Тепловізор Iray Finder FH35R

Тепловізор Iray Finder FH35R

Продавець:Оптичні Системи

4.7/5  ( 42 оцінок )

117 000

Є в наявності

3

Гарантія. 24 місяці офіційної гарантії від виробника Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Тепловізор Iray Finder Fh35R

Тепловізійний монокуляр з лазерним далекоміром Iray Finder Fh35R – високотехнологічний продукт китайського виробника - InfiRay Technologies Co., Ltd. Розробники значно розширили функціонал за рахунок можливості вимірювання відстані до цілі і опцій по виділенню найбільш гарячих точок. Дальність виявлення автомобіля більше 2-х кілометрів, великого представника тваринного світу тепловізор «побачить» з 1818 метрів. Вбудовані опції зйомки відео і модуль Wi-Fi перетворюють прилад в справжній мультимедійний комплекс, дозволяючи знімати відео і робити якісні фото. Передовий сенсор iRay Vox Ceramic640х512 pix. @ 12 мкм (NETD)<35mK, 50 Гц здатний виявити теплий об'єкт на «космічних» для нічних типів полювань відстанях. Iray Finder Fh35R відгуки від мисливців отримав тільки захоплені. За якістю зображення мисливський тепловізор займає одну з лідируючих позицій, не поступаючись продукції преміальних брендів.

Тепловізор для полювання та спостережень Iray Finder Fh35R характеристики

  • Дальність виявлення автомобіля/людини – 2460 / 1818 м; 
  • Матриця iRay Vox Ceramic640х512 pix. @ 12 мкм (NETD)<35mK, 50 Гц (iRay Technology); 
  • Германієвий об'єктив F35/f1.0 з фокусуванням від 1 м, збільшення 2x - 8x; 
  • Поле зору, градусів/м на 100 м – 12,6 х 10,1/22,1 х 17,7; 
  • Кольоровий OLED дисплей 1024х768 пікс, 5 колірних палітр; 
  • Запис відео фото 32 Гб пам'яті, вбудований Wi-Fi;  
  • Лазерний далекомір до 800 м; 
  • Клас вологозахисту по IEC 60529 - IP67; 
  • Система живлення–вбудований li-ion акумулятор, автономна робота до 6 годин; 
  • Можливість підключення зовнішнього джерела живлення Micro-USB Type-C; 
  • Споживана потужність – 800 мВт; 
  • Діапазон робочих температур: від -40 до +50 °С; 
  • Габарити 160 x 90 x 50 мм;
  • Вага 0,4 кг.

Функціональні особливості

Тепловізійний модуль монокуляра для полювання Iray Finder Fh35R побудований на інноваційному сенсорі iRay Vox Ceramic640х512 pix. @ 12 мкм (NETD)<35mK, 50 Гц. Неохолоджувана матриця фокальної площини FPA працює в спектральному діапазоні від 7 до 14 нм, що укладається у вікно прозорості земної атмосфери. Підвищена щільність посадки пікселів і значний розмір монокристала дозволили розширити кут поля зору і роздільну здатність. Тепловізор прекрасно бачить крізь густий туман і щільну димову завісу. Швидкість зміни кадрів 50 Гц, оптимальна для спостереження динамічних сцен.

Германієва оптика з довгофокусним об'єктивом F35/f1.0 дозволяє комфортно вести спостереження на середніх і дальніх дистанціях. Ручне фокусування допоможе ідеально налаштувати оптику на всьому діапазоні відстаней. Оптичне збільшення від 2 до 8х ідеально підходить для спостережень на невеликій відстані. Кут поля зору дорівнює 12,6 -10,1°. У лінійному вираженні на 100 метровому видаленні буде доступна область простору 22,1 х 17,7 м. 

Дальність виявлення цілі розміром з автомобіль 2460 метрів. Стандартна ростова фігура помітна з дистанції 1818. Тепловізор з далекоміром перекриває весь спектр завдань для будь-якого типу полювань, включаючи гірську. 

Шість колірних палітр для будь-якого типу завдань. Вибирайте контрастні рішення з гарячими відтінками чорного або білого кольорів для швидкого пошуку і виявлення об'єктів полювання на широких відкритих просторах. Теплі колірні палітри абсолютно не навантажують зору, призначені для тривалих спостережень на коротких дистанціях. Оптимальні для таких завдань, як ідентифікація і визначення трофейності. 

Повнокольоровий OLED дисплей здатний в найдрібніших подробицях передати всю повноту зображення. Роздільна здатність 1024х768, надає деталізовану картинку з подробицями самого об'єкта та елементів навколишнього середовища.

Лазерний далекомір з дистанцією до 800 метрів безпомилково видасть важливі дані. Пристрій інтегровано в корпус, має мінімальну похибку±1 м. Клас лазерної безпеки 1. Випромінювання не небезпечно для зору людини і тварин. Робота в невидимому спектрі не видасть розташування мисливця. 

Запис відео і фото проводиться у високій якості на вбудований носій об'ємом 32 Гб. Завантажити файли можна прямим кабельним з'єднанням або по Wi-Fi. Можна зберегти більше 20 годин відео і близько 200 тисяч фото.

Модуль Wi-Fi та мобільний додаток InfiRay OutDoor перетворюють тепловізор з далекоміром Iray Finder Fh35R в потужний інструмент для спільної роботи. Встановіть мобільний додаток і користуйтеся всіма перевагами: дивіться відео на екрані гаджетів, керуйте налаштуваннями і багато іншого! 

Новий обробник зображення ultraclear отримав цілий ряд удосконалень. Робота на покращеній апаратній частині з оптимізованими алгоритмами на 20% підвищила якість, контраст і інформативність.  

Міцний корпус з пластику вбереже чутливу електроніку під час екстремальної експлуатації. Клас захисту по IEC 60529 - IP67 гарантує працездатність при інтенсивних опадах. Зручне управління за допомогою випуклих кнопок дозволяє маніпулювати параметрами в процесі спостережень. 

Електроживлення від вбудованого джерела, що передзаряджається, забезпечує час автономної роботи до 6 годин. Є можливість використання зовнішнього джерела. В цьому випадку час використання обмежено лише ємністю зовнішньої батареї типу Power Bank 5V DC інтерфейс Micro-USB Type-С.

Комплект поставки:

  • Тепловізійний монокуляр Iray Finder Fh35R; 
  • Керівництво користувача; 
  • Інструкція по експлуатації; 
  • Гарантійний талон.

Характеристики

Діяльність ідентифікації, м
Живлення
Діаметр передньої лінзи, мм
Інтерфейси та роз'єми
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Характеристики та комплектація товару можуть змінюватися виробником без повідомлення