Тепловізор Iray Finder FL35R

Тепловізор Iray Finder FL35R

Продавець:Оптичні Системи

4.7/5  ( 42 оцінок )

101 400

Є в наявності

6

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Тепловізор Iray Finder FL35R

Iray Finder FL35R – новинка кінця 2021 року, тепловізійний монокуляр з лазерним далекоміром Iray Finder FL35R від однойменної компанії - InfiRay Technologies Co., Ltd. Прилад побудований на інноваційному оксид ванадієвом сенсорі iRay Vox Ceramic384х288 pix. @ 12 мкм (NETD)<40mK, 50 Гц. Дальність виявлення ростової фігури більше півтора кілометра, перекриває весь спектр завдань. Велику ціль, розміром з автомобіль, ви побачите з 2,5 кілометрів. Повний набір мультимедійних опцій допоможе зафіксувати на відео всі моменти вдалих спостережень і влучних пострілів. Фотографіями трофеїв можна здивувати колег і друзів. Монокуляр з тепловізором Iray Finder FL35R відгуки від мисливців отримав схвальні. Потужний інструмент для виявлення цілей, готовий до експлуатації навіть в екстремальних умовах. Широкий набір налаштувань допоможе адаптувати прилад під будь-які завдання і умови видимості.

Тепловізор для полювання та спостережень Iray Finder FL35R характеристики

  • Дальність виявлення автомобіля/людини – 2460/1818 м; 
  • Матриця iRay Vox Ceramic384х288 pix. @ 12 мкм (NETD)<40mK, 50 Гц (iRay Technology); 
  • Германієвий об'єктив F35/f1.0 з фокусуванням від 1 м, збільшення 3,4 – 13,6 x; 
  • Поле зору, градусів/м на 100 м – 7,5 х 5,7/13,1 х 10; 
  • Кольоровий OLED дисплей 1024х768 пікс, 5 колірних палітр; 
  • Запис відео фото 32 Гб пам'яті, вбудований модуль Wi-Fi; 
  • Лазерний далекомір до 800 м, похибка±1 м; 
  • Клас вологозахисту по IEC 60529 - IP67; 
  • Система живлення–вбудований li-ion акумулятор, автономна робота до 6 годин; 
  • Можливість підключення зовнішнього джерела живлення Micro-USB Type-C; 
  • Діапазон робочих температур: від -40 до +50°С; 
  • Габарити 160 x 90 x 50 мм;
  • Вага 0,4 кг.

Функціональні особливості

Тепловізійний блок мисливського монокуляра Iray Finder FL35R містить інноваційний надчутливий сенсор нового покоління. Власні розробки і технічні рішення отримали відображення в здібностях оптики реєструвати мінімальні відхилення температури на поверхні об'єкта, що спотерігається, і будувати інформативні термограми. Оксид ванадієвий приймач iRay Vox Ceramic384х288 pix. @ 12 мкм (NETD)<40mK, 50 Гц збільшив чутливість. Картинка навіть сильно віддаленого об'єкта володіє високим рівнем деталізації і контрасту. Модуль працює на частоті 50 Гц, дозволяючи без зволікань стежити за об'єктами, що пересуваються з високою швидкістю.

Германієва оптика з довгофокусним об'єктивом F35/f1.0 володіє власним збільшенням дозволяє комфортно вести спостереження на середніх і дальніх дистанціях. Ручне фокусування допоможе від 2 до 8Х. наближати картинку, можна плавно з кроком 0,1 х і дискретно. Кут поля зору – 7,5 х 5,7 градусів в метричній системі дорівнюватиме області простору в 13,1 х 10 метрів на 100 метрової позначки. 

Дальність виявлення цілі розміром з автомобіль 2460 метрів. Стандартна ростова фігура (людина, тварина) помітна з дистанції 1818. Тепловізор з далекоміром перекриває весь спектр завдань для будь-якого типу полювань, включаючи гірську, на трофейних баранів.

Шість колірних палітр передбачені для рішення для будь-якого типу завдань. При пошуку об'єктів в умовах поганої видимості рекомендовані контрастні кольори (чорний, білий), які ефективно виділяють цілі на холодному тлі. При завданнях по ідентифікації та визначенню трофейности, рекомендовані теплі колірні рішення. Вони не напружують зір і підходять для тривалих спостережень.

Повнокольоровий OLED дисплей з лінзовою системою, що збільшує, надає повнорозмірне зображення з максимальним рівнем деталізації. Доступні тонкі налаштування яскравості і контрасту. Дисплей має низький рівень споживання і адаптований до мінусових температур.

Лазерний далекомір здатний значно спростити стрілянину на середніх і дальніх дистанціях, звівши кількість промахів до мінімуму. Дальність дії – до 800 метрів, похибка±1 м. Пристрій працює в невидимому для зору діапазоні. Клас лазерного безпеки -1.

Запис відео і фото відбувається на змінний носій проводиться у високій якості на вбудований носій об'ємом 32 Гб. Записуйте на відео всі моменти спостережень за дикою природою, розміщуйте фото здобутих трофеїв на тематичних роликах і в соціальних мережах.

Модуль Wi-Fi та мобільний додаток InfiRay OutDoor відкривають широкі двері у світ нових можливостей. Дивіться відео на екрані свого гаджета, розміщуйте ролики в соціальних мережах і діліться з друзями на Ютуб. Віддалена робота з приладом допоможе вдосталь насолодитися його можливостями.

Новий обробник зображення ultraclear на посиленій апаратній частині на 20% підвищив якість картинки в порівнянні з попередніми версіями. Патентовані алгоритми обробки зображення вивели на новий кристально чистий рівень.

Міцний пластиковий корпус впорається з будь-якими сюрпризами в процесі експлуатації. Клас вологозахисту по міжнародній системі стандартів IEC 60529 - IP67 дозволяє не турбуватися за збереження приладу в умовах високої вологості, користуватися Iray Finder (Айрей Финдер) FL35R можно при будь-яких атмосферних опадах в діапазоні температур від -20~+40°С. Доступність та ергономічне розташування органів керування дозволить маніпулювати налаштуваннями, не відриваючись від спостережень. 

Електроживлення від змінного літій-іонний акумулятор забезпечує до 6 годин автономної роботи. Носіння додаткового джерела живлення в стандартній комплектації продовжить термін служби до 12 годин. Прилад може працювати від зовнішнього джерела Power Bank 5V DCінтерфейс Micro-USB Type-С.

Комплект поставки:

  • Тепловізійний монокуляр Iray Finder FL35R; 
  • Додатковий акумулятор; 
  • Керівництво користувача; 
  • Інструкція по експлуатації; 
  • Гарантійний талон.

Характеристики

Діяльність ідентифікації, м
Живлення
Діаметр передньої лінзи, мм
Інтерфейси та роз'єми
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Характеристики та комплектація товару можуть змінюватися виробником без повідомлення