Тепловізор HikMicro GRYPHON GH25L LRF

Тепловізор HikMicro GRYPHON GH25L LRF

Продавець:Оптичні Системи

4.7/5  ( 42 оцінок )

79 000

Немає в наявності

1

Гарантія. 24 місяці Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Тепловізор HikMicro GRYPHON GH25L LRF

HikMicro Gryphon GH25L LRF– ручна тепловізійна камера з далекоміром від світового лідера індустрії систем відеоспостереження Hikvision Digital Technology Co., Ltd встигла завоювати серця мисливців і відразу зайняла почесне місце серед експертів. Виробник зробив революційний крок, задаючи тон всьому ринку тепловізійної моніторингової оптики. Вперше в прилади були впроваджені функції, що раніше використовувалися виключно у професійній вимірювальної технікці Монокуляр оснащений відразу двома типами камер: цифровою і тепловізійною. Функції суміщення зображень відкрили нерозкриті можливості у сфері спостереження. Якість картинки оновила рекордний показник, надаючи більш чітку картинку віддалених об'єктів. Відстань, з якої можна виявити об'єкт, розміром з людину або тварину дорівнює 1800 м. Тепловізор обладнаний вбудованим лазерним далекоміром, який з похибкою до 1 м може визначити відстань до цілі на відстані до 600 метрів. Ця функція була сприйнята любителями полювання досить позитивно, тому як дані про відстань до цілі відіграють ключову роль.

В якості оптичного каналу виступає цифрова камера 1/2”Progressive Scan на CMOS сенсор HD якості. За тепловізійне зображення відповідає високочутливий сенсор Vox 384х288 pix. @ 12µm (NETD) <25 mK. Коефіцієнт оптичного збільшення дорівнює 8. Доступна зміна кратності від базового рівня 3,35 до максимально можливого 26,8 х. З такими можливостями стають доступні найдрібніші деталі, як самого об'єкта, так і елементів навколишнього оточення. HikMicro Gryphon GH25L LRF відгуки отримав тільки позитивні. Прилад зарекомендував себе як надійне, якісне цифрове обладнання, що є незамінним помічником для мисливців. Тепловізійна оптика, якій не страшні будь-які погодні умови, дозволяє побачити тварину в тих умовах, де безсилі навіть просунуті цифрові прилади. Стрільцям доступно вибір декілька режимів роботи, набір колірних палітр і цілий ряд фірмових функцій по обробці зображення. Все побачене можна записати на відео і згодом поділитися з друзями в соціальних мережах.

Ключові особливості

  • Приймач теплового випромінювання 384х288 pix. @ 12µm (NETD <35 mK); 
  • Тип FPA матриць - VOx (оксид ванадію), виробник HikMicro TechnologyТМ; 
  • Температурна чутливість (NETD) < 35мК; 
  • Частота оновлення кадрів тепловізора - 50 Гц; 
  • Цифрова камера 1/2”Progressive Scan CMOS 1960х1280 рх;
  • Германієвий об'єктив F25/1.0 з фокусуванням від 5 м; 
  • Оптичне збільшення 2,39, цифровий зум: х1, x2, x4, x8; 
  • Поле зору, градусів/м на 100м–10,53°×7,9°/18,4 х 13,8; 
  • Дальність виявлення тепло-контрастних цілей—1600 м; 
  • Кольоровий OLED дисплей (0.39-inch) 1024x768 пікс; 
  • Колірні палітри: White Hot, Black Hot, Red Hot, Fusion, Visible, Image Fusion; 
  • Режими поліпшення якості зображення DDE, AGC, 3D DNR; 
  • Відстеження максимальної температури; 
  • Вбудований фото відеорекордер 16 Гб внутрішньої пам'яті; 
  • Wi-Fi модуль, Програма « T-Vision»; 
  • Відеовихід CVBS; 
  • Вбудований лазерний далекомір до 600 м, довжина хвилі 905 нм, похибка±1м;
  • Міцний пластиковий корпус; 
  • Зручне управління за допомогою 3-х кнопок; 
  • Клас вологозахисту по IEC 60529 - IP67; 
  • Система живлення–вбудований li-ion акумулятор; 
  • Час автономної роботи до 4,5 годин;
  • Можливість підключення зовнішнього джерела живлення Micro - USB Type-C; 
  • Діапазон робочих температур: від -30 до +55°С; 
  • Артикул виробника (HM-TS23-25QG/WLV-GH25L); 
  • Вага 0,48 кг

Дальність виявлення 1800 м

HikMicro Gryphon GH25L LRF здатний виявити ростовий об'єкт (1,8х0,5м) з дистанції близько 1800 метрів. Технічних можливостей достатньо для того, щоб виявити обережного звіра і підійти на дистанцію прямого пострілу. Реалізувати цю здатність вийшло завдяки впровадженню передових сенсорів VOx 384 х 288 пікселів. @ 12µm (NETD <35 mK) і потужної германієвої оптиці. Цифрове збільшення х8 допоможе точно ідентифікувати тварину і визначити його трофейность.

Колірні палітри і режими відображення

Система відображення монокуляра HikMicro Gryphon GH25L LRF підтримує можливість зміни колірної палітри. Кожен варіант має оптимальні налаштування для різних умов спостережень і дистанції.

Доступні наступні колірні палітри і режими:

  • White Hot (Гарячий білий); 
  • Black Hot (Гарячий чорний); 
  • Red Hot (Гарячий червоний); 
  • Fusion (Кольоровий); 
  • Режим Visible (Злиття); 
  • Режим Image Fusion (Суміщення цифрового зображення і теплової сигнатури).

Колірні палітри з контрастними відтінками «White Hot», «Black Hot»і «Red Hot» ефективні при далеких спостереженнях в несприятливих умовах, чітко виділяючи контрастний об'єкт на холодному тлі. 

«Fusion»- кольорова палітра з теплими тонами, відбивають температурний градієнт на поверхні. По глибині того чи іншого відтінку можна визначити найбільш гарячі місця і краще розглянути ціль.

Колірне рішення «Visible» активує режим злиття відразу декількох панелей. Одночасно на екрані може бути видно наступні кольори: білий, жовтий, червоний, рожевий і фіолетовий. Кожен відповідає за свій температурний діапазон. Опція рекомендована для коротких дистанцій.

Новинка серії HikMicro Gryphon–функція «Image Fusion». Після активації режиму в полі зору з'явиться, отримане в результаті злиття зображення з цифрової камери і теплової сигнатури. Доступні ручні налаштування прозорості для вибору найбільш оптимальної якості. В результаті стають доступні кадри, які не можливо було отримати за допомогою одного лише тепловізора. 

Цифрова камера

Тепловізійний монокуляр HM-TS23-25QG/WLV-GH25L оснащений цифровою камерою 1/2”Progressive Scan, побудованої на високочутливому сенсор CMOS розміром 1920×1080 рх. Зображення HD якості доступно в режимі реального часу навіть при низькому рівні освітленості. Чутливості матриці0.001 Lux достатньо для уловлювання мінімального відбитого випромінювання в діапазоні від 400 до 1000 nm, що дозволяє формувати якісну і насичену картинку, наприклад в глибоких сутінках. Переглядати відео можна як окремо з цифрової камери, так і спільно з тепловізором.

Тепловізійний блок

В основі тепловізійного модуля лежать матриці фокальній площині FPA (від англ. Focal plane array) розміром 384x288 pix виконані за технологіями з щільністю посадки детекторів 12 мкм. Це неохолоджуваний мікроболометр з оксиду Ванадію VOx з високим порогом температурної чутливості NETD (Noise Equivalent Temperature Difference) <35 мК. На відміну від монокристалів на аморфному кремнії (Asi), ванадієві матриці володіють стійким зображенням, отриманим за рахунок зниження кількості шумів. Більш низький температурний опір детекторів допомагає будувати більш чітку картинку з добре помітними кордонами і контурами. Спектральний діапазон чутливості знаходиться в межах 8 - 14 нм, що повністю відповідає вимогам для виявлення ІЧ-випромінювання в довгохвильовій його частини LWIR (Long-wavelength infrared). Земна атмосфера повністю прозора, не є перешкодою для проходження сигналу. Частота оновлення кадрів 50 Гц дозволяє з комфортом спостерігати за що рухаються з високою швидкістю об'єктами.

Функції поліпшення якості зображення

У серії монокулярів HikMicro Gryphon є цілий ряд цифрових обробників зображення, в основі яких лежать передові алгоритми обробки даних. Розробникам вдалося на порядок підвищити якість картинки, її інформативність.

Доступні наступні функції поліпшення:

  • AGC (Auto Gain Control) – автоматичне вирівнювання динамічного діапазону, корекція шумів підвищила різкість, загальний контраст і деталізацію елементів. 
  • DDE (Digital Detail Enhancement) – функція цифрового промальовування деталей, реалізована на підміні відсутніх фрагментів.
  • 3D DNR (3D Digital Noise Reduction) – опція цифрового поліпшення на льоту змінює неякісні ділянки на більш вдалі з попередніх кадрів.

Потужна оптика

HikMicro Gryphon GH25L LRF оснащений довгофокусним германиевым об'єктивом F35/f1.0. Мінімальна дистанція фокусування–2 м. Доступно оптичне збільшення в діапазоні від 3,35 до 26,8 крат, збільшення можна міняти як плавно, так і дискретно з кроком х1, x2, x4, x8. Кут поля зору 10,5°x 7,9°дозволяє бачити область простору18,4 х 13,8 м на видаленні 100 метрів. Передня лінза виготовлена з Германія (32Ge), саме цей матеріал найбільш оптимальний, так як є повністю прозорим у довгохвильовому спектрі ІЧ-випромінювання.

Лазерний далекомір

Вбудований лазерний далекомір значно розширив функціонал Хикмикро Грифон GH25L LRF. Прилад виконаний в розмірі одного окулярного блоку, інтегрований в загальну конструкцію. Дальність дії–600 м, похибка вимірювання±1м. Працює на довжинах хвиль невидимого діапазону 905 nm. Клас лазерного безпеки 1. Режим роботи–безперервне сканування, дані про величину відображаються в полі зору на основному екрані.

Кольоровий OLED дисплей

У окулярном блоці встановлений повнорозмірний OLED (0.39 inch) микродисплей з роздільною здатністю 1024х768, транслює потокове відео в HD якості. Висока щільність пікселів, окулярна збільшуюча лінзова система надають якісну картинку з глибокої колірною насиченістю. Низький рівень енергоспоживання, стійкість до мінусових температур дозволяють використовувати прилад при морозах до -30°C. Діоптрійне коригування допоможе людям з вадами зору ідеально налаштувати оптику під свої особливості. Вихідну зіницю винесено на відстань 15 мм Частота зміни кадрів 50 Гц. Транслюється зображення динамічних сцен без ривків і залипання.

Мобільний додаток T-Vision

HikMicro Gryphon GH25L LRF підтримує можливість єднання і спільної роботи з цифровими гаджетами на iOS і Android. З будь-якого телефону або планшета можна керувати налаштуваннями монокуляра, обмінюватися файлами в режимі реального часу переглядати потокове відео на екрані свого гаджета. Для цього буде потрібне встановлення фірмового додатка «T-Vision».

Вбудований фото - відеорекордер

Тепловізійна камера HikMicro Gryphon GH25L LRF має вбудований відеорекордер, який пише відео і фото в звичних форматах: .mp4 і .jpg. Для старту запису достатньо натискання однієї кнопки на блоці управління. Файли зберігаються у внутрішній пам'яті пристрою, об'ємом 16 Гб. Місця достатньо для 10 годин відео, або кількох десятків тисяч фото. Завантажити файли можна по Wi-Fi або через кабель USB Type-C (є в комплекті поставки). Інтегрований в апаратну частину модуль Wi-Fi, забезпечує спільну роботу з цифровими пристроями. Режим «точка доступу»транслює потокове відео, сигнал можуть приймати одночасно до 5 пристроїв, таким чином спостерігати за всім, що потрапило в поле зору тепловізора на екранах своїх гаждетов, можуть відразу кілька людей.

Міцний пластиковий корпус із рівнем вологозахисту IP67

Корпус тепловізора Хикмикро Грифон GH25L LRF виготовлений з конструкційного пластика. З міжнародної системи стандартів IEC 60529 має клас захисту IP67. Приладу не страшні випадкові удари і падіння на скелястий грунт. Оптика може безвідмовно працювати при високій вологості і під інтенсивними опадами у вигляді дощу або снігопаду. Діапазон робочих температур від -30 до +55°С підходить під кліматичні умовах України.

Сістема живлення

Тепловізійна камера в якості джерела живлення використовуе акумулятор типорозміру 18650. Повністю зарядженого вистачить на 4,5 годин безперервної роботи приладу при максимальному рівні енергоспоживання. Споживана потужність <1500 мВт, струм споживання 2А. Прилад може працювати від зовнішнього джерела живлення, на корпусі під водонепроникною кришкою розташований роз'єм USB Type-С.

Комплект поставки:

  • Тепловізійний монокуляр HikMicro Gryphon GH25L LRF; 
  • Акумуляторна батарея 18650; 
  • USB кабель тип С; 
  • Зарядний пристрій; 
  • Серветка для чищення оптики; 
  • Інструкція по експлуатації; 
  • Гарантійний талон.

Характеристики

Серія
Діяльність ідентифікації, м
Живлення
Діаметр передньої лінзи, мм
Мінімальна дистанція фокусування, м
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Характеристики та комплектація товару можуть змінюватися виробником без повідомлення