опція з'явилася в приладах 2022 року. Змінюючи тойчи інший відтінок можна добитися найбільш якісного зображення. В режимі Cool (прохолодний) більш чітка картинка з високою деталізацією. Теплий відтінок W(warm) надає більш м'яке згладжена зображення, яке менше стомлює зір. 

Повнокольоровий HD OLED дисплей з роздільною здатністю1024x768 має більший показник кольору і різкості у порівнянні з технологіями LCOS. Користувачам доступна повнорозмірна картинка з максимальним рівнем деталізації. Дисплей може комфортно працювати при мінусових температурах. Для налаштування картинки під індивідуальні особливості зору можна скористатися опцією діоптрійного коригування.

Модуль Wi-Fi, вбудований фото - відеорекордер – традиційний набір мультимедійних опцій для запису відео. Виробник збільшив об'єм вбудованої пам'яті до 32 Гб. Для сполучення і спільної роботи з цифровими гаджетами буде потрібно установка фірмового мобільного додатку. Вбудований модуль Wi-Fi може працювати в режимі «точка доступу», в цьому випадку сигнал потокового відео можуть приймати одночасно до 4 пристроїв. На корпусі є аналоговий відеовихід MCX.

Стадіометричний далекомір оперативно обчислить дистанцію до об'єкта при відомих його габаритах. Виберіть тип цілі і відмітьте верхню і нижню межу. Результат вимірювань відобразитися у статусному рядку основного екрана.

Лазерний цілевказівник – корисна опція, що дозволяє підсвітити ціль або вказати напрямок руху звіра колегам мисливцям. Пристрій працює в зоні видимого спектру випромінювання на довжинах хвиль 650 нм. 

Міцний пластиковий корпус з класом пило - вологозахисту IP66 готовий до будь-яких випробувань навіть в екстремальних умовах. Тепловізор збереже працездатність при сильних атмосферних опадах, оптика витримає падіння на твердий грунт і удари об гілки дерев. Діапазон робочих температур від -20 до +55°С. Конструкцією передбачено використання в стаціонарному положенні, є штативный адаптер¼дюйма.

Живлення на вбудованому акумуляторі дозволило забезпечити час автономної роботи до 7 годин. Є можливість підключення зовнішнього джерела типу Power Bank, напругою 5В.


Комплект поставки:

  • Тепловізійний монокуляр iRay Eye 2 E3 Max V3.0; 
  • USB-кабель для зарядки/кабель для передачі даних; 
  • Фірмова упаковка;
  • Тканина для протирання оптики; 
  • Короткий посібник користувача; 
  • Інструкція з експлуатації; 
  • Гарантійний талон.

Характеристики

Діяльність ідентифікації, м
Час автономної роботи, год
Живлення
Діаметр передньої лінзи, мм
Інтерфейси та роз'єми
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Характеристики та комплектація товару можуть змінюватися виробником без повідомлення