Ремінь тактичний триточковий мисливський чорний

Ремінь тактичний триточковий мисливський чорний

Продавець:GRAND LIFE

4.6/5  ( 222 оцінок )

543

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Виготовлений із плетеної синтетичної стрічки. Кріпиться на зброї до антапок за допомогою двох шкіряних лямок. Ширина лямки в місці кріплення - 2 см. Як випливає з назви, ремінь кріпиться на зброю «як у трьох точках», тобто. середня точка кріплення є плаваючою. Це основна відмінність від звичайних двоточкових ременів. На ремінь можуть встановлюватись різні замки, карабіни, фастекси. Вони дозволяють підвищити зручність регулювання, а також отримати можливість швидкого скидання.

Колір чорний.

Ширина ременя – 4 см.

Триточковий тактичний ремінь підходить для носіння зброї вітчизняного та іноземного виробництва. Вдале рішення для правоохоронних органів, військових, мисливців, туристів та любителів страйкболу.
Завдяки можливості регулювання ременя у трьох точках, власник може носити зброю у будь-якому зручному положенні. Продумана конструкція дозволяє у найкоротший час перейти у положення готовності. У виробництві використовуються міцні, сучасні матеріали та устаткування. Швидкороз'ємні пряжки, що відключаються одним рухом руки.

Варіанти використання та функціональність:
Триточковий тактичний ремінь можна використовувати при:
• Рейдових переходах.
• Конвоювання.
• Роботі на блокпостах та КПП.
• Патрулювання.
• Інтенсивні вогневі атаки.
• Активне полювання.
• Ігри у страйкбол.
За рахунок продуманої конструкції зброя жорстко фіксується у потрібному положенні, що забезпечує мінімальну амплітуду гойдання. Пересуватись таким чином воно абсолютно не заважає. Перезаряджання та усунення затримок у будь-якому положенні виконуються зручно. З одного плеча на іншу зброю в такому ремені можна перекинути за лічені секунди, що є важливим при активних бойових діях.
Ремень обладает функцией быстрого сброса, что дает возможность резко освободиться из него при зацепах за препятствия или в случае выхода оружия из строя.
Использовать ремень можно не только в боевых условиях, но и в страйкболе. Снаряжение в этой игре должно быть крепким, легким, удобным, а это и есть основные характеристики ремня.
Особенности производства
Продукция производится из современных материалов отечественного и европейского происхождения. Стропы обладают высокой прочностью, прошиты тройной строчкой. Пряжки быстро регулируются, что позволяет в ускоренном темпе менять положение оружия. Длину можно настроить под любое оружие, от самого габаритного до миниатюрного страйкбольного.
Ремені та пряжки виготовляються виключно з якісних, стійких до пошкоджень матеріалів. Пряжки виконуються із міцного пластику PA6. Вони застосовуються при виготовленні спецодягу, спортивного та туристичного спорядження, сумок та рюкзаків.
Усі пластикові деталі ретельно тестуються, відповідають усім екологічним стандартам та мають українські сертифікати.

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами