Беруші тактичні стрілецькі, для стрільців, військових, від шуму Shooter Plugz Чорні, 3 витки (пасивні) (123512)

1 відгук

Код:  352519425

Беруші тактичні стрілецькі, для стрільців, військових, від шуму Shooter Plugz Чорні, 3 витки (пасивні) (123512)

1 відгук

Код:  352519425

Продавець:Traveller

4.8/5  ( 402 оцінок )

575

377

Є в наявності

26

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Беруші - найбільш ефективний засіб порятунку слуху під час стрілянини та будь-яких гучних звуків. Shooter Plugz пасивного придушення шуму приглушають будь-який звук на максимально можливе шумозаглушення для багаторазових берушів - SNR 33дБ. Завдяки унікальному надійному фіксатору по вушній раковині вони відмінно підходять для військових, тактичних діях, перешкоджають випаданню. Беруші пасивного типу набагато краще захищають слух від звуків стрілянини, вибухів, ніж будь-які активні беруші.

Shooter Plugz є універсальними та підходять для стрільби, для сну, подорожей, для роботи, галасливих місць та інших призначень. Шумопригнічення берушів Shooter Plugz одне з максимально можливих, трохи вище придушення шуму мають тільки одноразові пінові беруші (до 37дБ).

Шумопригнічення:  SNR 33дБ.

Для виробництва берушів використовується спеціальний матеріал - силікон. Він міцний та гнучкий, ідеально прилягає до стінок вушного каналу, не створюючи при цьому дискомфорту навіть при тривалому використанні. Беруші розміщуються в алюмінієвому футлярі-брелоку, який захищає від попадання пилу, вологи.
Беруші Shooter Plugz мають тривіткові вкладиші, підходять для людей із середніми вушними каналами. Для дівчат, жінок, чоловіків з невеликим розміром вушного каналу бажано вибирати ідентичні беруші із двовитковими вушними вкладками.
Довговічність та догляд за берушами. Термін служби берушів залежить від дбайливості використання та зберігання. Оскільки багаторазові беруші, досить просто підтримувати чистоту вкладишів і зберігати у футлярі. Для очищення достатньо промити беруші у слабкому мильному розчині теплої води.

Характеристики

Колір
Комплектація
  • Беруши Shooter Plugz
    Фирменный алюминиевый футляр-брелок
Кількість в упаковці, шт
  • 2
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 1

  • Василь Жолобковський
    Відгук від покупця. Продавець: Traveller

    Беруши очень удобные, не выпадают, свою функцию выполняют, на полигоне проверены, уши не закладывает, свиста нет

    Переваги:
    Отправили в тот день когда попросили, товар соответствует описанию и т.п.