Тепловізор HikMicro GRYPHON GQ35L LRF (HM-TS26-35QG/WLV-GQ35L)

Тепловізор HikMicro GRYPHON GQ35L LRF (HM-TS26-35QG/WLV-GQ35L)

Продавець:Оптичні Системи

4.7/5  ( 42 оцінок )

144 000

120 000

Немає в наявності

3

Гарантія. 24 місяці Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Тепловізор HikMicro GRYPHON GQ35L LRF (HM-TS26-35QG/WLV-GQ35L)

HikMicro Gryphon GQ35L LRF–самий просунутий тепловізійний монокуляр лінійки Грифон від світового лідера Hikvision Digital Technology Co., Ltd. Флагман серії володіє цілим рядом передових рішень в області тепловізійного бачення. На борту відразу дві камери: цифрова та тепловізійна. Технології суміщення зображень раніше використовувалися виключно у професійній вимірювальной техніці. За якістю картинки продукти HikMicro пішли далеко веред, залишивши позаду всі зусилля навіть преміальних брендів. Дальність виявлення по прийнятій класифікації становить близько 1800 метрів, що здатне перекрити широкий спектр завдань в будь-якій області. Сфера застосування оптики такого класу–це пошук теплоконтрастных об'єктів: при проведенні охоронних заходів, патрулювання території, пошуково-рятувальних місій, під час нічного полювання, при спостереженнях за життям тварин і ін. Наявність лазерного далекоміра і опцій запису відео дозволить безпомилково оцінити відстань до цілі, прийняти правильне рішення, а також задокументувати все побачене. Оптичного збільшення в 2х і цифрового зума до х8 достатньо для ефективного застосування на будь-якій дистанції.     

Тепловізійна ручна камера HM-TS26-35QG/WLV-GQ35L побудована на сверхчувствительном сенсорі Vox 640х512 pix. @ 12µm (NETD) <35 mK. Значний розмір матриці дав можливість підняти роздільну здатність і якість картинки на оновлений максимум. Другим оптичним каналом служить цифрова камера 1/2”Progressive Scan на сенсор CMOS розміром 1960х1280 рх. В режимі суміщення зображень доступна максимально контрастна та інформативна картинка. HikMicro Gryphon GQ35L LRF відгуки від мисливців отримав тільки захоплені. Передове обладнання дозволяє «бачити»в таких умовах, де просто пасує навіть сучасна цифрова оптика. Монокуляр призначений для будь-якої погоди. Йому не страшні атмосферні опади у вигляді дощу або мокрого снігу. Прилад здатний витримати пряме падіння у воду. Здатність роботи при морозах до -30 не накладає особливих обмежень. Все побачене під час спостережень можна записати на відео, і надалі вдалими кадрами поділитися в соціальних мережах з друзями і шанувальниками полювання.    

Характеристики HikMicro Gryphon GQ35L LRF

  • Приймач теплового випромінювання 640 х 512 пікселів. @ 12µm (NETD <35 mK); Тип матриць - FPA VOx (оксид ванадію), пр-ва HikMicro TechnologyТМ; 
  • Температурна чутливість (NETD) < 35мК; 
  • Частота оновлення кадрів тепловізора - 50 Гц;
  • Цифрова камера 1/2”Progressive Scan CMOS 1960х1280 рх;
  • Чутливість в діапазоні від 400 до 1000 nm - 0.001 Lux @ F1.0; 
  • Германієвий об'єктив F35/1.0 з фокусуванням від 2 м; 
  • Оптичне збільшення 2х, цифровий зум: х1, x2, x4, x8; 
  • Поле зору, градусів/м на 100м–10,9°×8,8°/19,1 х 15,4; 
  • Дальність виявлення тепло-контрастних цілей—1800 м; 
  • Кольоровий великий дисплей OLED (0.39-inch) 1024x768 пікс; 
  • Колірні палітри відображення (White Hot, Black Hot, Red Hot, Fusion, Visible, Image Fusion); 
  • Режими поліпшення якості зображення DDE, AGC, 3D DNR; 
  • Опція відстеження максимальної температури; 
  • Вбудований фото відеорекордер 16 Гб внутрішньої пам'яті, відеовихід CVBS; 
  • Wi-Fi модуль, програма «T-Vision»; 
  • Вбудований лазерний далекомір до 600 м, довжина хвилі 905 нм, похибка±1м; 
  • Міцний пластиковий корпус, клас вологозахисту по IEC 60529 - IP67; 
  • Система живлення–li-ion акумулятор, час автономної роботи 4,5 години; 
  • Можливість підключення зовнішнього джерела живлення Micro-USB Type-C; 
  • Діапазон робочих температур: від -30 до +55°С; 
  • Артикул виробника HM-TS26-35QG/WLV-GQ35L; 
  • Вага 0,48 кг

Дальність виявлення 1800 м

Монокуляр HikMicro Gryphon GQ35L LRF дозволить виявити ростову теплоконтрастную ціль з відстані в 1800 м. Побачити великого представника тваринного світу типу: лось, кабан, олень або козуля можна з відстані недоступного для його органів нюху. Домогтися таких можливостей вдалося завдяки впровадженню надчутливих сенсорів VOx 640 х 512 пікселів. @ 12µm (NETD <35 mK) і потужної германієвої оптиці. Мисливець може наблизитися до тварини на відстань прямо пострілу не побоюючись за те , що може видати своє місце розташування.

Колірні палітри і режими відображення

Програмне забезпечення тепловізійної камери підтримує можливість відображення перетвореного зображення за допомогою декількох колірних схем, а також режимів суміщення. Заводські налаштування контрастування і придушення шумів оптимально підібрані під різні умови спостереження і тип вирішуваних завдань.

Доступні наступні колірні палітри і режими:

  • White Hot (Гарячий білий); 
  • Black Hot (Гарячий чорний); 
  • Red Hot (Гарячий червоний); 
  • Fusion (Кольоровий); Режим Visible (Злиття); 
  • Режим Image Fusion (Суміщення цифрового зображення і теплової сигнатури).

Колірні рішення з контрастними відтінками «White Hot», «Black Hot»і «Red Hot»призначені для спостережень з дальніх дистанцій, вони добре виділяють теплий об'єкт на холодному загальному тлі. рекомендовані при поганій видимості, і наявності атмосферних опадів.

Палітра «Fusion»- дозволяє по глибині колірного відтінку виділити найбільш гарячі місця на поверхні цілі. Рекомендується при спостереженні на коротких дистанціях (до 70 м) при необхідності точної ідентифікації та визначенні трофейности. 

Режим злиття колірних палітр «Visible»одночасно відображає кілька кольорів, кожен з яких відповідає певному градієнту температури. На загальному зображенні можна одночасно спостерігати білий, жовтий, червоний, рожевий і фіолетовий кольори. Призначений для ближніх дистанцій.

Режим злиття зображень «Image Fusion» призначений для коротких дистанцій без видимих перешкод. Загальна картинка виходить в результаті накладення термограми на зображення з цифрової камери. Прозорість теплової сигнатури можна регулювати для отримання найбільш якісного та інформативного зображення. У цьому режимі забезпечується максимальний рівень деталізації, значно простіше ідентифікувати ціль.

Цифрова камера

Тепловізійний монокуляр HikMicro Gryphon GQ35L LRF обладнаний цифровою камерою 1/2”Progressive Scan з підвищеною чутливістю в області ІЧ-спектру (від 400 до 1000 nm). В якості сенсора виступає CMOS матриця 1920×1080 рх. чутливістю 0.001 Lux. Оптичний канал надає якісну картинку навіть при мінімальному рівні освітленості, наприклад, у глибоких сутінках. У користувачів є можливість переглядати окреме зображення з цифрової камери або тепловізійної, також є режим, в якому можна отримати поєднану картинку. Для спостереження стають доступні речі, які раніше було неможливо отримати за допомогою тепловізорів.

Тепловізійний блок

Тепловізійний модуль побудований на високочутливих сенсорах власного виробництва - HikMicro TechnologyТМ. Неохолоджуваний мікроболометр на оксид ванадію VOx розміром 640x512 pix, сконструйований за технологіями щільності посадки детекторів 12 мкм. Це високошвидкісні матриці фокальної площини FPA з порогом теплової чутливості NETD (Noise Equivalent Temperature Difference) <35 мК. ІК-сенсор реєструє сигнали в довгохвильовій частині спектра інфрачервоного випромінювання LWIR (Long-wavelength infrared) в діапазоні від 8 до 14μm. Земна атмосфера повністю прозора і не створює перешкод, з цих причин тепловізори можуть бачити крізь такі перешкоди, як: щільний туман або димова завіса. Частота роботи блоку–50 Гц добре підходить для відстеження динамічних сцен з рухомими об'єктами.

Функції поліпшення якості зображення

Тепловізійна камера містить одразу кілька опцій для поліпшення якості зображення. Це окремі обробники: AGC, DDE, 3D DNR, що функціонують на унікальних алгоритмах роботи з різним впливом на якість картинки.

Доступні наступні функції:

  • 3D DNR (3D Digital Noise Reduction) – цифрове зниження шумів об'єктів досягнуто з допомогою алгоритмів, на льоту підміняють краще ділянки зображення з групи попередніх кадрів. 
  • AGC (Auto Gain Control) – повністю в автоматичному режимі відбувається регулювання (вирівнювання) динамічного діапазону зображення. Підвищується загальний контраст найдрібніших деталей.
  • DDE (Digital Detail Enhancement) – програмно реалізована функція поліпшення деталей, дозволяє отримувати максимально чітке і насичене зображення з промальовуванням найдрібніших елементів об'єкта і навколишнього оточення.

Потужна оптика

HikMicro Gryphon GQ35L LRF з діапазоном кратності від 2 до 16х, дозволяє вести комфортні спостереження на будь-який, необхідної дистанції. Монокуляр оснащений германиевым об'єктивом F35/f1.0 з широким кутом поля зору. Передня лінза, повністю виготовлена з прозорого для ІЧ діапазону випромінювання - Германія (32Ge). Наближати картинку можна плавно, і дискретно з кроком х1, х2, х4, х8. Модель володіє широким кутом поля зору–10.9°×8,8°, що в метричній системі числення буде рівно області простору в 19,1 х 15,4 м на дистанції 100 метрів. Оптичної сили цілком достатньо для пошуку об'єктів на великому відкритому просторі і спостережень за групою рухомих тварин. Мнимальная дистанція фокусування–2м. Зміна кратності проводиться за допомогою поворотного барабана.

Лазерний далекомір

Вбудований лазерний далекомір значно полегшує ряд виконуваних завдань. Знання точної відстані до цілі позбавить мисливців від прикрих промахів, а рятувальникам допоможе прийняти правильне рішення. Пристрій працює в режимі безперервного сканування. Виміряна відстань відображається на основному екрані. Максимальна дистанція вимірювань до 600 метрів, похибка±1м. Клас лазерної безпеки 1. Довжина хвилі 905 nm (невидимий діапазон).

Кольоровий OLED дисплей

У окулярном блоці встановлений 5-ти дюймовий OLEDдисплей від японського виробника–SONY. Доступно повнокольорове зображення з роздільною здатністю 1024x768 пікселів, частота оновлення кадрів 50 Гц. Дисплей має низький рівень енергоспоживання, адаптований для роботи в умовах низьких температур. Для зниження демаскуючого ефекту є можливість зниження інтенсивності світіння. Людям з дисфункцією зору можна скористатися діоптрійним коригуванням в межах ± 5 дптр. Окулярна точка винесена на відстань 19 мм, вести спостереження можна не прикладаючись впритул до приладу.

Мобільний додаток «T-Vision»

Тепловізійний монокуляр з далекоміром Хикмикро Грифон GQ35L LRF підтримує можливість єднання і спільної роботи з цифровими пристроями на базі операційних систем iOS і Android. Для цього вам буде потрібно установка фірмового мобільного додатку «T-Vision». Після установки доступно дистанційне керування приладом, маніпулювання налаштуваннями, обмін даними з пристроєм, перегляд потокового відео на екрані гаджета. Тепловізор підтримує режим роботи «Точка доступу», роздаючи відео відразу на кілька приймаючих пристроїв. На екранах своїх гаджетів (телефони, планшети, лептоп) одночасно можуть переглядати відео відразу кілька людей. В зоні дії високошвидкісного інтернет-з'єднання доступно ведення прямих трансляцій

Вбудований фото - відеорекордер

Тепловізійний камери HikMicro Gryphon GQ35L LRF оснащені вбудованим фото відеорекордером, що дозволяє записувати на відео, все що потрапляє в поле зору приладу. Дані зберігаються на внутрішньому носії об'ємом 16 Гб. Місткість накопичувача дозволяє зберегти більше 7 годин відео і кілька десятків тисяч якісного фото. Формати даних: для відео .mp4, для фото .jpg. Забрати медіаматеріали можна за прямим кабельному з'єднанню інтерфейс USB Type-C (кабель в комплекті) так і бездротовим способом, по Wi-Fi.

Міцний пластиковий корпус із рівнем вологозахисту IP67

HikMicro Gryphon GQ35L LRF зібраний в надміцним корпусі з конструкційного пластика з класом вологозахист IP67. Користуватися монокуляром можна не побоюючись за працездатність при будь-яких атмосферних опадах в діапазоні температур від -30°C до 55°C. Блок управління складається з 3-х кнопок, розташованих на верхній частині корпусу. Безшумне натискання дозволить не турбуватися за зайві звуки під час маніпуляцій з налаштуваннями. Ергономічне розташування дозволяє проводити вимір дистанції, зміни в налаштуваннях під час спостережень.

Система живлення

В якості джерела живлення електроніки монокуляра використовуються акумулятори акумулятори типорозміру 18650. Ємність батареї 3350 мАч, робоча напруга 4.2 V. Повністю зарядженого джерела живлення вистачить приблизно на 4,5 години безперервної експлуатації. Модель підтримує можливість роботи від зовнішнього акумулятора типу «Powerbank», застосування якого рекомендовано умовах низьких температур. Таким чином можна значно продовжити автономний час роботи.

Комплект поставки:

  • Тепловізійний монокуляр з далекоміром HikMicro Gryphon GQ35L LRF; 
  • Акумуляторна батарея 18650; 
  • USB кабель тип С; 
  • Зарядний пристрій; 
  • Серветка для чищення оптики; 
  • Інструкція по експлуатації; 
  • Гарантійний талон.

Характеристики

Серія
Діяльність ідентифікації, м
Час автономної роботи, год
Живлення
Діаметр передньої лінзи, мм
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Характеристики та комплектація товару можуть змінюватися виробником без повідомлення