ТОП ПРОДАЖІВ

Тепловізійний монокуляр AGM Taipan TM25-384

Тепловізійний монокуляр AGM Taipan TM25-384

Продавець:Оптичні Системи

4.7/5  ( 42 оцінок )

74 555

68 820

Є в наявності

4

Гарантія. 24 місяці офіційної гарантії від виробника Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Тепловізійний монокуляр AGM Taipan TM25-384

AGM Taipan TM25-384 – тепловізор американського виробника AGM Global Vision, LLC, це старша модель серії Тайпан з рекордним показником дальності виявлення. Спостерігач «побачить» ростовий об'єкт з відстані в 1180 метрів. Надчутливі ІЧ-сенсори на основі оксиду Ванадію 384x288 pix. @ 12 мкм (NETD) < 35мК, 50 Гц надають якісну картинку при будь-яких погодних умовах і атмосферних перешкодах: туман, щільне задимлення, опади. Потужний германієвий об'єктив з ручним фокусуванням видає збільшення в діапазоні від 2,5 до 20х. Доступно плавне і дискретне наближення зображення. Все побачене можна записати на відео, модуль Wi-Fi функціонує в режимі «Точка доступу», роздаючи сигнал в режимі відеоконференції. Вести спостереження на екранах телефонів можуть кілька людей. Розширені налаштування, допоможуть адаптувати роботу, під будь-які погодні умови.

Вбудований далекомір (стадіометричний) видасть точну відстань до цілі, а опція відстеження самої гарячої точки допоможе не втратити з виду швидко рухомий об'єкт.Тепловізор AGM Taipan TM25-384 відгуки від фахівців отримав тільки захоплені. Кишеньковий прилад з видатними здібностями виправдає покладені надії. Повністю захищений від проникнення вологи і пилу, може працювати в самих екстремальних умовах. Картинка в HD якості дозволить розглянути віддалений об'єкт в найдрібніших подробицях. Доступно 4 палітри відображення і кілька режимів роботи. Монокуляр не потребує ІЧ-підсвічування і прекрасно бачить, як удень, так і вночі, при повній відсутності освітлення. Мисливець зможе виявити ціль навіть крізь нещільну рослинність. Це ідеальний інструмент для підвищення якості і результативності нічних типів полювань.

Тепловізор AGM Taipan TM25-384 характеристики

  • Дальність виявлення тепло-контрастних цілей — 1181 м; 
  • Приймач теплового випромінювання 384x288 pix. @ 12 мкм (NETD) < 35мК, 50 Гц; 
  • Тип матриць - VOx (Vanadium Oxide Uncooled Focal Plane Arrays); 
  • Германієвий об'єктив F25/1.0 з фокусуванням від 5 м; 
  • Оптичне збільшення 2,5 - 20х цифровий зум: x2, x4, x8; 
  • Поле зору, градусів/м на 100 м –10,5°×7,9°/18,4 х 13,8; 
  • Кольоровий HD LCOS дисплей 1280x960 пікс; 
  • Чотири колірні палітри відображення, функції поліпшення якості; 
  • Вбудований фото відеорекордер 8 Гб внутрішньої пам'яті; 
  • Wi-Fi модуль, робота в режимі «Точка доступу» Стадіометричний далекомір на 3 передвстановлених значення; 
  • Відстеження самої гарячої точки; 
  • Міцний пластиковий корпус, управління за допомогою 4-х кнопок; 
  • Клас вологозахисту по IEC 60529 - IP67; 
  • Система живлення – вбудований li-ion акумулятор; 
  • Час автономної роботи 7,5 годин; 
  • Підключення зовнішнього джерела живлення USB Type-C; 
  • Гніздо адаптера для кріплення на штатив ¼"; 
  • Діапазон робочих температур: від -20до +55°С; 
  • Габарити 171×61×57 мм;
  • Вага 0,3 кг.

Дальність виявлення до 1180 метрів – рекордний показник для компактних, ручних тепловізорів. Функціоналу достатньо для самого широкого кола завдань на нічних видах полювань. Реалізувати можливості вдалося завдяки передовим сенсорам VOx 384x288 pix. @ 12 мкм (NETD) < 35мК, 50 Гц і германієвої оптиці. 

Потужна оптика оснащена ширококутним об'єктивом F25/1.0 з передньою германієвою лінзою. Ідеальна геометрія дозволяє отримувати чітке і висококонтрасне зображення без спотворень. Діапазон оптичного збільшення 2,5 - 20х відкриває широкі можливості для виявлення об'єктів на будь-яких дистанціях. Збільшення змінюється плавно і з кроком х2, х4, х8. Кут поля зору у 10,5°×7,9° комфортний для пошуку на великому відкритому просторі і спостереження за групою рухомих цілей.У лінійному вираженні спостерігачеві буде доступна область простору розміром 18,4 х 13,8 м на дистанції в 100 метрів. Фокусування здійснюється шляхом обертання низькопрофільного кільця на об'єктиві приладу.

Стадіометричний далекомір – реалізована програмним шляхом опція дозволить дізнатися відстань до об'єкта за його габаритами. У пам'яті є три встановлених значення. Виберіть тип цілі, відмітьте межі та прилад видасть результат. Відстань з'явиться у верхній частині екрана. 

Відстеження самої гарячої точки – цифрова функція (Hot tracking). При активації ви побачите спеціальний маркер, який вказує на ділянку зображення з найбільшою температурою. Опція рекомендована для відстеження рухомих об'єктів.

Тепловізійний модуль побудований на базі інноваційних теплочуттєвих матриць VOx 384x288 pix. @ 12 мкм (NETD) < 35мК. Технології з більш високою щільністю посадки детекторів (12μm) збільшили роздільну здатність, якість і деталізацію. Поріг температурної чутливості NETD <35 мК (Noise Equivalent Temperature Difference), дозволяє вловлювати мінімальні відхилення температури і будувати чіткі, помітні постаті. Спектральний діапазон чутливості 8—14μm, задовольняє вимогам для виявлення електромагнітного випромінювання в довгохвильовій частині ІЧ спектру (LWIR Long-wavelength infrared). Атмосфера Землі повністю прозора і не створює перешкод.

Чотири колірні палітри – набір рішень для спостережень у будь-яких погодних умовах і на будь-яких дистанціях.

Гарячий білий (White Hot); Гарячий чорний (Black Hot); Гарячий червоний (Red Hot); Кольоровий (Fusion).

Варіанти з гарячими відтінками чорного, білого і червоного підходять для роботи в умовах з високим температурним контрастом, при пошуку на великих відкритих просторах в складних метеоумовах. Палітра «Fusion» рекомендована при ідентифікації об'єктів. По глибині колірних відтінків можна визначити найбільш «теплі» місця на поверхні цілі.

Повнокольоровий LCOS дисплей AGM Taipan TM25-384 видає повнорозмірну картинку в якості HD з роздільною здатністю 1280x960 пікс. Лінзова система окуляра збільшує до повнорозмірного формату. LCOS дисплеї володіють низьким рівнем енергоспоживання, можуть експлуатуватися при морозах до - 20°C Частота оновлення кадрів 50 Гц дозволяє комфортно спостерігати навіть за рухомими об'єктами. Окулярний блок обладнаний механізмом діоптрійного коригування в межах ±4 дптр. Яскравість регулюється (5 рівнів), доступна опція тимчасового відключення. 

Wi-Fi модуль і вбудований фото - відеорекордер значно розширює функціональні можливості, дозволяючи фіксувати на відео і робити якісні знімки всього, що потрапило в поле зору монокуляра. Об'єм вбудованої пам'яті 8 Гб, це дозволить зберегти близько 8 годин відео, і більше тисячі фотографій. Забрати медіа можна стандартним кабельним з'єднанням USB Type-C. Тепловізор може працювати точкою доступу Wi-Fi, транслюючи потокове відео на смартфони або планшети. Спостерігати за світом живої природи в режимі відеоконференції може відразу група осіб.

Міцний пластиковий корпус здатний забезпечити захист начинки тепловізора навіть в екстремальних умовах експлуатації. Прилад здатний витримати неодноразове падіння з висоти 1,5 метрів, йому не страшні удари об гілки дерев і елементи екіпіровки. Клас вологозахисту- IP67. Допускається експлуатація при атмосферних опадах, короткочасне занурення у воду. У нижній частині корпусу розташований адаптер ¼" для кріплення на штатив, рекомендований для тривалих спостережень за об'єктами живої природи з стаціонарного стану. Діапазон робочих температур тепловізора від -20 до +55°C

Система живлення – li-ion акумулятор великої ємності, що забезпечує час автономної роботи до 7 годин. Напруга живлення 5 V DC/2 A, потужність енергоспоживання 1.5 W. Допускається використання зовнішнього джерела живлення (Powerbank) з інтерфейсом USBType-C

Комплект поставки:

  • Тепловізійний монокуляр AGM Taipan TM25-384; 
  • Кришка об'єктива;  
  • USB-кабель для зарядки/кабель для передачі даних;  
  • Сумка для зберігання;  
  • Тканина для очищення оптики;  
  • Короткий посібник користувача;  
  • Докладна інструкція з експлуатації.

Характеристики

Серія
Діяльність ідентифікації, м
Живлення
Діаметр передньої лінзи, мм
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Характеристики та комплектація товару можуть змінюватися виробником без повідомлення