Тепловізійний приціл Delta TWS 50 XL LRF

Тепловізійний приціл Delta TWS 50 XL LRF

Продавець:Оптичні Системи

4.7/5  ( 42 оцінок )

150 000

Є в наявності

2

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Тепловізійний приціл Delta TWS 50 XL LRF

Тепловізійний приціл Delta TWS 50 XL LRF – одна їз флагманських моделей української компанії Delta Electro Optica. Новинка 2021 року отримала лазерний далекомір до 2000 метрів, чесний 50-ти міліметровий об'єктив з відносним отвором f1.0, більш продуктивну апаратну частину та поліпшене програмне забезпечення. Модель зібрана на інноваційному сенсорі 384x288 DiVox, 12µm, (NETD <30 mK) з гранично високою дальністю виявлення – 2197 м. Оптичне збільшення від 4,5 х до 18х – одне з найбільших в лінійці. Приціл призначений для спостереження й ведення вогню на будь-яких дистанціях, підходить для більшості типів полювань. Функціональних можливостей цілком достатньо для ефективної роботи на короткі та далекі, «снайперські» постріли по великій дичині на дистанції 500+. Тепер не потрібно використання додаткового обладнання для точного вимірювання відстані. Приціл з далекоміром в рази підвищить результативність полювання.  

На відміну від навіть просунутої, цифровиї нічної оптики, теплоприціл не потребує ІЧ-підсвічування і однаково добре працює, як при яскравому денному освітленні, так і при повній відсутності. Теплі об'єкти добре видно за нещільною рослинністю у вигляді чагарнику, очерету або високої трави, на заваді не стануть також і перешкоди у вигляді туману або щільного диму. Модель можна експлуатувати на зброї з дуловою енергією пострілу до 6 кДж. Delta TWS 50 XL LRF відгуки, від мисливців, які тестували в польових умовах, отримав тільки хвалебні. Надійний український інструмент для «ювелірної» роботи на будь-якій дистанції. Приціл здатний «вижити» в реальних бойових умовах, йому не страшні занурення у воду, падіння з невеликої висоти і удари об гілки дерев. Електроніка впевнено працює, як в морози до - 40°C, так і в спеку до +50°C. Час автономної роботи на одному комплекті батарей становить від 6 до 8 годин в режимі інтенсивного використання. 

Ключові особливості

  • Приймач теплового випромінювання 384x288 pix. @ 12 мкм (iRay Technology);
  • Тип матриць–неохолоджуваний мікроболометр DiVox (оксид ванадію); 
  • Температурна чутливість (NETD)–<30 мК; 
  • Частота оновлення кадрів - 50 Гц; 
  • Германієвий об'єктив F50/1.0 з фокусуванням від 5 м; 
  • Оптичне збільшення від 4,5 до 18х, цифровий зум х1/х2/х4; 
  • Поле зору, градусів/м на 100м–7,5х6,7/13,1 х 11,7;
  • Дальність виявлення тепло-контрастних цілей—2197 м; 
  • Час включення тепловізора менше 3 секунд; 
  • Зручне управління за допомогою 4-х кнопок; 
  • Кольоровий OLED дисплей 1024x768 пікс; 
  • Настройка різкості для різних умов спостережень, 4 режиму; 
  • 5 колірних палітр відображення; 
  • Функція PiP (картинка в картинці) для точного прицілювання; 
  • Опція поліпшення якості зображення «ultraclear 2.0» 8 типів прицільних сіток, масштабовані;
  • Можливість зміни кольору (4 типи) і яскравості світіння прицільних міток; 
  • П'ять профілів пристрілки на різні дистанції/зброя; 
  • Ціна кліка 10 мм на 100 метрів, запас ходу 15 mil; 
  • Винос окулярної точки на 60 мм; 
  • Функція– «пристрілка одним пострілом»;
  • Вбудований лазерний далекомір LRF до 2000м, похибка±1м; 
  • Кріплення - планка Пікатіні; 
  • Міцний металевий корпус, Вологозахист (клас IP67); 
  • Система живлення–4 батареї типу АА; 
  • Час автономної роботи 6-8 годин; 
  • Можливість підключення зовнішнього джерела живлення; 
  • Приціл тримає віддачу калібрів до 6 кДж (12 кал., 9.3x64, .375H&H): Діапазон робочих температур: -45°C..+50°С;
  • Габарити 182 x 62 x 58 мм;
  • Вага 0,75 кг.

Виробник Delta Electro Optica (Україна).

Дальність виявлення до 2197 м

Delta TWS 50 XL LRF – одна з найбільш далекобійних моделей серії. Побачити ростову фігуру або крупного представника тваринного світу (кабан, лось, олень) ви зможете з відстані більше 2-х кілометрів. Реалізувати такі можливості вдалося завдяки інноваційним сенсорам 384x288 pix. @ 12 мкм NETD <30 мК і потужної германієвої оптиці. Крім можливості побачити об'єкт полювання на відстанях, позамежних для нічних видів полювань, приціл має повний набір функціональних можливостей для здійснення дальніх пострілів. Це набір балістичних масштабованих сіток, збільшення до 18х і інтегрований далекомір.  

Лазерний далекомір до 2000 м

Delta TWS 50 XL LRF тепловізійний приціл з лазерним далекоміром. Гранична дальність вимірювань, зазначена виробником, дорівнює 2000м. Пристрій має два режими роботи: одиночне вимірювання і безперервний режим сканування. Похибка вимірювань становить 1 метр. Клас лазерної безпеки 1, робота на довжинах хвиль 905 нм, не помітна для зору людини і тварин. Результати вимірювань відображаються в статусному рядку, що знаходиться в полі зору на основному екрані. Дані необхідно використовувати для взяття виправлень на дальність і балістичних розрахунків. Застосування пристрою значно підвищує шанси на точний постріл.

Інноваційний тепловізійний модуль

Тепловізійний модуль прицілу побудований на інноваційних сенсорах DiVox 384x288 pix. @ 12 мкм, NETD <30 мК від світового лідера індустрії - iRay Technology. Неохолоджуваний мікроболометр на підкладці з Оксиду Ванадію на відміну від кремнієвих аналогів (a-Si) володіє цілим рядом переваг. Це більш високий температурний діапазон, менша кількість шумів на зображенні і найкраща чутливість. Спектральний діапазон чутливості від 7,5 до 13,5 мкм вписується в довгохвильову частину спектра (LWIR Long-wavelength infrared), в якому земна атмосфера повністю прозора і не створює перешкод для реєстрації електромагнітного ІЧ-випромінювання. Поріг теплової чутливості Noise Equivalent Temperature Difference (NETD) <30 датчиків дозволяє вловити мінімальні температурні відхилення на поверхні цілі, що дозволяє побудувати більш інформативну сигнатуру. Аттмосферні явща у вигляді туману обо диму не є перешкодою для реєстрації випромінювання, об'єкти добре помітні за невеликими перешкодами у вигляді високої трави, рідкісного чагарнику або лісової просіки. Швидкість оновлення кадрів тепловізійного блоку 50 Гц дозволяє з комфортом відстежувати динамічні сцени з об'єктами, що переміщаються. 

Потужна оптика

Приціл Delta TWS 50 XL LRF – одна з найбільш далекобійних моделей лінійки. Довгофокусний, чесний об'єктив F50/1.0 з оптичним збільшенням 4,5 х і цифровим зумом до 18 крат дозволяє вирішувати повне коло завдань при стрільбі на коротких, середніх і далеких дистанціях. Мінімальна дистанція фокусування всього 5 метрів. Збільшувати картинку можна як плавно, так і з кроком х2, х4. Широкий кут поля зору дає можливість швидко відшукувати об'єкт полювання на відкритих просторах і в разі необхідності наближати картинку на максимум для точного пострілу. На 100 метровому рубежі стрільцям доступна для спостереження область простору розміром 13,1 на 11,7 метрів. Гранично чітке зображення, навіть на максимальному збільшенні, забезпечена германієвою (32Ge) оптикою з ідеальною геометрією лінз. 

Прицільні сітки на будь-який смак

В арсеналі прицілу є 8 електронних сіток на будь-який смак. Додатковою перевагою є можливість зміни кольору, інтенсивності підсвічування і масштабованість. Для коротких дистанцій прямого пострілу рекомендовані стандартні мисливські сітки «Хрест», «Напівхрест», «Дуплекс». При роботі на середніх і дальніх дистанціях, коли необхідна компенсація падіння траєкторії польоту кулі, рекомендовано застосування тактичних варіантів типу «Mil-Dot»і його розширених аналогів. Електронні сітки повторюють концепцію, закладену у денній оптиці з визиром в першій фокальній площині (FFP–First Focal Plane), коли він збільшується пропорційно кратності. У цьому випадку стає доступною стрільба виносом та визначення дистанції за габаритами цілі. Кутові відстані між елементами мають постійні значення, дозволяючи досвідченим стрільцям не витрачати час на балістичні розрахунки і внесення правок. Крім того, елементи сітки лінії, штрихи і точки залишаються тонкими навіть на максимальному збільшенні. Повністю відсутній ефект загородження, комфортно цілитися і вести вогонь можна навіть по малогабаритним цілям.    

Любителі «снайпінгу»можуть повправлятися у влучності стрільби і класичним способом, шляхом внесення змін до положення прицільної сітки. Ціна кліка на 100 метрів дорівнює 1 див. Правки вносяться у відповідному меню прицілу, звичних турелей тут немає. Запас ходу по вертикалі і горизонталі понад 15 Міл.

5 колірних палітр

Програмне забезпечення тепловізійного модуля підтримує кілька режимів колірного оформлення. Стрільцям доступний вибір з 5 палітр:

  • Гарячий білий (White Hot);
  • Гарячий чорний (Black Hot); 
  • Гарячий червоний (Red Hot);
  • Сепія (Sepia); 
  • Веселка (Rainbow).

Кожен колірний модуль має свої налаштування контрастування і шумозаглушення, володіючи певним набором параметрів, краще підходить для вирішення певного кола завдань і умов, в яких ведеться спостереження. Контрастні відтінки «гарячих»тонів «White Hot», «Black Hot» і «Red Hot» добре виділяють теплі об'єкти на холодному тлі лісових масивів, рівнинній території, на схилах гір і пагорбів. Найбільш ефективні при пошуку і спостереженнях на середніх і дальніх дистанціях.

Колірні рішення з теплими відтінками «Sepia» і «Веселка» найбільш оптимальні на коротких дистанціях. Вони не напружують зір, можна без втоми проводити тривалі спостереження. Глибина колірних відтінків вкаже на найбільш гарячі місця на поверхні цілі. Стрілок з теплової сигнатури може точно спрямувати зброю в забійну зону або більш точніше ідентифікувати ціль.

Нова функція поліпшення якості зображення ultra-Clear–2.0

Оновлений цифровий обробник ultra-Clear версії 2.0 отримав оптимізовані алгоритми. Покращена апаратна частина на більш продуктивному процесорі, дозволяє на льоту обробляти потокове відео і формувати гранично чітку і контрастну картинку з максимальним рівнем деталізації. Ефективне шумозаглушення і чітке промальовування навіть найдрібніших елементів створюють інформативні теплові сигнатури. Доступним для спостереження стали не тільки окремі елементи тварини, такі як вовна, вуса, але і елементи навколишнього середовища у вигляді окремих листків дерев, невеликих гілок і трави. Активація режиму покращеної деталізації рекомендована до застосування в поганих умовах спостереження при скрутній прямій видимості. 

Функція картинка в картинці (PiP)

Режим PiP «картинка в картинці» рекомендований до застосування на відстані прямого пострілу. При його активації на екрані з'явиться додаткове вікно зі збільшеною центральною областю основного екрана. Збільшення в режимі складає 36, можна в деталях розглянути найдрібніші подробиці і точно спрямувати зброю. Також значно простіше ідентифікувати ціль, визначаючи її трофейність. Невеликі розміри, вікно займає всього 10% від усієї площі, не заважають контролювати обстановку навколо цілі для ухвалення правильного рішення. 

Пристрілка одним пострілом

Приведення зброї, з встановленим тепловізійним прицілом Delta TWS 50 XL LRF, до точного бою може проводитися відразу декількома способами. Це нестаріюча класика по СТВ (середня точка влучення) групи 4 або 3 пострілів або, уподобаний багатьом, оновлений метод «одним пострілом». У другому випадку, після пострілу необхідно програмним способом виставити перехрестя сітки на кульовий отвір на мішені. Застосовувати методику можна на будь-якій необхідній дистанції. Суть цієї процедури зводиться до того, що приціл наводиться безпосередньо на тактичні можливості збройового комплексу (гвинтівка/боєприпас). Після рекомендовано провести контрольний постріл. Вносити зміни до положення прицільної сітки слід у відповідному меню. Крок вивірки 1 см на 100 метрів. В інструкції з експлуатації є докладна інструкція по адаптації прицілів Дельта на різну зброю.   

5 профілів пристрілки

Оновлена версія тепловізійних прицілів Delta TWS 50 XL LRF отримала розширені налаштування користувача. 5 профілів пристрілки, в кожному з яких є по 5 комірок пам'яті для збереження результатів. Таким чином, один приціл можна один раз пристріляти не тільки на різні дистанції, але і на різних типах озброєння і з різними боєприпасами. 

Кольоровий OLED дисплей

Перетворене тепловізором зображення транслюється на 5-ти дюймовому OLED дисплеї від компанії SONY. Роздільна здатність 1024x768 пікселів. Це повнорозмірний формат, додатково збільшений за допомогою лінзової системи окуляра. Стрільцям доступно кольорове зображення з яскравими контрастними відтінками. Мікродисплей має низький рівень енергоспоживання і добре адаптований до роботи в умовах низьких температур. Навіть при морозах до -40°С зображення транслюється без залипання і затримок. Є можливість діоптрійного коригування і зміни рівня яскравості (5 режимів). Окулярна точка винесена на відстань в 60 мм.

Корпус

Delta TWS 50 XL LRF побудований у повністю металевому корпусі з високоміцного алюмінієвого сплаву. Всі деталі виготовлені на високотехнологічному обладнанні з нульовим допуском. Ударна стійкість до 6кДж допускає застосування на всіх цивільних калібрах мисливської зброї. Конструкція повністю герметична. Приціл залишиться працездатний після нетривалого перебування під водою. Клас вологозахисту за IEC 60529 - IP67. Тепловізійну оптику можна застосовувати в широкому діапазоні робочих температур: від -45°C до +50°С, незважаючи на інтенсивні атмосферні опади у вигляді дощу або мокрого снігу. Управління тонкими налаштуваннями здійснюється за допомогою 4-х кнопок, розташованих в доступному місці на верхній частині корпусу. Фокусування на дистанцію проводиться шляхом обертання кільця на об'єктиві. Тактильний виступ для пальця дозволить не робити зайвих рухів, маніпулюючи налаштуваннями оптики в процесі спостережень. 

Живлення

Продумана система живлення на 4 елементах типорозміру АА забезпечить безперервний час роботи до 8 годин в режимі інтенсивної експлуатації. Батарейний відсік має горизонтальне розташування, повністю виключаючи ймовірність відключення живлення в момент пострілу, так як елементи розташовані перпендикулярно напрямку вектора віддачі. Батарейний відсік закритий герметичною кришкою, на зміну джерел, що сіли, потрібно менше однієї хвилини. На корпусі є роз'єм Micro-USB Type-C для підключення зовнішнього джерела живлення типу «Powerbank»з напругою 5В.

Комплект поставки:

  • Тепловізійний приціл Delta TWS 50 XL LRF; 
  • USB кабель тип С; 
  • Серветка для чищення оптики; 
  • Інструкція по експлуатації; 
  • Гарантійний талон.

Характеристики

Тип прицілу
Живлення
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами