Тепловізор HikMicro GRYPHON Gh35 (HM-TS23-35QG/WV-Gh35)

Тепловізор HikMicro GRYPHON Gh35 (HM-TS23-35QG/WV-Gh35)

Продавець:Оптичні Системи

4.7/5  ( 42 оцінок )

92 000

Є в наявності

2

Гарантія. 24 місяці Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Тепловізор HikMicro GRYPHON GH35 (HM-TS23-35QG/WV-Gh35)

HikMicro Gryphon GH35–новинка 2021 року від світового лідера систем відеоспостереження та готових рішень систем безпеки. Тепловізійна камера Грифон Gh35–середня модель революційної лінійки, в якій розробники застосували серію інноваційних рішень, які раніше використовувалися в професійній вимірювальної техніки на основі тепловізорів. Якість картинки оновила історичний максимум і задав тон усім гравцям ринку. Гранично чітке і контрастне зображення виходить шляхом накладення кадрів з цифрової камери і термограми. Відстань, з якої можна виявити ростовий об'єкт приблизно дорівнює 1800 метрів, цього цілком достатньо для вирішення широкого кола завдань. Основне призначення: ведення спостережень і пошук об'єктів при проведенні пошуково-рятувальних операціях, організації охоронних заходів, патрулювання території, контролі чисельності популяції тварин у єгерських господарствах та ін. Прилади користуються величезною популярністю серед мисливців. Тепловізійна техніка допомагає швидко виявити звіра в тих умовах, де просто не впорається будь-який інший прилад світу спостережної оптики.

Тепловізор HM-TS23-35QG/WV-Gh35 має на борту відразу дві камери: цифрову і тепловізійну, які можна використовувати як окремо, так і спільно. Чутливість оптичного каналу Progressive Scan CMOS 1960х1280 підібрана з урахуванням застосування в темний час доби. В основі тепловізійного модуля лежать високошвидкісні матриці FPA, що є продуктом власної розробки HikMicro TechnologyТМ. Гранично висока чутливість монокристалів Vox 384х288 pix. @ 12µm (NETD) <35 mK дозволяє в найдрібніших подробицях досліджувати віддалені об'єкти. Перешкодою для спостережень не стануть наявність туману або щільною димової завіси. Теплий об'єкт прекрасно видно крізь нещільну рослинність. HikMicro Gryphon Gh35 відгуки, від перевіривших монокуляр в реальних «бойових»умовах, отримав тільки захоплені. Широкі налаштування допомагають ідеально підібраті чутливість приладу в будь-які умовах видимості і завдання. Оптичного збільшення 3.35 x з цифровим зумом х8 вистачає для комфортних спостережень на середніх і дальніх дистанціях. Опції запису відео допоможуть задокументувати все побачене, вдалими кадрами згодом можна поділитися з колегами та друзями в соціальних мережах.

Ключові особливості

  • Приймач теплового випромінювання 384х288 pix. @ 12µm (NETD <35 mK); 
  • Тип FPA матриць - VOx (оксид ванадію), виробник HikMicro TechnologyТМ;
  • Температурна чутливість (NETD) < 35мК; 
  • Частота оновлення кадрів тепловізора - 50 Гц; 
  • Цифрова камера 1/2”Progressive Scan CMOS 1960х1280 рх; 
  • Чутливість в діапазоні від 400 до 1000 nm - 0.001 Lux @ F1.0; 
  • Германієвий об'єктив F35/1.0 з фокусуванням від 2 м; 
  • Оптичне збільшення 3,35, цифровий зум: х1, x2, x4, x8; 
  • Поле зору, градусів/м на 100м–7,5°×5,7°/13,1 х 10;
  • Дальність виявлення тепло-контрастних цілей—1800 м; 
  • Кольоровий OLED дисплей (0.39-inch) 1024x768 пікс; 
  • Колірні палітри відображення (White Hot, Black Hot, Red Hot, Fusion, Visible, Image Fusion); 
  • Режими поліпшення якості зображення DDE, AGC, 3D DNR; 
  • Опція відстеження максимальної температури; 
  • Вбудований фото відеорекордер 16 Гб внутрішньої пам'яті; 
  • Wi-Fi модуль, програма « T-Vision»; 
  • Відеовихід CVBS; 
  • Стадіометричний далекомір на три встановлених значення; 
  • Міцний пластиковий корпус; 
  • Зручне управління за допомогою 3-х кнопок;
  • Клас вологозахисту по IEC 60529 - IP67; 
  • Система живлення–вбудований li-ion акумулятор; 
  • Час автономної роботи до 7 годин; 
  • Можливість підключення зовнішнього джерела живлення Micro-USB Type-C; 
  • Діапазон робочих температур: від -30 до +55°С; 
  • Артикул виробника HM-TS23-35QG/WV-Gh35; 
  • Вага 0,48 кг

Дальність виявлення 1800 м

Тепловізор HikMicro Gryphon GH35, незважаючи на свої невеликі розміри, володіє значними можливостями. Побачити велику тварину розміром з дорослого оленя, лося або кабана вийде з відстані близько 1800 метрів, автомобіль буде помітний з відстані понад 2,5 км. Причому перешкодою для виявлення не стануть інтенсивні атмосферні опади (сніг, дощ, туман) або погана видимість через задимлення території або повної відсутності освітлення. Отримати такі можливості розробникам вдалося завдяки кришталевій германієвії оптиці і чутливих сенсорів нового покоління 384х288 pix. @ 12µm (NETD <35 mK) 50 Гц.

Колірні палітри і режими відображення

Користувачам тепловізійної камери HikMicro Gryphon GH35 доступний вибір режимів відображення з використанням різних колірних схем. В залежності від умов, в яких ведеться спостереження, типи цілей і розв'язуваних завдань, можна підібрати оптимальні параметри роботи приладу.

Доступні наступні режими і колірні палітри:

  • White Hot (Гарячий білий); 
  • Black Hot (Гарячий чорний); 
  • Red Hot (Гарячий червоний); 
  • Fusion (Кольоровий); 
  • Режим Visible (Злиття); 
  • Режим Image Fusion (Суміщення цифрового зображення і теплової сигнатури).

Колірні палітри з гарячими контрастними відтінками «White Hot», «Black Hot», «Red Hot»найбільш оптимальні для умов з високим температурним контрастом. Вони ефективно виділяють теплий об'єкт на великому відкритому просторі, на тлі лісу, чагарнику, схилах гір, пагорбів і так далі. Їх слід використовувати для пошуку об'єктів в поганих погодних умовах.

Палітра «Fusion»призначена для спостережень на малих і середніх дистанціях, коли необхідно чітко ідентифікувати об'єкт. По глибині колірних відтінків добре визначається «теплі»місця на поверхні.

Режим «Visible»злиття, активує опцію суміщення зображень, на загальній картинці відображається: білий, жовтий, червоний, рожевий, пурпуровий кольори, що відповідають за різні температури. Рекомендований при завданнях з ідентифікації цілі на коротких дистанціях.

Режим «злиття зображень»забезпечує поєднання зображення одержується з оптичного каналу (цифрової камери) і тепловізора. Напівпрозора термограма накладається на реальну картинку. В результаті підвищується загальний рівень деталізації, стають доступні такі моменти, які раніше не можливо було отримати за допомогою звичайних тепловізорів, наприклад, добре видно номери автомобілів та ін

Цифрова камера

В якості оптичного каналу виступає цифрова камера 1/2”Progressive Scan CMOS. Сенсор з роздільною здатністю 1920×1080 рх володіє підвищеною чутливістю в ІЧ-діапазоні (від 400 до 1000 nm), Здатність розрізняти об'єкти при рівні освітленості 0.001 Lux @ F1.0 дає можливість отримувати якісне зображення в глибоких сутінках. Користувачі тепловізійної камери HikMicro Gryphon Gh35 можуть переглядати зображення, як з цифрової камери, так і тепловізійної.

Тепловізійний блок

Тепловізійний блок HM-TS23-35QG/WV-Gh35 побудований на базі FPA матриць фокальній площини розміром 384x288 pix. Керамічні ванадієві мікроболометри (VOx) виконані за технологією 12 мкм на відміну від поширених кремнієвих аналогів (a-Si) мають значно менший температурний коефіцієнт опору, за рахунок зниження рівня шумів стійке зображення. Спектральний діапазон чутливості матриць лежить в межах від 8 до 14μm, що повністю відповідає вимогам для виявлення електромагнітного випромінювання в довгохвильовому спектрі ІЧ діапазону LWIR (Long-wavelength infrared). Земна атмосфера в цьому діапазоні повністю прозора, чим забезпечується 100% ймовірність проходження корисного сигналу. Гранично висока чутливість нових сенсорів забезпечена таким показником як NETD (Noise Equivalent Temperature Difference), який становить <35 мК. Монокуляр чудово «бачить»крізь атмосферні перешкоди у вигляді щільного туману, диму або снігопаду. Модуль функціонує з частотою оновлення кадрів 50 Гц, забезпечуючи комфортні умови для спостереження динамічних сцен, що рухаються з великою швидкістю автомобілів, груп тварин.

Функції поліпшення якості зображення

Розробники серії Грифон успішно впровадили в монокуляри всі передові напрацювання в області обробки зображення, які засновані на унікальних алгоритмах. Користувачам доступний цілий набір програмних функцій: AGC, DDE, 3D DNR, що виводять якість картинки на надзвичайно високий рівень:

  • DDE (Digital Detail Enhancement) –цифрове поліпшення деталей. Опція промальовує найменші фактурні елементи об'єктів. В результаті доступно чітке і насичене зображення з високим рівнем контрасту. 
  • 3D DNR (3D Digital Noise Reduction) –функція цифрового зниження рівня шумів для побудови 3D зображення. Програмно прибираються шуми, реалізовано за рахунок групи порівняння попередніх знімків і підміні частин картинки з найкращими (чистими) варіантами. 
  • AGC (Auto Gain Control) –автоматична функція на льоту виконує вирівнювання динамічного діапазону, перетворюючи навіть розмите зображення в яскраву і контрастну картинку.

Оптика

Тепловізійна камера HikMicro Gryphon Gh35 оснащена германиевым об'єктивом F35/f 1.0, що володіє найбільш широким діапазоном кратності всієї лінійки. Користувачам доступно збільшення від 3,35 до 26,8 х, що дозволяє застосовувати монокуляр на будь-яких дистанціях. Збільшення змінюється як плавно, так і дискретно з кроком х1, х2, х4, х8, дозволяючи підібрати оптимальні параметри для отримання найбільш якісного зображення. Кут поля зору дорівнює 7,5°×5,7°, що в лінійному вираженні буде відповідати області простору 13,1 х 10°метрів на відстані до 100 м при мінімальної кратності. При зміні збільшення в більшу сторону ширина поля зору буде зменшуватися. Об'єктив оснащений передньою лінзою з Германія (32Ge), який повністю прозорий в ІЧ діапазоні та не створює перешкод для проходження сигналу від об'єктів до реєструвального сенсора. Фокусування ручне на об'єктиві. Мінімальна дистанція всього 2 метри.

Кольоровий OLED дисплей

Моделі нової лінійки HikMicro Gryphon оснащені повнорозмірними OLED (0.39 inch) дисплеями з роздільною здатністю 1024×768 пікс. Це мініатюрні екрани з високою роздільною здатністю, щільністю посадки пікселів більше 1000 точок на дюйм, які не видно неозброєним оком. У окулярном блоці завжди застосовується збільшує оптична система. На відміну від модульних РК-дисплеїв або LCOS, технології OLED володіють низьким рівнем енергоспоживання і добре адаптовані до надзвичайно низьких температур навколишнього повітря, аж до -30°C. Висока швидкість роботи 50 Гц дозволяє без ривків і затримок спостерігати за рухомими об'єктами. Яскравість світіння регулюється (5 рівнів). На окулярном блоці є колесо діоптрійної корекції. Людям з дефектами зору можна ідеально налаштувати картинку під індивідуальні особливості. Винос окулярної точки на 14 мм забезпечить можливість спостереження в сонячних або тактичних окулярах.

Мобільний додаток T-Vision

Тепловізійний монокуляр Хикмикро Грифон Gh35 підтримує можливість інтеграції з будь-якими цифровими Android і iOS пристроями. Для цього власникам смартфонів і планшетів необхідно встановити мобільний додаток «T-Vision», який є на популярних сервісах: «App Store»і «Google Play». Потрапити на сторінку завантаження можна відсканувавши Qr-код на нашому сайті. Додаток дозволяє обмінюватися файлами, змінювати налаштування приладу і використовувати екран телефону або планшета в якості другого монітора. Обмін даними відбувається по стандартному протоколу Wi-Fi.

Вбудований фото - відеорекордер.

Наявність фото - і відеорекордера значно розширює функціонал. Тепер доступно не тільки спостереження за тим, що відбувається навколо, але і можливе отримання знімків та відео вдалих моментів з тваринами. Об'єм внутрішньої пам'яті 16 Гб дозволяє зберігати більше 7 годин відео і близько 2-х тисяч фотографій. Файли зберігаються в звичних для багатьох користувачів форматах: - .mp4 для відео .jpg для фотографій. Завантажити файли з пам'яті приладу можна відразу декількома способами: по протоколу Wi-Fi або стандартним кабельним з'єднанням з інтерфейсом USB Type-C. Вбудований модуль Wi-Fi підтримує роботу з цифровими пристроями і підтримує режим «точки доступу», що дозволяє транслювати потокове відео на телефони, планшети та ін. Таким чином, спостерігати за подіями можуть відразу кілька людей.

Легкий і міцний пластиковий корпус из рівнем вологозахисту IP67

Корпус тепловізійної камери Gryphon Gh35 виконаний з ударостійкого конструкційного пластика, що забезпечує надійний захист цифрової начинки в екстремальних умовах експлуатації. Прилад здатний витримати неодноразове падіння з висоти 2-х метрів, відповідно йому не страшні удари об гілки дерев і елементи амуніції. Клас вологозахисту по міжнародній системі стандартів IEC 60529 - IP67. Допускається експлуатація в несприятливих метеоумовах з високою вологістю і наявністю атмосферних опадів у вигляді дощу або мокрого снігу. Блок управління–це 3 кнопки на верхній частині приладу. Опукле тиснення з піктограмами і легко знаходяться на дотик, маніпулювати тонкими налаштуваннями можна в процесі спостереження. Діапазон робочих температур один з найширших у своєму класі–від -30 до +55°C

Система живлення

В якості джерела живлення використовується змінний li-ion акумулятор, забезпечуючий час автономної роботи до 7 годин. Напруга живлення 5 V DC/2 A, потужність енергоспоживання 1.5 W. Монокуляр підтримує використання зовнішнього живлення за допомогою стандартного кабельного з'єднання USB Type-C Interface. Підключивши звичайний Powerbank, ви значно збільшите час автономної роботи. Рекомендовано при низьких температурах, заховати зовнішнє джерело живлення можна під одягом або в неопреновому чохлі.

Комплект поставки:

  • Тепловізійний монокуляр HikMicro Gryphon GH35;
  • Акумуляторна батарея 18650; 
  • USB кабель тип С; 
  • Зарядний пристрій; 
  • Серветка для чищення оптики; 
  • Інструкція по експлуатації; 
  • Гарантійний талон.

Характеристики

Серія
Діяльність ідентифікації, м
Час автономної роботи, год
Живлення
Діаметр передньої лінзи, мм
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Характеристики та комплектація товару можуть змінюватися виробником без повідомлення