Тепловізор Hikmicro LYNX Pro LE15

3 відгуки

Код:  351503496

Тепловізор Hikmicro LYNX Pro LE15

3 відгуки

Код:  351503496

Продавець:Оптичні Системи

4.7/5  ( 42 оцінок )

32 700

Немає в наявності

1

Гарантія. 24 місяці Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Тепловізор Hikmicro LYNX Pro LE15

Hikmicro LYNX Pro LE15–тепловізійний монокуляр оновленої лінійки відомого китайського виробника, що побачила світ у другій половині 2021 року. Прилади, на відміну від моделей попередньої серії отримали цілий ряд інноваційних рішень. По-перше, значно збільшена дальність виявлення. Побачити людину або тварину тепер можна з відстані близько 700 метрів, що для приладів такого класу було за гранню технічних можливостей. Монокуляр HikmicroHM-TS02-15XG/W-LE15 зібраний на високочутливому сенсорі 256х192 pix. @ 12 мкм, NETD < 35 мК від HikMicro Technology™. Оптичне збільшення в діапазоні 1,42–11,3 х дає можливість вести спостереження на коротких і середніх дистанціях, широкий кут поля зору дозволяє максимально швидко виявити «теплий об'єкт»на відкритих просторах. Впровадження передових технологій значно збільшило не тільки дальність дії, але підвищило якість картинки. Опції поліпшення якості зображення Adaptive AGC, DDE і 3D DNR тепер функціонують на більш продуктивному процесорі, надаючи користувачам ідеальну картинку з усіма найменшими подробицями. Мінімальні габарити і невелика вага дозволяють брати прилад з собою в будь-яку подорож або прогулянку.

Основне призначення монокуляра з тепловізором – пошук і спостереження в складних погодних умовах. Просунута оптика непотребує ІЧ-підсвічування, чудово «бачить» крізь туман і димову завісу, контрастні об'єкти не сховаються за нещільної рослинністю у вигляді кущів або лісової просіки. LYNX Pro LE15 відгуки отримав тільки захоплені. Кишеньковий прибор зміо здивувати навіть найзапекліших скептиків. Це ідеальний інструмент для полювання. Побачити звіра можна з недосяжного для його нюху відстані. Прилад адаптований до роботи в будь-яких погодних умовах, не боїться проливного дощу і випадкового падіння, з ним нічого не станеться після прямого падіння у воду. Все побачене в монокуляр можна записати на відео, модуль Wi-Fi дозволяє працювати в режимі точки доступу, роздаючи потокове відео відразу на кілька телефонів або планшетів. Тепловізори Hikmicro LYNX Pro LE15–ідеальне рішення для складних умов спостережень. Сфера застосування не обмежується лише полюванням. Прилади себе зарекомендували при проведенні пошукових операцій з порятунку, при організації охоронних заходів і так далі. 

Ключові особливості

  • Приймач теплового випромінювання 256х192 pix. @ 12 мкм (HikMicro Technology);
  • Тип матриць - VOx (оксид ванадію) Uncooled Focal Plane Arrays; 
  • Температурна чутливість (NETD) < 35мК; 
  • Частота оновлення кадрів тепловізора - 50 Гц;
  • Германієвий об'єктив F15/f1.0 з фокусуванням від 1 м; 
  • Оптичне збільшення 1,42–11,3 х, цифровий зум: x1 x2, x4, х8; 
  • Поле зору, градусів/м на 100м–11,6°×8,78°/20,6 х 15,4; 
  • Дальність виявлення тепло-контрастних цілей—708 м; 
  • Кольоровий LCOS дисплей 720 x 540 пікселів; 
  • 4 колірні палітри відображення (Black Hot, White Hot, Red Hot, Fusion); 
  • Режими поліпшення якості зображення Adaptive AGC, DDE, 3D DNR; 
  • Вбудований фото відеорекордер 8 Гб внутрішньої пам'яті; 
  • Wi-Fi модуль точка доступу, програма «Hik-Connect»; 
  • Стадіометричний далекомір на 3 передвстановлених значення; 
  • Міцний пластиковий корпус, зручне управління за допомогою 4-х кнопок; 
  • Клас вологозахисту по IEC 60529 - IP67, допускається занурення у воду; 
  • Система живлення–вбудований li-ion акумулятор; 
  • Час автономної роботи до 8 годин; 
  • Можливість підключення зовнішнього джерела живлення Micro-USB Type-C; 
  • Гніздо адаптера для кріплення на штатив¼"; 
  • Діапазон робочих температур: від -20 до +55°С; 
  • Артикул виробника HM-TS02-15XG/W-LE15; 
  • Габарити 158×61×57 мм; 
  • Вага 0,26 кг

Тепловізійний модуль

Лінійка тепловізорів HikMicro з індексом PRO зібрана на високочутливих сенсорах. Модель HM-TS02-15XG/W-LE15 реалізована на високопродуктивних матрицях FPA (Focal Plane Array). Це неохолоджуваних мікроболометр виробництва HikMicro Technology. Розмір монокристала 256х192 pix з щільністю посадки детекторів 12 мкм. Матриці напідкладці оксиду Ванадію (VOx) на відміну від поширених аналогів аморфного кремнію (a-Si) володіють великим температурним діапазоном і більшою стабільністю зображення. Теплова сигнатура містить мінімальну кількість шумів і хорошу деталізацію. Поріг температурної чутливості впритул наблизився до рішень, які раніше не доступним для цивільного ринку. NETD (Noise Equivalent Temperature Difference) дорівнює <35 мК, сенсор здатний вловити мінімальні відхилення температури на поверхні цілі. Діапазон чутливостівід 8 до 14μm повністю відповідає вимогам для виявлення ІЧ випромінювання в довгохвильовій частині спектру LWIR (Long-wavelength infrared). Земна атмосфера в цій області повністю прозора і не створює перешкод для реєстрації сигналів. Робота блоку на частоті 50 Гц, дозволяє з комфортом відстежувати динамічні сцени.

Ширококутний об'єктив

Тепловізор HM-TS02-15XG/W-LE15 оснащений ширококутним об'єктивом F15/f1.0 з ручним механізмом фокусування. Користувачам доступно оптичне збільшення 1,42 і до 8х цифровий зум. Наближати зображення можна як плавно, так і дискретно з кроком x2, x4, х8. Кут поля зору на мінімальному збільшенні становить 11,6°×8,78°, що в метричній системі забезпечить видимість області простору в 20,6 х 15,4 м на видаленні 100 метрів. Германієва (32Ge) передня лінза повністю прозора в ІЧ-спектрі випромінюванні, ідеальна геометрія забезпечує чітке зображення без яких-небудь оптичних спотворень. 

Дальність виявлення до 708 метрів

Дистанція, яку тепловізор LYNX Pro LE15 може виявити ростову фігуру розміром 1,7 метра, становить 708 метрів. Це один з рекордних показників класу кишенькових приладів. Реалізувати такі можливості вийшло завдяки чутливим датчикам 256х192 pix. @ 12 мкм, NETD < 35мК і ідеальної германієвої оптиці. На відміну від просунутої нічний оптики, тепловізійні монокуляри прекрасно бачать при будь-якому освітленні і абсолютно не потребують ІК підсвічування. Помітити великого представника тваринного світу (лось, олень, кабан тощо) вийде навіть крізь атмосферні перешкоди у вигляді туману або проливного дощу. Перешкодою також не стане рослинність.

4 колірні палітри

Вибір режиму колірного відображення значно полегшує виконання різного роду завдань. В залежності від умов або дистанції спостереження користувач може переключити на відповідну колірну палітру, в якій на заводі виставлені оптимальні налаштування контрастування і шумозаглушення. 

Доступні наступні варіанти:

  • Гарячий білий (White Hot); 
  • Гарячий чорний (Black Hot); 
  • Гарячий червоний (Red Hot); 
  • Кольоровий (Fusion).

Контрастні палітри «White Hot», «Black Hot»і «Red Hot»з гарячими відтінками ефективно виділяють теплі фігури на холодному тлі. Більше підходять для пошуку на відкритих просторах. Тварина буде добре помітна на тлі лісового масиву, просіки, на схилі пагорбів або гір. Колірне рішення палітри «Fusion» найбільш оптимально при спостереженні на коротких дистанціях. Глибина колірного відтінку дозволить зорієнтуватися і визначити найбільш «гарячиу» ділянку. Рекомендована для ідентифікації і визначення трофейности. При тривалих спостереженнях не напружує зір і не викликає втоми.

Функції поліпшення якості зображення

Цифрова начинка монокулярів HikMicro (Hikvision), пов'язана з обробкою та поліпшенням якості зображення отримала посилене апаратне забезпечення. Більш продуктивні процесори встигають на льоту обробляти потокове відео, перетворюючи нечітку теплову сигнатуру в контрастну деталізовану картинку.   

Користувачам доступні наступні функції:

  • DDE (Digital Detail Enhancement) – опція програмно промальовує дрібні деталі, підвищуючи загальний рівень деталізації. 
  • AGC (Auto Gain Control) – автоматичне вирівнювання динамічного діапазону з максимальним рівнем придушення шумів, Зростає контраст і якість.
  • 3D DNR (3D Digital Noise Reduction) – функція працює за методом порівняння зображення з попередніми кадрами. Обираючи найкращі варіанти, на льоту змінює ділянки картинки на чисті версії.

Повнокольоровий LCOS дисплей

Окулярний блок оснащений LCOS микродисплеем 0,2 дюйма, з роздільною здатністю 720×540 пікс. Збільшууча лінзова система забезпечує оригінальне кольорове зображення. Користувачам доступні регулювання яскравості і контрасту, є опція тимчасового відключення. Технологічні дисплеї мають низький рівень енергоспоживання, значно подовжуючи час автономної роботи. Також обладнання чудово адаптоване до роботи при мінусових температурах. Транслюється зображення без затримок і характерного «залипання». Ідеально налаштувати картинку допоможе опція діоптрійного коригування. Частота зміни кадрів–50 Гц.   

Wi-Fi модуль і вбудований фото - відеорекордер.

Монокуляр з тепловізором LYNX Pro LE15 – просунутий мультимедійний пристрій, що дозволяє фіксувати на відео все, що потрапить у поле його зору. Вбудований модуль Wi-Fi забезпечує сполучення з цифровими пристроями на операційних системах iOS і Android. Файли зберігаються на внутрішньому носії об'ємом 8 Гб. Пам'яті досить для 4 годин відео і більш 1 десятка тисяч якісних фото. Тепловізор може працювати в якості «точки доступу» передаючи потокове відео в режимі реального часу відразу на кілька телефонів, планшетів і т. д.

Мобільний додаток T-Vision

Для з'єднання цифрових гаджетів з тепловізійним монокуляром буде потрібня установка мобільного програми «T-Vision». Користувачі отримають можливість дистанційного керування, зміни налаштувань приладу, обмін даними та використання екрану свого гаджета в якості більшого монітора. В зоні доступу високошвидкісного інтернет-з'єднанняможливо ведення прямих трансляцій на популярні стримінгові платформи або сторінки в соціальних мережах.

Легкий і міцний пластиковий корпус, вологозахист класу IP67

Пластиковий корпус ударопрочной конструкції в змозі забезпечити надійний захист чутливої електроніки від будь-якого роду потрясінь, можливих при необережному поводженні. Клас вологозахисту за стандартом IEC 60529 -IP67, підтверджує готовність приладу до роботи в умовах підвищеної вологості або наявності надлишку пилу. За заявами виробника оптика залишиться повністю працездатною при короткочасному зануренні у воду. Блок управління складається з 4 прогумованих кнопок на верхній частині корпусу. Інтуїтивно-зрозуміле меню не викличе труднощів при освоєнні, оволодіти навичками управління зможе навіть непідготовлений користувач. При необхідності стаціонарних спостережень можна скористатися стандартним фото-штативом, гніздо адаптера¼" (дюйма) знаходиться в нижній частині корпусу.

Користуватися тепловізійним монокуляром можна при будь-якій погоді, не звертаючи уваги на інтенсивні опади у вигляді дощу або мокрого снігу. Діапазон робочих температур становить від -20 до +55°C

Система живлення

Літієвий акумулятор, джерело живлення в змозі забезпечити час безперервної роботи приладу протягом 8 годин, без використання опції «точка доступу». Напруга живлення 5V DC, струм 2 А, споживана потужність 1,5 Вт. Є можливість підключення зовнішнього джерела живлення типу «Powerbank» більшої ємності. Таким чином, можна значно збільшити час роботи приладу. Роз'єм USB Type-C є на корпусі.

Комплект поставки:

  • Тепловізійний монокуляр HM-TS02-15XG/W-LE15; 
  • Кришка об'єктива; 
  • USB-кабель для зарядки/кабель для передачі даних; 
  • Сумка для зберігання;
  • Тканина для очищення оптики;
  • Короткий посібник користувача; 
  • Детальна інструкція по експлуатації; 
  • Гарантійний талон.

Характеристики

Серія
Діяльність ідентифікації, м
Живлення
Діаметр передньої лінзи, мм
Матриця
  • оксид ванадію
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 3

Відгуки до товару за такими фільтрами відсутні.

Дивитися всі відгуки

* Характеристики та комплектація товару можуть змінюватися виробником без повідомлення