Ніж складаний StatGear Slinger сірий SLNGR-GRY

Матеріал клинка

Ніж складаний StatGear Slinger сірий SLNGR-GRY

Продавець:SB products

4.7/5  ( 153 оцінок )

1 316

Немає в наявності

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Ніж StatGear Slinger суцільнометалева модель з невеликою вагою і високим рівнем надійності. Це модель, де міцність і надійність забезпечуються як високою якістю збірки, так і сучасними матеріалами, застосовуваними в конструкції.

Сталь виготовлення - D2. Це матеріал володіє високим рівнем вуглецю, через що прекрасно утримує заточку навіть після активної силової експлуатації. Геометрія клинка дозволяє здійснювати досить чітко спрямовані маніпуляції. Ріжучий край заточений універсальної плейновой заточуванням, що підходить для більшості можливих з ножем робіт.

Клинок утримується в обраному положенні за допомогою одного з найбільш потужних і надійних замків Frame Lock. Відкривається ніж з фліппера і повністю безпечний при належному використанні. Рукоять кишенькового ножа виконана зі сталі і має скелетну конструкцію. При цьому зберігається загальна міцність, але також досягається значне зменшення питомої ваги моделі. Для глибокого носіння на поверхні рукояті присутня сталева кліпса. Можна додатково закріпити в темлячном отворі темляк або страхувальний шнур для захисту від втрати.

Характеристики

Матеріал клинка
Твердість клинка
  • 58 HRC
Товщина ручки, мм
  • 18
Піхви/чохол
  • Немає
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».