Тепловізор Konus Flame 1.5x-12x

Тепловізор Konus Flame 1.5x-12x

Продавець:Оптичні Системи

4.7/5  ( 42 оцінок )

45 500

Є в наявності

Гарантія. 24 місяці офіційної гарантії від виробника Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Тепловізор Konus Flame 1.5x-12x

Тепловізор Konus Flame 1.5x-12x – високотехнологічний монокуляр від відомої італійської компанії Konus Optical&Sport Systems. Модель призначена для спостережень і пошуку теплоконтрастних об'єктів у складних погодних умовах. Максимальна дальність виявлення за стандартною ростовою фігурою 460 метрів, автомобіль буде видно з більш ніж 1300. В основі тепловізійного бачення лежать передові надчутливі сенсори Uncooled Focal Plane Arrays 384х288 pix. @ 17 μm 50 Гц, (NETD)<35мК, що забезпечують чудову видимість цілі при повній відсутності освітлення, а також крізь туман або щільну димову завісу. Оптичне збільшення 1,5х, на максимумі прилад видасть картинку з наближенням 12 крат. Ширококутний об'єктив з показником кута поля зору FOV 24,5° x 18,9° допоможе моментально виявити об'єкт полювання на відкритому просторі і в обмежених умовах.

Повний набір мультимедійних опцій по запису відео дозволить залишити в пам'яті моменти вдалих спостережень за нічним життям тварин. Якісні фото здобутих трофеїв можете, в якості доказів, пред'явити друзям і колегам "по цеху". Вбудований модуль Wi-Fi в режимі «Точка доступу» дозволить бачити, що відбувається відразу декільком користувачам. Тепловізійний монокуляр Konus Flame 1.5x-12x відгуки від мисливців, що його випробували, отримав тільки позитивні. Просунута оптика готова до будь-яких випробувань при будь-якій погоді. Підвищена вологостійкість гарантує живучість під час дощу або мокрого снігу. Просте управління не викличе труднощів навіть у непідготовленої людини. Тепловізори на порядок підвищують якість полювання та її результативність.

Тепловізор Konus Flame 1.5 x-12x - характеристики:

  • Дальність виявлення автомобіля/людини - 1353/460 м;
  • Приймач теплового випромінювання - 384х288 pix. @ 17 μm 50 Гц, (NETD)<35мК;
  • Тип матриць - VOx (оксид ванадію) Uncooled Focal Plane Arrays;
  • Спектральний діапазон чутливості 8 -14 нм;
  • Германієвий ширококутний об'єктив F15/f1.0 з фокусуванням від 1 м;
  • Оптичне збільшення 1,5 х, цифровий зум: x1 x2, x4, x8;
  • Поле зору, градусів/м на 100м – 24,5° x 18,9°/43,4 х 33,3;
  • Кольоровий OLED дисплей, роздільна здатність 1024 x 768 пікс;
  • Чотири колірні палітри відображення (Black Hot, White Hot, Red Hot, Fusion);
  • Цифрові режими поліпшення якості зображення;
  • Вбудований фото відеорекордер 8 Гб внутрішньої пам'яті;
  • Wi-Fi модуль, робота в режимі «точка доступу»;
  • Міцний пластиковий корпус, управління за допомогою 4-х кнопок;
  • Клас вологозахисту по IEC 60529 - IP67;
  • Система живлення – вбудований li-ion акумулятор;
  • Час автономної роботи до 5 годин;
  • Можливість підключення зовнішнього джерела живлення USB Type-C;
  • Діапазон робочих температур: від -20 до +55°С;
  • Артикул виробника - CODE: #7951;
  • Габарити 158 × 61 × 57 мм;
  • Вага 0,25 кг.

Дальність виявлення стандартних цілей: автомобілі і людини дорівнює 1353/460 метрів. Для компактних тепловізорів бюджетного сегмента це гарний показник. Потужності оптики достатньо практично для будь-якого типу нічних полювань. Прилад допоможе виявити великого представника тваринного світу на критичних для його органів почуттів відстанях.

Тепловізійний модуль монокуляра Konus Flame 1.5x-12x побудований на чутливому ІЧ-сенсор. Високопродуктивні матриці фокальної площини FPA (Focal Plane Array) з параметрами 384х288 pix. @ 17μm 50 Гц, (NETD)<35мК працюють в зоні чутливості довгохвильовій частині спектру LWIR (Long-wavelength infrared) в діапазоні від 8 до 14 нм. Це дозволяє «бачити» крізь густий туман, щільний дим, опади і рідкісну рослинність. Частота роботи модуля 50 Гц забезпечує можливість комфортного спостереження навіть за швидко рухомими цілями.

Ширококутний об'єктив F15/f1.0 має один з найбільших показників просторового зору FOV - 24,5° x 18,9°. Спостерігачі можуть бачити перед собою область простору розміром 43,4 х 33,3 метра на стометровій позначці. Оптика чудово підходить для пошуку та оглядових спостережень. Збільшення 1,5 крат оптимально для коротких дистанцій. Наблизити картинку можна за допомогою цифрового зума до показника 3х. Передня лінза виконана з Германія (32Ge), матеріалу що є повністю прозорим в необхідному діапазоні ІЧ-випромінювання.

Чотири колірні палітри надають спостерігачам хороший вибір рішень для різних ситуацій. Оптимальні налаштування чутливості і шумозаглушення допоможуть побачити і розпізнати тварину, в незалежності від дистанції і умов видимості.

Доступний вибір таких палітр:

  • Гарячий білий (White Hot); 
  • Гарячий чорний (Black Hot); 
  • Гарячий червоний (Red Hot); 
  • Кольоровий (Fusion).

Палітри з гарячими, контрастними відтінками чорного і білого відмінно виділяють теплий об'єкт на прохолодному тлі. Режими вкрай ефективні на дальніх дистанціях в умовах поганої видимості. На середній відстані рекомендована палітра з гарячим червоним відтінком, підсвічуючи найбільш теплі місця яскравим, добре помітним кольором. При необхідності ідентифікувати об'єкт на коротких дистанціях можна скористатися колірною схемою Fusion, де по глибині відтінку можна добре бачити контури того чи іншого об'єкта з найменшими подробицями.

У окулярному блоці встановлений мікродисплей OLED. Користувачам доступно повнокольорове зображення з роздільною здатністю 1024x768 пікселів і частотою оновлення кадрів 50 Гц. Мікродисплей має низький рівень енергоспоживання і адаптований для роботи в умовах низьких температур. Для зниження демаскуючого ефекту від засвічення частини особи є широкий гумовий наглазник і функції зниження інтенсивності світіння, а також опція тимчасового відключення живлення. Люди з дисфункцією зору можуть скористатися діоптрійним коригуванням в межах ± 5 дптр.

Вбудований фото - відеорекордер дозволить записати на відео все, що потрапляє в поле зору монокуляра. Якісними роликами згодом можна поділитися з друзями у соціальних мережах та на відео платформах. Файли зберігаються на вбудований носій (8 Гб), чого достатньо для розміщення декількох годин відео і 10 тисяч фото.

Wi-Fi модуль і режим «Точка доступу» дозволяють використовувати монокуляр як мультимедійний пристрій, даючи можливість в режимі відеоконференції стежити за подіями відразу декільком користувачам. Для сполучення і спільної роботи цифрових гаджетів з монокуляром необхідно скачати і встановити фірмовий мобільний додаток.

Монокуляр виконаний в міцному корпусі з конструкційного пластика. Прилад готовий зіткнутися з падіннями з невеликої висоти, ударами об гілки дерев і екіпіровку при необережному поводженні. Вологозахист по системі міжнародних стандартів IEC 60529 - IP67 гарантує стійку працездатність в умовах високої вологості, під інтенсивними опадами (дощ, мокрий сніг), а також після короткочасного занурення в воду. Діапазон робочих температур від -20 до +55°С.

Система живлення Konus Flame 1.5 x-3x побудована на вбудованій li-ion батареї, що перезаряджається. Час автономної роботи при вимкненому режимі «Точка доступу» до 5-ти годин. Для збільшення часу функціонування можна скористатися зовнішнім джерелом типу «Powerbank» з напругою 5В DC. Споживана потужність 2 Вт при струмі навантаження 2 А.

Комплект поставки:

  • Тепловізійний монокуляр Konus Flame 1.5x-12x;
  • Кришка об'єктива;
  • USB-кабель для зарядки;
  • Сумка для зберігання;
  • Тканина для очищення оптики;
  • Короткий посібник користувача;
  • Інструкція по експлуатації;
  • Гарантійний талон.

Переваги покупок тепловізійної оптики в Opticstore.com.ua

Інтернет-магазин Opticstore.com.ua – офіційний дилер італійського виробника Konus Optical&Sport Systems на території України. Ми вже більше 12-ти років займаємось прямими поставками тепловізорів і приладів нічного бачення на ринок країни. Тепловізійний монокуляр Konus Flame 1.5x-12x купити можна зі всіма гарантійними зобов'язаннями та міжнародним сервісом виробника. Приймаємо замовлення онлайн і по телефону. Оплата при отриманні. Покупки оперативно доставимо по країні послугами транспортних компаній, в Києві кур'єром.

З будь-якими питаннями щодо вибору моделі, характеристик, тонкощів налаштування і управління звертайтеся за номером +38 (063) 7-987-987. На тепловізор Konus Flame 1.5 x-3x ціна рекомендована виробником. Бюджетний високотехнологічний прилад з повним набором функцій для спостережень в складних погодних умовах гарантовано підвищить якість і результативність будь-якого полювання.

Спостерігайте за світом живої природи з тепловізійними монокулярами Konus Optical&Sport Systems!

Команда інтернет-магазину Opticstore.com.ua!

Технічні характеристики

Матриця Сенсор Vox Ceramic (оксид ванадію) Тип Uncooled Focal Plane Arrays Роздільна здатність, крапок 384х288 Крок піскселя, мкм 17 Частота оновлення кадрів, Гц 50 Температурна чутливість (NETD), мК <35 Виробник сенсора   Дисплей Тип OLED Роздільна здатність, крапок 1024х768 Частота оновлення кадрів, Гц 50 FFC - Корекція плоского поля. Auto, Manual, External Колірні палітри гарячий чорний, гарячий білий, гарячий червоний, кольорова Оптичні характеристики Оптичне збільшення, крат 1,5 Цифровий зум х1, x2, x4, x8 Об'єктив F15/1.0 Поле зору FOV, град. 24,5,x18,9 Поле зору, м/100 м 43.4х33.3 Видалення вихідної зіниці, мм 15 Фокусування авто Максимальна дальність виявлення автомобіля/людини, м 1353/460 Живлення Джерело Вбудований літій-іонний Час роботи до 5 Зовнішнє живлення USB Type-C Прицільна мітка. Пристрілка Передвстановлені мітки   Підсвічування   Ціна кліка м/100 м   Метод пристрілки   Далекомір Тип   Додаткові функції Запис відео та фото є Функція «Кадр в кадрі» немає Режим поліпшення якості зображення є Компас&Msensor (датчик завалу зброї) немає Wi-fi, точка доступу є Видалення битих пікселів є Display OFF є Пам'ять 8 Гб Відстеження самої гарячої точки є Фізичні та експлуатаційні параметри Кріплення   Діапазон експлуатаційних температур, °C -20...+55 Ударна стійкість, Дж   Клас захисту (по IEC 60529) IP67 Габарити, мм 158 x 61 x 57 Маса, кг 0,26 Гарантійний термін, років 2 Країна походження  

Характеристики

Живлення
Діаметр передньої лінзи, мм
Інтерфейси та роз'єми
Мінімальна дистанція фокусування, м
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Характеристики та комплектація товару можуть змінюватися виробником без повідомлення