Тепловізор Iray Zoom ZH50

Тепловізор Iray Zoom ZH50

Продавець:Оптичні Системи

4.7/5  ( 42 оцінок )

170 000

137 800

Є в наявності

Гарантія. 24 місяці офіційної гарантії від виробника Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Тепловізор Iray Zoom ZH50

Тепловізор Iray Zoom ZH50 – високотехнологічний монокуляр від світового лідера індустрії InfiRay Technologies Co., Ltd. Прилад виконаний з використанням унікальної технології Zoom, дозволяє отримати подвійне полі зору. Об'єктив монокуляра в ручному режимі перемикає полі зору FOV з фокусної відстані 25 мм на 50 мм. При цьому істотно збільшується роздільна здатність і дальність виявлення. Мисливець може побачити об'єкт, розміром з велику тварину з відстанідо 2,5 кілометрів. Тепловізійне бачення забезпечено завдяки сучасним високочутливим сенсорам iRay Vox Ceramic640х512 pix. @ 12 мкм (NETD)<25mK, 50 Гц. Оптика прекрасно бачить в умовах з повною відсутністю освітлення, крізь щільні атмосферні опади, суцільний туман, дим, рослинність. Фірмовий обробник зображення ultra-clear версії 3.0 доводить зображення до гранично високого рівня, де в найдрібніших деталях можна розглянути будь віддалений об'єкт. Оптичне збільшення в діапазоні 2,2 – 17,6 x ефективно для спостережень на всьому діапазоні дистанцій.

Набору функціональних можливостей можна тільки заздрити. Користувачам доступні: вибір колірних палітр відображення, стадіометричний далекомір, опції PIP (картинка в картинці) і відстеження самої гарячої точки Hotspot tracking. Запис відео зі звуком допоможе передати весь спектр відчуттів. Спільна робота з телефонами, планшетами та іншими цифровими гаджетами допоможе перетворити спостереження в захоплюючу відео конференцію, де стежити за подіями можуть одночасно декілька користувачів. Вбудований OLED-дисплей з якістю FHD 1440×1080 рх як не можна краще підходить для тривалих спостережень. Тепловізійний монокуляр Iray Zoom ZH50 відгуки від власників отримав тільки захоплені. Багатофункціональна високотехнологічна оптика значно підвищить результативність будь-полювання, особливо у складних погодних умовах.

Тепловізор Iray Zoom ZH50 характеристики:

  • Дальність виявлення автомобіля/людини – 2596/1298 м; 
  • Матриця iRay Vox Ceramic640х512 pix. @ 12 мкм (NETD)<25mK, 50 Гц (iRay Technology); 
  • Германієвий об'єктив F25/50, збільшення 2,2 – 17,6 x, цифровий зум 1×/2×/3×/4×;  
  • Поле зору FOV, градусів при F25 17,5°х 13,1°/при F50 8,7°х 6,6°;
  • Лінійне поле зору, м / 100 м при F25 30,8 х 23/при F50 15,2 х 11,5; 
  • Кольоровий FHD OLED дисплей 1440×1080, 5 колірних палітр; 
  • Стадіометричний далекомір на 3 значення; 
  • Функція PIP (картинка в картинці); 
  • Hotspot tracking – відстеження самої гарячої точки; 
  • Запис відео зі звуком, фото, 32 Гб пам'яті, Вбудований модуль Wi-Fi; 
  • Фірмовий мобільний додаток - InfiRay Outdoor; 
  • Спільна робота з цифровими пристроями на iOS і Android; 
  • Клас вологозахисту по IEC 60529 - IP67; 
  • Система живлення – змінний li-ion акумулятор, автономна робота до 10 годин; 
  • Можливість підключення зовнішнього джерела живлення USB Type-C; 
  • Діапазон робочих температур: від -20 до +50 °С;
  • Габарити 195х65х60 мм; 
  • Вага 650 г.

Особливості:

Дальність виявлення в 2596 метрів – рекордний показник всієї лінійки монокулярів серії Iray Zoom. Домогтися таких можливостей вдалося завдяки високочутливим сенсорам 640х512 pix. @ 12 мкм (NETD)<25mK, 50 Гц ідеальної германієвої оптиці. Можливостей тепловізора достатньо для виконання всіх завдань на будь-якому типі полювань, включаючи гірську. 

Унікальна оптична система тепловізорів лінійки Iray Zoom дозволяє в ручному режимі змінювати фокусну відстань об'єктива з F25 мм на F50 мм. В першому випадку просторове поле зору FOV має значення 17,5°х 13,1, дозволяючи бачити перед собою найбільш широку область простору розміром 30,8 х 23 метрів на стометровому видаленні. У цьому режимі комфортно здійснювати пошук цілей, так як спостерігач може бачити більшу частину простору. Переключивши поворотом кільця на об'єктиві, поле зору FOV на F50 зі значенням 8,7°х 6,6°для спостереження буде доступна вже менша площа (15,2 х 11,5 м/100м). У цьому режимі розробники рекомендують проводити спостереження на ближніх дистанціях при необхідності ідентифікувати ціль. 

Крім зміни фокусної відстані також доступний досить широкий діапазон оптичного збільшення від 2,2 до 17,6 крат. Функція цифрового збільшення працює з кроком 1×/2×/3×і 4×. Дозволяючи наближати зображення як плавно, так і відразу збільшувати на максимум. Сучасні алгоритми перетворення зображення практично без втрати якості збільшують картинку, дозволяючи розглядати віддалений об'єкт в найдрібніших подробицях.  

Тепловізійний модуль побудований на інноваційних матрицях iRay Vox Ceramic640х512 pix. @ 12 мкм (NETD)<25mK, 50 Гц власного виробництва - iRay TechnologyТМ. Це високошвидкісні матриці фокальної площини FPA з оксиду ванадію (Vox), що забезпечують отримання якісного зображення з високим рівнем деталізації. Висока щільність посадки детекторів з технологією 12 мкм збільшила роздільну здатність і підвищила кут поля зору. Діапазон чутливості 7 до 14 мкм потрапляє у вікно прозорості атмосфери Землі в довгохвильовій частині ІЧ-спектру LWIR (Long-wavelength infrared), наділяючи тепловізор здатністю бачити крізь туман, дим, рослинність. Частота роботи модуля 50 Гц оптимальна для спостереження динамічних сцен.

П'ять колірних палітр призначені для вибору оптимальних параметрів відображення при вирішенні будь-яких завдань, під час пошуку або спостереження на різних дистанціях.

Доступні наступні варіанти:

  • «White hot»- гарячий білий; 
  • «Black hot» - гарячий чорний; 
  • «Red hot» - гарячий червоний; 
  • «Color»- кольоровий; 
  • «Hot target highlight» - виділення гарячої цілі.

В умові з нульовою видимістю при пошуку цілей на відкритих просторах необхідно використовувати контрастні колірні рішення з гарячими відтінками білого або чорного кольорів. Палітра з гарячим червоним виділить яскравим кольором найбільш гарячі місця. При ідентифікації об'єкта і визначенні трофейности на коротких відстанях рекомендована палітра color з теплими відтінками, яка не навантажує зір і не викликає втоми при тривалих спостереженнях.  

Кольоровий FHD OLED дисплей з роздільною здатністю 1440×1080 пікселів. Дане рішення дозволяє отримати найбільш якісне зображення з усіма найменшими подробицями. Повнорозмірний формат забезпечує окулярна збільшує система. Дисплеї OLED пристосовані до мінусових температур, мають низьке енергоспоживання. Користувачам доступні регулювання яскравості, коригування діоптрій.     

Стадіометричний далекомір  – вбудована опція для вимірювання відстаней має три встановлених значення. Для виміру дистанції слід вибрати тип об'єкта, вказати верхню і нижню межі. Тепловізор видасть результат вимірювань, які можна бачити в поле зору на основному екрані.

Функція Hotspot tracking – відстеження самої гарячої точки. При активації з'явиться додатковий маркер, що вказує на саму гарячу точку. Нова опція дозволяє в динаміці бачити найбільш теплий ділянку. Актуально при спостереженні за рухомими цілями і відстеження підранків. 

Функція PIP (картинка в картинці) ефективно допоможе чіткіше розглянути ціль, ідентифікувати її і визначити трофейность тварини. При активації з'явиться додаткове вікно меншого розміру, в якому можна бачити збільшену в кілька разів центральну область простору.  

Опції запису відео і фото дозволяють записувати якісні ролики з моментами нічного життя тварин або ваших пригод. Об'єм внутрішньої пам'яті збільшений до 32 Гб, дозволяючи зберігати десятки годин відео і сотні тисяч фото.  

Вбудований модуль Wi-Fi і фірмовий мобільний додаток InfiRay OutDoor дозволить дистанційно переглядати відео, управляти налаштуваннями і багато іншого. Для установки необхідно відсканувати Qr-код. Режим «Wi-Fi точка доступу»дозволяє тепловизору транслювати сигнал потокового відео відразу не кілька телефонів і планшетів. 

Фірмовий обробник зображення ultraclear версії 3.0 отримав оновлені і оптимізовані алгоритми обробки. Більш потужна апаратна частина допомогла на 20% поліпшити якість картинки, яка зуміла оновити черговий рекордний максимум. 

Міцний пластиковий корпус здатний забезпечити нормальні умови роботи електроніки навіть при екстремальної погоди. Клас захисту IP67 гарантує живучість під час інтенсивних атмосферних опадів. Тепловізор «переживе»падіння з невеликої висоти і удари об гілки дерев. Діапазон робочих температур від -20 до +50°З прекрасно вписується у кліматичні умови України. 

Продумана система живлення побудована змінному літій-іонному джерелі контейнерного типу, який здатний забезпечити до 10 годин автономної роботи. Змінити батарею можна буквально на ходу, після чого відразу приступити до спостережень. Для збільшення часу роботи можна скористатися зовнішнім джерелом живлення типу Power Bank з напругою 5V DC (інтерфейс USB Type-З).

Комплект поставки:

  • Тепловізійний монокуляр Iray Zoom ZH50; 
  • Додатковий акумулятор; 
  • Зарядний пристрій; 
  • Кабель для зарядки/передачі даних; 
  • Керівництво користувача; 
  • Інструкція по експлуатації; 
  • Гарантійний талон.

Характеристики

Живлення
Інтерфейси та роз'єми
Матриця
  • iRay Vox Ceramic
Діаметр передньої лінзи, мм
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Характеристики та комплектація товару можуть змінюватися виробником без повідомлення