ТОП ПРОДАЖІВ

Тепловізор HikMicro GRYPHON Gh35L LRF (HM-TS23-35QG/WLV-GH35L)

1 відгук

Код:  351503469

Тепловізор HikMicro GRYPHON Gh35L LRF (HM-TS23-35QG/WLV-GH35L)

1 відгук

Код:  351503469

Продавець:Оптичні Системи

4.7/5  ( 42 оцінок )

109 000

78 800

Є в наявності

11

Гарантія. 24 місяці Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Тепловізор HikMicro GRYPHON Gh35L LRF (HM-TS23-35QG/WLV-GH35L)

HikMicro Gryphon Gh35L LRF–ручна тепловізійна камера з вбудованим лазерним далекоміром. Новинка 2021 року про світового лідера індустрії систем відеоспостереження Hikvision Digital Technology Co., Ltd встигла наробити багато шуму, і відразу була відзначена експертами. Виробник зробив сміливий крок і задав тон всьому ринку тепловізійної спостережної оптики. Вперше в прилади були впроваджені функції, якы раніше використовувалися виключно у професійній вимірювальный техніци. Монокуляр оснащений відразу двома типами камер: цифровою і тепловізійно. Функції суміщення зображень відкрили раніше недоступні можливості спостереження. Якість картинки оновила черговий рекордний показник, надаючи чітку деталізовану картинку навіть сильно віддаленого об'єкта. Відстань, з якої можна виявити об'єкт, розміром з людину або тварину дорівнює 1800 м. Тепловізор обладнаний вбудованим лазерним далекоміром, який з мінімальною похибкою може визначити відстань до цілі до 600 метрів. Ця опція була «на ура»сприйнята любителями полювання, для яких ці дані мають важливе значення.

Тепловізійний монокуляр HM-TS23-35QG/WLV-Gh35L оснащений цифровою камерою 1/2”Progressive Scan на чутливому CMOS сенсорі HD якості і тепловізійним датчиком на оновлених FPA матрицях Vox 384х288 pix. @ 12µm (NETD) <35 mK. Діапазон оптичного збільшення–один з найбільших в серії Грифон. Початковий рівень становить 3,35 х, доступний також цифровий зум від 1х до 8х. Максимальна кратність, яку може видати прилад, дорівнює 26,8 х. З такими можливостями стають доступні найдрібніші подробиці, як самого об'єкта, так і елементів навколишнього оточення. HikMicro Gryphon Gh35L LRF відгуки від мисливців отримав тільки позитивні. Всепогодна тепловізійна оптика дозволяє побачити звіра в тих умовах, де не впораються будь-які інші, навіть просунуті цифрові прилади. До послуг користувачів декілька режимів роботи, набір колірних палітр і цілий ряд передових обробників зображення. Все побачене можна записати на відео і згодом поділитися з друзями та колегами по цеху в соціальних мережах.

Характеристики HikMicro Gryphon GH35L LRF

  • Приймач теплового випромінювання 384 х 288 пікселів. @ 12µm (NETD <35 mK); 
  • Тип матриць - FPA VOx (оксид ванадію), пр-ва HikMicro TechnologyТМ; 
  • Температурна чутливість (NETD) < 35мК; 
  • Частота оновлення кадрів тепловізора - 50 Гц; 
  • Цифрова камера 1/2”Progressive Scan CMOS 1960х1280 рх; 
  • Чутливість в діапазоні від 400 до 1000 nm - 0.001 Lux @ F1.0; 
  • Германієвий об'єктив F35/1.0 з фокусуванням від 2 м;
  • Оптичне збільшення 3,35, цифровий зум: х1, x2, x4, x8; 
  • Поле зору, градусів/м на 100м–7,5°×5,7°/13,1 х 10; 
  • Дальність виявлення тепло-контрастних цілей—1800 м;
  • Кольоровий великий дисплей OLED (0.39-inch) 1024x768 пікс;
  • Колірні палітри відображення (White Hot, Black Hot, Red Hot, Fusion, Visible, Image Fusion); 
  • Режими поліпшення якості зображення DDE, AGC, 3D DNR; 
  • Опція відстеження максимальної температури; 
  • Вбудований фото відеорекордер 16 Гб внутрішньої пам'яті, відеовихід CVBS; 
  • Wi-Fi модуль, програма «T-Vision»в App Store(iOS) і Google Play TM (Android); 
  • Вбудований лазерний далекомір до 600 м, довжина хвилі 905 нм, похибка±1м; 
  • Міцний пластиковий корпус, клас вологозахисту по IEC 60529 - IP67; 
  • Система живлення–li-ion акумулятор, час автономної роботи 4,5 години; 
  • Можливість підключення зовнішнього джерела живлення Micro-USB Type-C; 
  • Діапазон робочих температур: від -30 до +55°С; 
  • Артикул виробника HM-TS23-35QG/WLV-Gh35L; 
  • Вага 0,48 кг

Дальність виявлення 1800 м

Дальності виявлення монокуляру HikMicro Gryphon GH35L LRF можуть позаздрити ТОП-ові моделі преміального сегмента. Максимальна дистанція, з якої можна розглянути цілі типу: олень, лось, кабан, ведмідь дорівнює 1800 метрів. Це повністю закриває можливий спектр завдань для будь-якого типу полювань, включаючи гірську. Інноваційні сенсори VOx 384 х 288 пікселів. @ 12µm (NETD <35 mK) і кришталева Германієва оптика з ідеальною геометрією лінз дозволили досягти таких значних результатів. Можна не тільки виявити звіра, а й безпомилково визначити його трофейность.

Колірні палітри і режими відображення

Великий вибір колірних схем відображення HikMicro Gryphon Gh35L LRF дозволить підібрати оптимальні параметри в залежності від типів цілей, завдань і умов, у яких проводяться спостереження.

Доступні наступні колірні палітри і режими:

  • White Hot (Гарячий білий); 
  • Black Hot (Гарячий чорний); 
  • Red Hot (Гарячий червоний); 
  • Fusion (Кольоровий); 
  • Режим Visible (Злиття); 
  • Режим Image Fusion (Суміщення цифрового зображення і теплової сигнатури).

Палітри «White Hot», «Black Hot»і «Red Hot», з гарячими відтінками контрастних кольорів, найбільш оптимальні для пошуку об'єктів на далеких відстанях в умовах поганої видимості. Об'єкти добре помітні на холодному тлі рівнинних територій, лісових масивів, схилів гір і пагорбів.

Палітра «Fusion»- кольорове рішення з теплими тонами рекомендовано для ближніх дистанцій, найбільш оптимальна для ідентифікації та тривалих спостережень. Глибина колірних відтінків сигналізує про градієнт температури на поверхні.

Режим злиття - «Visible» виводить на одне зображення гаму кольорів, що відповідають за свій діапазон. Для спостереження доступні: білий, жовтий, червоний, рожевий і фіолетовий кольори. Найбільш ефективний при спостереженні на ближніх дистанціях.

Режим «Image Fusion»забезпечує злиття зображень цифровий і тепловізійної камери. Це родзинка серії Хикмикро Грифон. Теплова сигнатура в напівпрозорому виконанні накладається на реальну картинку з оптичного каналу. У підсумку виходить контрастне інформативне зображення з максимальним рівнем деталізації.

Цифрова камера

Захоплення зображення в оптичному діапазоні в режимі реального часу забезпечується цифровою камерою 1/2”Progressive Scan, у якій в якості чутливого елемента виступає CMOS матриця розміром 1920×1080 рх. Сенсор з чутливістю 0.001 Lux, найбільш оптимальний в широкому діапазоні ІЧ-випромінювання від 400 до 1000 nm, що дозволяє отримувати якісну картинку при низькому рівні освітленості, наприклад в сутінках. Користувачі можуть переглядати відео з цифрової та тепловізійної камери, як окремо, так і в суміщеному форматі.

Тепловізійний блок

В основі тепловізійного модуля лежать матриці фокальної площини FPA розміром 384x288 pix виконані за технологіями 12 мкм з оксиду Ванадію VOx. Поріг температурній чутливості NETD (Noise Equivalent Temperature Difference) <35 мК. Застосування високотехнологічних комплектуючих і нових рішень дозволяє досягти контрастного і якісного зображення віддалених об'єктів при спостереженні в повній темряві, при атмосферних перешкодах у вигляді туману або задимлення території. Спектральний діапазон чутливості 8 до 14μm оптимальний для проходження сигналу, так як земна атмосфера в довгохвильовому спектрі LWIR (Long-wavelength infrared) повністю прозора. Частота роботи модуля 50 Гц дозволяє з комфортом спостерігати за рухомими цілями і динамічними сценами.

Функції поліпшення якості зображення

Розробники тепловізійних камер серії HikMicro Gryphon впровадили цілий ряд цифрових обробників, заснованих на патентованих алгоритмах роботи з зображеннями. В результаті впровадження якість підсумкової картинки підвищилося на порядок у порівнянні з попередніми серіями.

Доступні наступні функції:

  • AGC (Auto Gain Control) –вирівнювання динамічного діапазону, за рахунок зниження загальної кількості шумів підвищило різкість і загальний контраст елементів, зросла деталізація.
  • DDE (Digital Detail Enhancement) –технологія цифрового промальовування деталей. Алгоритми додають відсутні фрагменти, підвищуючи контраст самого об'єкта та елементів навколишнього оточення. 
  • 3D DNR (3D Digital Noise Reduction) –програмна опція цифрового покращення заснована на підміні неякісних фрагментів картинок на більш чіткі варіанти з попередніх кадрів.

Потужна оптика

Монокуляр HikMicro Gryphon Gh35L LRF оснащений германиевым об'єктивом F35/f1.0 з ручним фокусуванням від 2 м до нескінченності. Спостерігачам доступний діапазон оптичного збільшення від 3,35 до 26,8 х. Зміна кратності може вироблятися плавно і з кроком х1, х2, х4 і х8. Кут поля зору об'єктиву 7,5°×5,7°дозволяє бачити область простору на відстані 100 метрів розміром 13,1 х 10 м при мінімальної кратності. Передня лінза об'єктиву виконана з Германія(32Ge).

Лазерний далекомір

Тепловізор Gryphon Gh35L LRF оснащений інтегрованим лазерним далекоміром з дистанцією вимірювань до 600 метрів. Відстань до об'єкта відображається на основному екрані в полі зору. Далекомір працює в режимі безперервного сканування. Клас лазерного безпеки 1. Довжина хвилі 905 nm (невидимий діапазон), похибка вимірювань±1м.

Кольоровий OLED дисплей

У окулярном блоці вбудований OLED микродисплей (0.39 inch) роздільною здатьністю 024x768 пікс. У режимі реального часу доступно повнорозмірне кольорове зображення з високим рівнем контрасту і насиченості. Микродисплей від компанії SONY адаптований до умов мінусових температур і може експлуатуватися при морозах аж до–30°С. Яскравість світіння регулюється (5 рівнів). Діоптрійне коригування (±3,5 дптр) дозволить адаптувати картинку для людей з дисфункцією зору. Винос вихідної зіниці на 14 мм дає можливість вести спостереження, не прикладаючись впритул до окуляра.

Мобільний додаток T-Vision

Тепловізійний монокуляр Хикмикро Грифон Gh35L LRF підтримує спільну роботу з будь-якими iOS і Android пристроями, на які попередньо необхідно встановити фірмове мобільний додаток «T-Vision». Після установки можна обмінюватися файлами, змінювати налаштування, переглядати відео на екрані свого гаджета і багато іншого.

Вбудований фото - відеорекордер.

Наявність відеорекордера розширює функціонал Gryphon Gh35L LRF. Можна не тільки дивитися за тим, що відбувається, але і робити високоякісні фото записувати відео моментів вдалих спостережень за світом живої природи. Медіа файли зберігаються на внутрішньому носії, об'ємом 16 Гб. Емності достатньо для 10 годин відео і близько десятка тисяч фото. Дані зберігаються в звичних форматах:.mp4 для відео .jpg для фотографій. Забрати файли можна кількома способами: по протоколу Wi-Fi або за допомогою кабелю з інтерфейсом USB Type-C (є в комплекті). Модуль Wi-Fi забезпечує спряження і спільну роботу з цифровими пристроями, прилад може функціонувати у режимі «точка доступу», транслюючи потокове відео одночасно для 5-ти пристроїв. Стежити за тим, що відбувається на екранах своїх гаждетов можуть відразу кілька людей.

Міцний пластиковий корпус із рівнем вологозахисту IP67

Корпуси приладів серії Gryphon Gh35L LRF виготовлені з надміцного пластику. Клас захищеності, відповідно до міжнародної системи стандартів IEC 60529 - IP67, свідчить про готовність до роботи навіть в самих екстремальних умовах. Користуватися монокуляром можна під інтенсивними атмосферними опадами. Оптика впорається з падінням на твердий грунт і випадковими ударами об гілки дерев або амуніцію. Діапазон робочих температур від -30 до +55°З добре вписується в кліматичні умови України. На освоєння тонкощами управління піде всього кілька хвилин.

Система живлення

Живлення тепловізійного монокуляра забезпечує акумуляторна батарея типорозміру 18650, повного заряду якої вистачить на 4,5 години безперервної роботи. Допускається робота від зовнішнього живлення з інтерфейсом USB Type-C (Powerbank). Напруга живлення 5 V DC, струм споживання 2 A, потужність 1,5 Вт. Зміна сів джерела може бути проведена в польових умовах.

Комплект поставки:

  • Тепловізійний монокуляр HikMicro Gryphon Gh35L LRF; 
  • Акумуляторна батарея 18650; 
  • USB кабель тип С; 
  • Зарядний пристрій; 
  • Серветка для чищення оптики;
  • Інструкція по експлуатації; 
  • Гарантійний талон.

Характеристики

Діяльність ідентифікації, м
Час автономної роботи, год
Живлення
Діаметр передньої лінзи, мм
Мінімальна дистанція фокусування, м
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 1

Відгуки до товару за такими фільтрами відсутні.

Дивитися всі відгуки

* Характеристики та комплектація товару можуть змінюватися виробником без повідомлення