Беруші стрілецькі тактичні пасивні, від гучного шуму SafeGuard Чорні + 5 пар вкладишів (iMeBoBo) (123421)

Беруші стрілецькі тактичні пасивні, від гучного шуму SafeGuard Чорні + 5 пар вкладишів (iMeBoBo) (123421)

Продавець:Traveller

4.8/5  ( 399 оцінок )

575

429

Немає в наявності

5

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Беруші - найбільш ефективний засіб порятунку слуху під час стрілянини та будь-яких гучних звуків. Беруші пасивного придушення шуму приглушують будь-який звук на максимально можливе шумоздушення для багаторазових берушів. Завдяки унікальному надійному фіксатору по вушній раковині вони відмінно підходять для військових, тактичних діях, перешкоджають випаданню. Беруші пасивного типу набагато краще захищають слух від звуків стрілянини, вибухів, ніж будь-які активні беруші. До вашої уваги пропонуємо унікальні беруші iMeBoBo, які мають як багаторазові 2-х виткові вкладиші, так і м'які пінні вкладиші в кількості 10 штук (5 пар). Кожен вибирає сам які вкладки використовувати.
Шумопридушення даних берушів максимально існуюче! Беруші є універсальними та підходять для подорожей, шумної роботи, стрільби, спорту та ін. призначень. Але через те, що фільтр на торці берушів із пластику, для сну використовувати їх не рекомендується, інакше цей фільтр-заглушка буде тиснути!

Завдяки унікальній конструкції беруші надійно фіксуються у вушній раковині.

Для виробництва берушів використовується 2 види вкладишів: силікон та поліуретан. Силікон – багаторазовий, досить м'який, тонкий та гнучкий, ідеально прилягає до стінок вушного каналу, не створюючи при цьому дискомфорту навіть при тривалому використанні. Поліуретан - м'які вкладиші з дуже гарним шумом придушення.

Беруші розміщуються у тонкому пластиковому відкритому контейнері з поглибленнями для 2-х берушів, що знаходиться у картонній фірмовій упаковці. Пінні вкладиші (5 пар) розміщуються у спеціальному фірмовому пластиковому футлярі. Так як упаковка берушів з картону, який не ламінується виробником, всередину коробки може потрапляти пил, який, як правило, утворюється на складах виробника. Вирішується це досить просто – помістивши беруші під струмінь води перед використанням.

Силіконові багаторазові вкладки мають двовитковий дизайн, підходять для людей з невеликими вушними каналами.
Дані беруші мають один з максимальних SNR (рейтинг придушення шуму) у категорії багаторазових берушів, вище за придушення шуму в цій категорії просто не існує. Якщо порівняти з одноразовими пінними берушами, другі мають SNR завжди вище. Але оскільки дані беруші комбіновані, тобто. мають і багаторазові, і пінні змінні вкладиші, ми отримуємо максимально можливе придушення з протишумних вкладишах, що існують. Термін служби берушів залежить від дбайливості використання та зберігання. Для очищення основного корпусу берушів та двовиткових багаторазових вкладишів достатньо промити їх у слабкому мильному розчині теплої води. Для очищення пінних (поліуретанових) вкладишів достатньо протерти вологою ганчіркою або серветкою, мити їх не рекомендується.

Характеристики

Колір
Комплектація
  • Упаковка
    Беруші багаторазові
    5 пар змінних вкладишів
Кількість в упаковці, шт
  • 2
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами