Тепловізор iRay Eye E3n V2.0

Тепловізор iRay Eye E3n V2.0

Продавець:Оптичні Системи

4.7/5  ( 42 оцінок )

48 000

Немає в наявності

2

Гарантія. 24 місяці офіційної гарантії від виробника Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Тепловізор iRay Eye E3n V2.0

Тепловізійний монокуляр IRay Eye E3n V2.0 – належить другій лінійці компактних приладів для спостережень в складних погодних умовах від відомого виробника з Китаю InfiRay Technologies Co., Ltd. Незважаючи на свої невеликі габарити, демонструє приголомшливі можливості. Чутливий сенсор Vox 384х288 pix. @ 17 мкм (NETD)<40мК, 50 Гц поряд з 19-ти міліметрової германієвою оптикою дозволить «побачити» ростову фігуру, розміром з людину або тварину з відстані близько 700 метрів, автомобіль з 1200. За рахунок застосування оксид Ванадієвих матриць і сучасних обробників зображення вдалося значно підвищити якість. Тепловізор IRay Eye E3n V2.0 відгуки отримав тільки позитивні. 

Захищений прилад готовий працювати в умовах підвищеної вологості, при атмосферних опадах. Одним з основних переваг є широкий кут поля зору. Монокуляр «бачить» крізь дим і туман, нещільну рослинність. Оптичне збільшення 1х з цифровим зумом до х4 достатньо для пошуку тварин на полюванні в складних погодних умовах. Бюджетний тепловізор – прекрасне рішення для підвищення результативності полювань.

Тепловізійна камера IRay Eye E3n V2.0 характеристики

  • Дальність виявлення автомобіля/людини - 1200 / 696 м; 
  • Матриця iRay Vox Ceramic 384х288 pix. @ 17 мкм (NETD) < 40мК, 50 Гц (iRay Technology); 
  • Германієвий об'єктив F19/f1.0 з фокусуванням від 1 м, цифрове збільшення х1/х2/х4; 
  • Оптичне збільшення 1х, зум до 4х; 
  • Поле зору, градусів/м на 100м – 19,5°х 14,7°/34,4 х 25,8; 
  • Кольоровий дисплей OLED 720х540 пікс, 5 колірних палітр; 
  • Міцний пластиковий корпус, управління за допомогою 4-х кнопок; 
  • Вбудований стадіометричний далекомір на 3 значення; 
  • Клас вологозахисту по IEC 60529 - IP66; 
  • Система живлення – вбудований li-ion акумулятор, автономна робота до 15 годин; 
  • Можливість підключення зовнішнього джерела живлення Micro-USB, Type-C; 
  • Діапазон робочих температур: від -20 до +55°С; 
  • Габарити 160x62x62 мм;
  • Вага 0,32 кг; 
  • Адаптер для кріплення на штатив ¼ дюйма.

Функціональні особливості

Дальність виявлення автомобіля – близько 1200 метрів, людини – 696. Таких можливостей цілком достатньо для нічних типів полювань, де дистанція пострілу рідко перевищує позначку в 300 метрів. Стрілець може помітити велика тварина з безпечної відстані. 

Тепловізійний модуль IRay Eye E3n V2.0 побудований на високотехнологічних сенсорах iRay Vox Ceramic348х288 pix. @ 17 мкм (NETD)<40мК, 50 Гц, власного виробництва. Продуктивні матриці фокальної площини FPA виконані за технологіями з щільністю посадки детекторів 17 мкм. Керамічні микроболлометры на оксид ванадієвої підкладці мають значно кращими показниками рівня шумів і температурної чутливості. Значний розмір монокристала дозволив отримати один з найбільших показників ширини поля зору. Робота модуля на частоті 50 Гц найбільш оптимальна для відстеження динамічних сцен, що рухаються з високою швидкістю об'єктів.

Германієвий об'єктив F19/f1.0 має один з найбільших показників ширини поля зору. Для спостереження на 100 метровому видаленні буде доступна область простору розміром 34,4 х 25,8 м. При збільшенні цифрового зума до х4, можна комфортно вести спостереження на коротких і середніх дистанціях. У кутовому вираженні показник дорівнює 19,5 х 14,7. Доступно ведення груп переміщаються цілей. Германієва оптика повністю прозора в довгохвильовому спектрі ІЧ-випромінювання, дозволяючи тепловизору вільно «бачити» при повній відсутності освітлення.

П'ять колірних палітр – значний набір опцій, що дозволяє оперативно підібрати необхідні параметри роботи для різних умов спостережень і тактичних завдань. При необхідності пошуку теплих об'єктів на відкритих територіях рекомендовані контрастні панелі з чорним, білим кольором. Для близьких відстаней рекомендовані панелі «Color», що дозволяють по градієнту відтінку визначати найбільш гарячі місця на поверхні цілі. 

Повнокольоровий OLED дисплей, що транслює потокове відео з роздільною здатністю 720х540 пікселів, надає повнорозмірне зображення з великою глибиною кольорів і насиченістю. Технології сучасних микродисплеев мають вкрай низький рівень енергоспоживання, що дозволяє не тільки економити заряд батарей, але і збільшувати час автономної роботи. Пристрій адаптовано до роботи в умовах мінусових температур. Картинка не страждає як при морозі до -20°С. Винос окулярної точки–15 мм. Доступна діоптрійная корекція.

Картинка в картинці (PIP) – корисна цифрова опція для вирішення таких завдань, як визначення трофейности та ідентифікація. По збільшеному зображенню, можна чітко визначити належність об'єкта до того чи іншого сімейства тварин. При активації опції на основному екрані з'явиться невелике вікно з збільшену в кілька разів центральною областю. Невеликі розміри дозволяють вільно контролювати візуальну обстановку в зоні спостереження.

Розумний далекомір з трьома встановленими значеннями допоможе визначити відстань за відомим габаритами цілі. Знання точної дистанції є одним з ключових чинників для точних пострілів. Опція робить значний вплив на точність і результативність полювання.

Міцний корпус тепловізора IRay Eye E3n V2.0 виконаний з конструкційного пластика, захищений від проникнення вологи і пилу. Клас IP66 по міжнародній системі стандартів IEC 60529 гарантує стійку роботу при високій вологості і атмосферних опадах. В конструкції передбачена можливість ведення спостережень зі стаціонарного стану, різьбовий адаптер ¼ дюйма в нижній частині корпусу. Протиударна конструкція витримає падіння з невеликої висоти, випадкові удари об гілки дерев, елементи екіпірування або амуніції. Діапазон робочих температур -20 до +55°C 

Живлення IRay Eye E3n V2.0 здійснюється від вбудованого перезаряжаемого літієвого акумулятора. Час автономної роботи, анонсоване виробником – 15 годин. За рахунок зниження загального рівня енергоспоживання значно підвищити час експлуатації. Вбудований роз'єм Micro-USB призначений для підключення зовнішнього джерела живлення типу Power Bank 5V DC.

Комплект поставки:

  • Тепловізійний монокуляр IRay Eye E3n V2.0; 
  • USB-кабель для зарядки; 
  • Тканина для очищення оптики; 
  • Короткий посібник користувача; 
  • Інструкція по експлуатації; 
  • Гарантійний талон.

Характеристики

Живлення
Діаметр передньої лінзи, мм
Мінімальна дистанція фокусування, м
Матриця
  • iRay Vox Ceramic
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Характеристики та комплектація товару можуть змінюватися виробником без повідомлення