ТОП ПРОДАЖІВ

Тепловізор HikMicro GRYPHON GQ35 (HM-TS26-35QG/WV-GQ35)

Тепловізор HikMicro GRYPHON GQ35 (HM-TS26-35QG/WV-GQ35)

Продавець:Оптичні Системи

4.7/5  ( 42 оцінок )

113 000

Є в наявності

3

Гарантія. 24 місяці Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Тепловізор HikMicro GRYPHON GQ35 (HM-TS26-35QG/WV-GQ35)

Тепловізійна камера HikMicro Gryphon GQ35–найпотужніша модель інноваційної лінійки монокулярів від світового гіганта індустрії Hikvision Digital Technology Co., Ltd. Компанія є безперечним лідером у постачанні готових рішень в системах відеоспостереження на основі тепловізорів. Грифон GQ35–отримав низку інноваційних рішень, які раніше застосовувалися виключно в професійній тепловізійній техніці. Монокуляр оснащений відразу двома камерами: цифровою і тепловізійною. Опція поєднання різних зображень вивела функціонал і якість картинки на новий, «космічний» рівень. Дальність виявлення становить 1800 метрів. Прилад розроблявся для самого широкого кола завдань. Сфера застосування не обмежується лише полюванням. Просунута оптика може використовуватися для спостережень при проведенні пошукових і рятувальних місій, охорони та патрулювання території в єгерських господарствах, сфері ЖКГ при виявленні теплових втрат і витоків так далі. Всепогодне виконання дозволяє використовувати тепловізор в критичних умовах при широкому діапазоні температур від -30 до +55°C

Тепловізійний монокуляр HM-TS26-35QG/WV-GQ35 в якості оптичної камери використовує цифрову матрицю Progressive Scan CMOS 1/2”1960х1280 з високою чутливістю в ІЧ області спектру (400 - 1000 nm). Тепловізор побудований на нових високошвидкісних FPA матрицях виробництва HikMicro TechnologyТМ (Vox 640х512 pix. @ 12µm (NETD) <35 mK). Діапазон оптичного збільшення від 2 до 16х дає можливість наблизити картинку і в деталях розглянути об'єкт при спостереженні на різних дистанціях. Тепловізор HikMicro Gryphon GQ35 відгуки від мисливців, які зазнали прилад у справі, отримав тільки захоплені. Ідеально налаштувати картинку можна при будь-яких умовах видимості з допомогою великого вибору колірних палітр і режимів роботи. Все побачене можна записати на відео і передати в мережу в режимі онлайн. Тепловізійні монокуляри–ідеальний інструмент для мисливців, що дозволяє за мінімальну кількість часу виявити звіра і підійти до нього на відстань прямого пострілу.

Характеристики HikMicro Gryphon GQ35

  • Приймач теплового випромінювання 640 х 512 пікселів. @ 12µm (NETD <35 mK); 
  • Тип матриць - FPA VOx (оксид ванадію), пр-ва HikMicro TechnologyТМ; 
  • Температурна чутливість (NETD) < 35мК; 
  • Частота оновлення кадрів тепловізора - 50 Гц;
  • Цифрова камера 1/2”Progressive Scan CMOS 1960х1280 рх; 
  • Чутливість в діапазоні від 400 до 1000 nm - 0.001 Lux @ F1.0; 
  • Германієвий об'єктив F35/1.0 з фокусуванням від 2 м;
  • Оптичне збільшення 3,35, цифровий зум: х1, x2, x4, x8; 
  • Поле зору, градусів/м на 100м–10,9°×8,8°/19 х 15; 
  • Дальність виявлення тепло-контрастних цілей—1800 м; 
  • Кольоровий великий дисплей OLED (0.39-inch) 1024x768 пікс; 
  • Колірні палітри відображення (White Hot, Black Hot, Red Hot, Fusion, Visible, Image Fusion); 
  • Режими поліпшення якості зображення DDE, AGC, 3D DNR; 
  • Опція відстеження максимальної температури; 
  • Вбудований фото відеорекордер 16 Гб внутрішньої пам'яті, відеовихід CVBS; 
  • Wi-Fi модуль, програма «T-Vision»; 
  • Стадіометричний далекомір на три встановлених значення;
  • Міцний пластиковий корпус, клас вологозахисту по IEC 60529 - IP67; 
  • Система живлення–li-ion акумулятор, час автономної роботи 4,5 години; 
  • Можливість підключення зовнішнього джерела живлення Micro-USB Type-C; 
  • Діапазон робочих температур: від -30 до +55°С; 
  • Артикул виробника HM-TS26-35QG/WV-GQ35; 
  • Вага 0,48 кг

Дальність виявлення 1800 м

Тепловізійна камера Хикмикро Грифон GQ35 - одна з самих «далекобійних»моделей серії. Дистанція виявлення ростових теплоконтрастных цілей становить 1800 метрів. Домогтися значних результатів вийшло завдяки впровадженню цілої серії передових технологічних рішень, а саме: високочутливим сенсорам VOx 640 х 512 пікселів. @ 12µm (NETD <35 mK) і потужної германієвої оптиці. Причому перешкодою для спостереження не стануть несприятливі погодні умови, наявність щільного туману, задимлення або проливного дощу. Тепловізійні монокуляри–ідеальне рішення для нічних спостережень за світом живої природи, пошуку і визначення трофейности дичини на полюванні.

Колірні палітри і режими відображення

Тепловізійний монокуляр HikMicro Gryphon GQ35 має різні колірні схеми, кожна з яких має певні переваги, оптимальна для використання в різних умовах спостереження при вирішенні певних завдань. Також доступно застосування декількох режимів.

Доступні для вибору колірні палітри і наступні режими:

  • White Hot (Гарячий білий); Black Hot (Гарячий чорний); 
  • Red Hot (Гарячий червоний); 
  • Fusion (Кольоровий); 
  • Режим Visible (Злиття); 
  • Режим Image Fusion (Суміщення цифрового зображення і теплової сигнатури).

Палітри з контрастними, гарячими відтінками «White Hot», «Black Hot»і «Red Hot» оптимальні при пошуку об'єктів на великих відкритих просторах, з їх допомогою можна швидко виявити об'єкт на великому видаленні навіть у складних метеоумовах з поганою видимістю.

Палітра «Fusion»підходить для ближніх спостережень, з її допомогою легше ідентифікувати ціль. По глибині колірних відтінків можна визначити найбільш теплі місця на поверхні.

«Visible»режим злиття. На одному зображенні відображається група кольорів: білий, жовтий, червоний, рожевий, пурпурний, кожен з яких відповідає за свій температурний діапазон. Найбільш ефективний при спостереженнях на коротких дистанціях при ідентифікації цілей.

«Злиття зображень»- даний режим виробляє поєднання, одержуваного з цифрової камери зображення з теплової сигнатурою. В ручному режимі доступно зміна рівня прозорості. Застосування даного режиму дозволяє отримати максимальний рівень інформативності та деталізації. Подібні технології використовуються виключно у професійному тепловізійному обладнанні.

Цифрова камера

Монокуляр, крім тепловізора, оснащений цифровою камерою 1/2”Progressive Scan, побудованої на чутливому сенсор CMOS, HD якості 1920×1080 рх. Матриця адаптована до роботи в інфрачервоному діапазоні, від 400 до 1000 nm, чутливість сенсора 0.001 Lux, дозволяє отримувати якісну картинку в умовах з гранично низьким рівнем освітленості. Доступно ведення спостереження в глибоких сутінках без використання тепловізійного каналу.

Тепловізійний блок

Тепловізійна камера HM-TS26-35QG/WV-GQ35 в якості чутливого термодатчика використовує високошвидкісні матриці фокальної площини FPA. Розмір монокристала у цій моделі 640 х 512 пікселів, щільність посадки детекторів 12μm, поріг температурної чутливості NETD (Noise Equivalent Temperature Difference) <35 мК. Спектральний діапазон чутливості 8 до 14μm знаходиться в довгохвильовій частині спектра інфрачервоного випромінювання LWIR (Long-wavelength infrared), який повністю відповідає вікну прозорості земної атмосфери. Тому, тепловізори прекрасно бачать крізь такі перешкоди як: щільна димова завіса, густий туман, снігопад чи дощ. Частота оновлення кадрів тепловізійного модуля 50 Гц дозволяє без залипання і затримок спостерігати за динамічними сценами з швидко рухомими об'єктами.

Функції поліпшення якості зображення

Тепловізійна камера HikMicro Gryphon GQ35 має одразу кілька цифрових обробників зображення. Унікальні розробки компанії Hikvision, працюють на спрощених алгоритмах, пройшли успішне тестування і впроваджені в усі серії приладів.

Доступні наступні функції:

  • AGC (Auto Gain Control) – Автоматичне регулювання динамічного діапазону забезпечує високий контраст і деталізацію. 
  • DDE (Digital Detail Enhancement) – технологія цифрового поліпшення деталей. Алгоритми прорисовують відсутні елементи, підвищуючи контраст не тільки самого об'єкта, але і частин навколишнього оточення. 
  • 3D DNR (3D Digital Noise Reduction) – автоматичне зниження шумів на зображенні досягнуто за рахунок порівняння з попередніми кадрами і підміною ділянок картинки вдалими варіантами з попередніх кадрів.

Потужна оптика

HikMicro Gryphon GQ35 має довгофокусний, парний об'єктив F35/f 1.0, який пропускае достатню кількість корисного сигналу, для побудови якісного зображення навіть сильно віддалених об'єктів. Передня лінза виконана з Германія (32Ge), повністю прозорого в довгохвильовій частині спектра електромагнітного випромінювання матеріалу. Діапазон оптичного збільшення становить від 2 до 16 разів. Доступно плавне збільшення і дискретний цифровий зум з кроком х1,х2,х4,х8. Кут поля зору–10,9°×8,8°, що в лінійному вираженні відповідає області простору 19 х 15 метрів на відстані в 100 метрів. Мінімальна дистанція фокусування–2 метра, різкість наводиться шляхом обертання низькопрофільного кільця на об'єктиві.

Кольоровий OLED дисплей

У окулярном блоці встановлений кольоровий OLED (0.39 inch) дисплей роздільною здатністю 1024х768 пікс. Доступно гранично чітке і насичене зображення цілі з великою глибиною кольорів. По відтінкам палітр легко орієнтуватися, визначаючи найбільш «гарячі»місця на поверхні цілі. Технології OLED мають низький рівень енергоспоживання і адаптовані до роботи в умовах низьких температур, аж до - 30°C. Дисплей має можливість зміни інтенсивності світіння. Винос окулярної точки 14 мм. Можливість діоптрійного коригування окуляра в межах±3,5 дптр, дозволить адаптувати картинку для людей з ослабленим зором.

Мобільний додаток T-Vision

Мобільний додаток «T-Vision»дозволяє інтегрувати тепловізор HikMicro Gryphon GQ35 з будь-якими iOS і Android пристроями. Обмін даними відбувається по стандартному протоколу Wi-Fi, Користувачам доступні функції обміну даними, дистанційне управління і використання пристрою як «точки доступу», отримуючи сигнал потокового відео відразу на кілька приймаючих гаджетів. 

Вбудований фото - відеорекордер.

Монокуляр з тепловізором Gryphon GQ35 здатний писати якісне відео і робити фотознімки в форматах .mp4 і .jpg. і роздільною здатністю 1024x768 пікс. Об'єм внутрішньої пам'яті 16 Гб, що дозволяє зберігати десятки годин відео і кілька тисяч фотографій. Завантажити файли можна по прямому кабельному з'єднанню Micro USB Type-C або бездротовим способом по протоколу Wi-Fi. Також на корпусі є відеовихід CVBS для кабельного підключення телевізорів чи моніторів.

Міцний пластиковий корпус із рівнем вологозахисту IP67

Корпус Gryphon GQ35 виконаний з ударопрочного пластику з класом вологозахист IP67, згідно з міжнародною системою стандартів IEC 60529. Чутлива електронна начинка надійно захищена не лише від негативних проявів погоди, але також і від випадкових ударів при падіннях або необережному поводженні. Допускається використання під інтенсивними атмосферними опадами в широкому діапазоні робочих температур від -30 до +55°С. Управління приладом гранично просте і не викличе труднощів навіть у непідготовленого користувача.

Система живлення

В якості джерела живлення використовуються акумуляторна батарея 18650, що дозволяє експлуатувати монокуляр близько 4,5 годин з максимальним рівнем енергоспоживання. Кришка батарейного відсіку розташована під окуляром, на зміну сів елемента ви витратите не більше декількох секунд. Підтримується можливість підключення зовнішнього джерела типу «Powerbank»з інтерфейсом USB Type-C (кабель в комплекті). При тривалій експлуатації на морозі рекомендовано використання зовнішнього живлення, джерело завжди можна розташувати, наприклад, під одягом або використовувати утеплений неопреновий чохол.

Комплект поставки:

  • Тепловізійний монокуляр HikMicro Gryphon GQ35; 
  • Акумуляторна батарея 18650; 
  • USB кабель тип С; 
  • Зарядний пристрій; 
  • Серветка для чищення оптики; 
  • Інструкція по експлуатації; 
  • Гарантійний талон.

Характеристики

Серія
Діяльність ідентифікації, м
Час автономної роботи, год
Живлення
Діаметр передньої лінзи, мм
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Характеристики та комплектація товару можуть змінюватися виробником без повідомлення