Тепловізор HikMicro LYNX Pro LH25

1 відгук

Код:  351503505

Тепловізор HikMicro LYNX Pro LH25

1 відгук

Код:  351503505

Продавець:Оптичні Системи

4.7/5  ( 42 оцінок )

85 500

68 820

Немає в наявності

12

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Тепловізор HikMicro LYNX Pro LH25

Тепловізійний монокуляр HikMicro (Hikvision) LYNX Pro LH25 - новинка осені 2020 року від компанії Hikvision - одного з найбільших світових лідерів індустрії промислових камер відеоспостереження на основі тепловізійних модулів. Продукція цього бренду поставляється в більш ніж 150 країн по всьому світу. Лінійка тепловізорів сери LYNX Pro LH за своїми функціональними можливостями не тільки перевершила аналоги іменитих конкурентів, але і задала новий тон в ціновій політиці. Революційні характеристики тепловізійних монокулярів по безпрецедентною ціною доступні завдяки власним технічним рішеннями і агресивним маркетинговим діям. Все монокуляри нової серії зібрані на основі інноваційних термодатчиків власного виробництва по 12 мкм технологій з (NETD)<35мк і 10-ти річною гарантією. Ніхто з ТОП виробників ринку такого собі дозволити не міг!

Компактний тепловізор HM-TS03-25XG/W-LH25 володіє видатними якостями і має широку сферу застосування, починаючи від аматорських нічних спостережень за світом живої природи, використанням на полюванні, і закінчуючи професійним застосуванням в службах порятунку, охоронних структурах і так далі . Дальність виявлення теплоконтрастних цілей до 1180 метрів, можливість робити якісні фото і записувати відео значно розширює функціонал нічного монокуляра. Прилад можна використовувати в будь-яку погоду при широкому діапазоні робочих температур. Доступні широкі призначені для користувача налаштування. Якість зображення на гранично високому рівні готове здивувати навіть скептиків. Тепловізійний монокуляр не потребує ІК підсвічування і прекрасно «бачить» крізь туман, дим, снігопад. Теплоконтрастний об'єкт також буде виявлений крізь нещільну рослинність: гілки дерев, чагарник, висока трава. HikMicro (Hikvision) LYNX Pro LH25 – ідеальний помічник для нічних видів полювань!

Ключові особливості

  • Приймач теплового випромінювання 384x288 pix. @ 12 мкм (HikMicro Technology); 
  • Тип матриць - VOx (оксид ванадію); 
  • Температурна чутливість (NETD)≪35мк; 
  • Частота оновлення кадрів тепловізора - 50 Гц; 
  • Германієвий об'єктив F25/1.0 з фокусуванням від 5 м; 
  • Oптичне збільшення 2,45 - 19,6х; 
  • Цифровий зум: x2, x4, x8; 
  • Поле зору, градусів/м на 100м – 10,5° - 7,9°/18,4 х 13,8; 
  • Дальність виявлення тепло-контрастних цілей - 1180 м; 
  • Кольоровий HD LCOS дисплей 1280x960 пікс; 
  • 4 колірні палітри відображення; 
  • Режими поліпшення якості зображення; 
  • Вбудований фото відеорекордер 16 Гб внутрішньої пам'яті; 
  • Wi-Fi модуль, Додаток «Hik-Connect»; 
  • Стадіометричний далекомір на 3 попередньо значення; 
  • Міцний пластиковий корпус; 
  • Зручне управління за допомогою 4-х кнопок;
  • Клас вологозахисту по IEC 60529 - IP67; 
  • Система живлення – вбудований li-ion акумулятор; 
  • Час автономної роботи 7 годин; 
  • Можливість підключення зовнішнього джерела живлення Micro- USB, Type-C; 
  • Гніздо адаптера для кріплення на штатив1\4;
  • Діапазон робочих температур: від -20 до + 55°С; 
  • Артикул виробника HM-TS03-25XG/W-LH25; 
  • Габарити 171×61×57 мм; 
  • Вага 0,3 кг.

Тепловізійний модуль

Тепловизійний блок монокуляра HikMicro LYNX Pro LH25 побудований на базі інноваційних термочутливих матриць власного виробництва (HikMicro Technology). Розмір монокристалла 384x288 пікс, з кроком детектора 12 мкм. На відміну від звичних 17 мкм технологій дані мікроболометр володіють значно більшою кількістю датчиків, розміщених на одиниці площі, таким чином, розробникам вдалося збільшити дальність дії тепловізора і розширити поле зору самого приладу. Ще одним важливим технологічним відмінністю є матеріал самих матриць. У виробництві використовується виключно оксид Ванадієві керамічні термодатчики (VOx), які на відміну від аналогічних приладів на основі аморфного кремнію (a-Si) мають більш стабільним і стійким зображенням і мають менший коефіцієнт температурного опору.

Поріг температурної чутливості матриць NETD<35 мк (Noise Equivalent Temperature Difference), дозволяє тепловізора реєструвати мінімальні температурні відхилення на поверхні об'єкта, що в свою чергу позитивно позначається на зображенні об'єкта, що спостерігається. Спектральний діапазон чутливості ванадієвих матриць знаходиться в межах 8—14μm, що повністю задовольняє вимогам для виявлення електромагнітного випромінювання в довгохвильовій частині ІЧ діапазону (LWIR Long-wavelength infrared), в якому земна атмосфера прозора і не створює перешкод для проходження сигналу від об'єкту до датчиків. Частота оновлення кадрів в 50 Гц повністю задовольняє вимогам для комфортного спостереження навіть за швидко рухомими цілями. Гарантія виробника на термодатчик – 10 років!

Об'єктив

Тепловізор Хікмікро (Хіквіжн) HM-TS03-25XG/W-LH25 оснащений ширококутним об'єктивом F25/1.0 з германієвої оптикою. Ідеальна геометрія лінз і чутлива електроніка дозволили отримати чітке і висококонтрастне зображення навіть сильно віддалених об'єктів. Діапазон оптичного збільшення 2,45 - 19,6х дає можливість виявлення об'єктів на будь-яких дистанціях. Збільшення змінюється як плавно, так і дискретно з кроком х2, х4, х8. Широкий кут поля зору (10,5°×7,9°) дає можливість для швидкого пошуку теплоконтрастних об'єктів на великому відкритому просторі і спостереження за групою рухомих цілей. У метричній системі числення спостерігачеві буде доступна область простору 18,4 х 13,8 м на дистанції в 100 метрів. Зі збільшенням кратності ширина поля зору буде зменшуватися пропорційно рівню збільшення. Фокусування об'єктива здійснюється шляхом обертання низкопрофильного кільця на об'єктиві приладу.

Дальність виявлення до 1180 метрів

Застосування передових технологічних рішень в області проектування і виробництва тепловізійної техніки дозволило збільшити дальність виявлення теплоконтрастних об'єктів до немислимих для нічних спостережень відстаней. Побачити велику тварину типу: лось, ведмідь, кабан, козуля можна з відстані більше кілометра, що для компактних тепловізійних монокулярів було межею мрій. Реалізувати такі можливості вийшло завдяки сучасним матрицями 384x288 pix. @ 12 мкм NETD<35 мк і лінз з германію ( 32 Ge), які мають ідеальну геометрію і обробку з нульовим допуском. Причому перешкодою для спостережень не стануть складні погодні умовах і повна відсутність освітлення.

4 колірні палітри

Монокуляр HikMicro HM-TS03-25XG/W-LH25 має 4 режими колірного відображення, які найбільш оптимальні для виконання різних завдань в залежності від умов спостережень і типів об'єктів.

Доступними параметрами:

  • Гарячий білий (White Hot); 
  • Гарячий чорний (Black Hot); 
  • Гарячий червоний (Red Hot); 
  • Кольоровий (Fusion).

Кольорові палітри з гарячими відтінками «White Hot», «Black Hot» і «Red Hot» більше підходять для роботи в умовах з високим температурним контрастом, при пошуку і наглядом об'єктів на великих відкритих просторах в складних метеоумовах. Кольорові палітри «Fusion» найбільш оптимальні при ідентифікації об'єктів спостереження. За глибиною колірних відтінків можна визначити найбільш «теплі» місця на поверхні цілі. Перемикання між режимами здійснюється в меню швидкого доступу монокуляра.

Функції поліпшення якості зображення

Тепловізійний монокуляр HikMicro LYNX Pro LH25 має відразу кілька функцій для поліпшення якості зображення. Це унікальні розробки компанії HIKVISION, які пройшли успішне тестування і впроваджені в усі нові серії приладів. Для користувачів доступні наступні функції:

  • AGC (Auto Gain Control) – функція забезпечує регулювання динамічного діапазону зображення повністю в автоматичному режимі, чим забезпечується висока контрастність картинки. 
  • DDE (Digital Detail Enhancement) – технологія цифрового поліпшення деталей забезпечує максимальну якість зображення. Для спостереження доступні не тільки дрібні деталі об'єкта, а й елементи навколишнього оточення. 
  • 3D DNR (3D Digital Noise Reduction) – зниження шумів на вихідному зображенні забезпечується за рахунок порівняння з попередніми кадрами і унікальними алгоритмами обробки картинки.

На сьогоднішній день, тепловізори компанії HikMicro є одними з кращих в світі за якістю зображення.

Повнокольоровий HD LCOS дисплей

Окулярний блок тепловізійного монокуляра оснащений кольоровим дисплеєм HD LCOS з роздільною здатністю 1280x960. На відміну від звичних AMOLED технологій, ці дисплеї мають кращий роздільна здатність і більшу глибину кольорів. Вироби адаптовані для роботи в умовах низьких температур і без втрати якості зображення можуть експлуатуватися при морозах до - 25°С. LCOS дисплеї володіють низьким рівнем енергоспоживання, що позитивно позначається на часі автономної роботи приладу в цілому. Частота оновлення кадрів 50 Гц дозволяє комфортно спостерігати навіть за групою рухомих об'єктів. Окулярний блок обладнаний механізмом диоптрийного коригування в межах±4 дптр, дозволяючи підлаштувати зображення під індивідуальні особливості зору. Також є можливість зниження яскравості світіння, зводячи нанівець ймовірність демаскування спостерігача від засвічення частини обличчя. Дану опцію слід застосовувати при можливості обопільного візуального контакту, наприклад, на полюванні.

Wi-Fi модуль і вбудований фото- відеорекордер.

Вбудований фото- і відеорекордер значно розширює функціональні можливості приладу, дозволяючи знімати на відео і робити якісні знімки всього, що потрапило в поле зору монокуляра. Об'єм вбудованої пам'яті на відміну від моделей лінійки HikVision збільшений до 16 Гб, що дозволить зберегти близько 8 годин відео, і більше тисячі фотографій. Завантажити збережені файли можна відразу декількома способами: стандартним кабельним з'єднанням Micro USB або за допомогою бездротового доступу по протоколу Wi-Fi. Монокуляр може працювати точкою доступу Wi-Fi відразу для 8 пристроїв, транслюючи потокове відео на смартфони або планшети, таким чином спостерігати за світом живої природи може відразу група осіб.

Мобільний додаток T-Vision

Мобільний додаток «T-Vision» дозволяє інтегрувати монокуляр з будь-якими цифровими пристроями під управлінням операційних систем iOS і Android. Обмін даними відбувається по стандартному протоколу Wi-Fi. Таким чином, можна використовувати екран телефону або планшета в якості другого монітора, де з великою роздільною здатністю спостерігати за тим, що відбувається навколо. Також будь-який смартфон можна використовувати як пульт дистанційного керування, на ходу міняючи налаштування монокуляра. Додаток дозволяє не тільки переглядати фото і відео, але також завантажувати і завантажувати файли. Відео та фото файли зберігаються в звичних для багатьох користувачів форматах .mp4/.jpg.

Легкий і міцний пластиковий корпус

Корпус тепловізійного монокуляра виконаний з міцного конструкційного пластика, який забезпечує надійний захист оптоелектронної начинки навіть в екстремальних умовах експлуатації. За заявою виробників прилад здатний витримати неодноразове падіння з висоти 2-х метрів, тому йому не страшні удари об гілки дерев і елементи екіпіровки. Клас вологозахисту приладу за міжнародною системою стандартів IEC 60529 - IP67. Допускається експлуатація в несприятливих метеорологічних умовах з наявністю атмосферних опадів у вигляді дощу, високої вологості або мокрого снігу. Блок управління складається з 4-х кнопок розташованих на верхній частині приладу. Кнопки мають опукле тиснення з піктограмами і легко знаходяться на дотик, тому маніпулювати налаштуваннями можна в процесі спостереження. У нижній частині корпусу розташований адаптер&Frac14;&Quot;для кріплення на штатив, який рекомендовано для тривалих спостережень за об'єктами живої природи.

Діапазон робочих температур тепловізора HikMicro (Hikvision) HM-TS03-25XG/W-LH25 знаходиться в межах від -20 до + 55°С. Експлуатувати дану модель можна як при сильних морозах, так і під час спекотних сонячних днів. Окулярний блок закритий м'яким гумовим наочником. У комплекті поставки є захисна кришка на об'єктив.

Система живлення

Прилад має вбудований джерело живлення – перезаряджається li-ion акумулятор забезпечує час автономної роботи до 7 годин. Напруга живлення 5 V DC/2 A, потужність енергоспоживання 1.5 W. Прилад підтримує можливість використання зовнішнього джерела живлення за допомогою стандартного кабельного з'єднання USB Type-C Interface. Таким чином, підключивши звичайний Power bank, можна значно збільшити час автономної роботи. При спостереженнях в умовах мінусових температур можна заховати зовнішнє джерело живлення під одягом або, стійкому до морозів, неопреновому чохлі.

Комплект поставки:

  • Тепловізійний монокуляр HIKMICRO LYNX Pro LH25;
  • Кришка об'єктива USB-кабель для зарядки/кабель для передачі даних;
  • Сумка для зберігання;
  • Тканина для очищення оптики;
  • Посібник з інструкціями;
  • Докладна інструкція по експлуатації;
  • Гарантійний талон.

Характеристики

Серія
Діяльність ідентифікації, м
Живлення
Діаметр передньої лінзи, мм
Час автономної роботи, год
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 1

Відгуки до товару за такими фільтрами відсутні.

Дивитися всі відгуки

* Характеристики та комплектація товару можуть змінюватися виробником без повідомлення