MI AK-74/AK-47 Великий швидкознімний кронштейн АК/СВД

1 відгук

Код:  351890517

Планка кронштейна

MI AK-74/AK-47 Великий швидкознімний кронштейн АК/СВД

1 відгук

Код:  351890517

Продавець:OpticPower

4.9/5  ( 21 оцінок )

3 299

Є в наявності

21

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Низькопрофільний швидкознімний бічний кронштейн з планкою Вівер/Пікатінні для кріплення оптичних та коліматорних прицілів

Кронштейн призначений для всіх автоматів Калашнікова АК (АК47, АКС, АКМ, АКМС, АКМСУ, АК-74, АКС74, АКС74У і т.д.) та цивільних карабінів на базі АК (Сайга, Вепр, Маяк, Форт, Вулкан тощо). д.) обладнаних заводською бічною планкою (бічним припливом) "ластівчин хвіст" або з додатково встановленою бічною планкою "ластівчин хвіст" у майстерні зброї.
Кронштейн фрезерований із цільної заготовки високоміцного алюмінієвого сплаву. Міцна система фіксації кронштейна не тільки дозволяє швидко встановити або зняти кронштейн з оптичним або нічним прицілом без використання спеціального інструменту, але й гарантує повернення в нуль при повторній установці.

Основними перевагами цього кронштейна є:

  • Невелика вага = 180гр
  • Низькопрофільність: Планка Вівера розташована всього на кілька міліметрів вище за кришку ствольної коробки, що дозволяє комфортно використовувати оптичний або коліматорний приціл.
  • Можливість користуватися механічним прицілом, не знімаючи кронштейна
  • Довжина планки Вівер/Пікатінні = 172мм, що дозволяє встановити приціли нічного бачення з великими габаритними розмірами та приціли коліматора зі збільшувальним модулем (magnifier)
  • Міцне кріплення дозволяє встановлювати важкі нічні оптичні приціли.
  • Зручний надійний фіксатор
  • Міцне чорне анодоване покриття

Характеристики

Планка кронштейна
Фіксація на зброї
Матеріал
  • Алюминиевый сплав
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 1

  • Yevhen Le
    Відгук від покупця. Продавець: OpticPower

    Проблему вирішено

    Не підходить на ак 74 від слова ніяк. Майже 3000 на вітер. Він ніяк не підходить на "кплаш". Навіть видно, коли поставити планку, щоб вона була на рівні цілика, то десь 7 мм до самогоавтомату. Якщо поставити впритул до ствольної коробки, то планка іде навскосяк. Дякую за такий "підгон". Нам на нулі вона стала в нагоді.(

    Переваги:
    Немає
    Недоліки:
    Не підходить на "калаш"