Набір планок Пікатінні REERON

Набір планок Пікатінні REERON

Продавець:СХРОН

4.9/5  ( 135 оцінок )

1 340

Є в наявності

9

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Набір планок Пікатінні REERON

M-lock, 3, 5, 7, 9, 11, 13 слотів, алюмінієва секція планки Пікатінні M-loc, аксесуар з 13 Т-подібними гайками та гвинтами, 3 шестигранні ключі — 6 шт.

Ідеальний набір планок Пікатінні REERON 3 слоти, 5 слотів, 7 слотів, 9 слотів, 11 слотів, 13 слотів алюмінієвих планок Пікатінні з круглою головкою, доступних у 6 розмірах на ваш вибір, які можуть задовольнити ваші різні потреби! Необхідна планка Пікатінні для полювання!

Ідеально підходить для кріплення різних аксесуарів Пікатінні. Наша секція планок Пікатінні зі стандартною специфікацією дозволяє додавати будь-які стандартні аксесуари для планок Пікатінні 21 мм, такі як ліхтарики, приціли, приціли з червоною зеленою точкою, мікроточки, приціли, оптику або інші додаткові аксесуари.

Авіаційний алюміній преміум-класу, міцний та довговічний. Прецизійна обробка з авіаційного алюмінієвого сплаву преміум-класу T6-6061 та високоміцної сталі з чорним матовим покриттям з анодуванням, висока якість, відсутність коливань, забезпечують надійну та безпечну роботу.

Простота установки.Встановіть ці гвинти за допомогою шестигранного ключа, який простий у встановленні або видаленні. Комплект з напрямних з 13, 11, 9, 7, 5 і 3 слотами, 13 наборів довгих гвинтів та 13 наборів Т-подібних гайок, а також 3 шестигранні ключі.

Легкий та міцний. Надлегкі рейки з міцною алюмінієвою конструкцією та низькопрофільним дизайном зменшують об'єм. Найдовша рейка з 13 слотами важить всього 29 грам, найкоротша рейка з 3 слотами - всього 10 грамів, не додаючи занадто багато марної ваги та об'єму.

Характеристики

Фіксація на зброї
Матеріал
  • Прецизійна обробка з авіаційного алюмінієвого сплаву преміум-класу T6-6061 та високоміцної сталі з чорним матовим покриттям з анодуванням,
Комплектація
  • Набір планок Пікатінні Mlock, 3, 5, 7, 9, 11, 13 пазів, алюмінієва секція планки Пікатінні Mloc, аксесуар з 13 Т-подібними гайками та гвинтами, 3 шестигранні ключі — 6 шт.
Кількість в упаковці, шт
  • 6
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами