Тактичний плечовий ремінь Black ,8FIELDS

1 відгук Код:  353496444

Тактичний плечовий ремінь Black ,8FIELDS

1 відгук Код:  353496444

Продавець:BEAR-S

4.9/5  ( 36 оцінок )

271

217

Немає в наявності

8

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Іноді важко відрегулювати довжину тактичного ременя. Залежно від ситуації може виникнути потреба носити зброю близько до тіла або вільно. Не випадати з ладу через необхідність регулювання підвіски.


Швидко регульований тактичний ремінь був розроблений таким чином, щоб оператор міг носити зброю у повній готовності до використання, залишаючи ствол спрямованим до землі. Підвіска утримує репліку щільно притиснутою до корпусу, що спрощує швидке перемикання між карабіном та пістолетом. Повісити на спину чи бік не проблема. Полімерна пряжка дозволяє швидко відстебнути карабін, незважаючи на жилет та каску.


Залежно від переваг стрілка підвіску можна розмістити на правій або лівій руці. Додатковою перевагою є можливість швидко змінити довжину ременя, щоб укоротити його досить потягнути за ремінь. Щоб подовжити його, розблокуйте алюмінієву пряжку. Довжина стрічки та шнурка на пряжці підібрана таким чином, щоб можна було змінювати довжину, не знімаючи рукавички.

Полностью регулируемый ремень для переноски крепится непосредственно к жилету или другой платформе. Подвеска имеет расстегивающуюся пряжку и зажим HK.

Характеристики

Додаткові характеристики
  • Виробник: 8FIELDS
Колір
  • Чорний
Країна реєстрації бренду
  • Китай
Гарантія
  • 14 днів
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 1

  • Александр Фролов
    Відгук від покупця. Продавець: BEAR-S

    Чітко