Пневматична гвинтівка Zbroia PCP Козак 330/180 (чорний)

Тип боєприпасів

Пневматична гвинтівка Zbroia PCP Козак 330/180 (чорний)

Продавець:ZALP

4.8/5  ( 135 оцінок )

23 370

Немає в наявності

Придбати пневматичну зброю та зброю під патрон Флобера можуть особи, які досягли 18-ти річного віку

Гарантія. 12 місяців Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

PCP "КОЗАК" - пневматична гвинтівка з попереднім накачуванням в варіанті компонування Булл-Пап і регульованою щокою приклада. Виготовляється в калібрах 4,5мм, має стандартний ствол та резервуар високого тиску: 330мм/180 см3.

Виробник гарантує безвідмовну експлуатацію гвинтівки не менше ніж 10 000 пострілів.

Гарантійний термін експлуатації -24 місяці.

Увага!!!

Шановні користувачі! Переконливе прохання при зарядженні магазину кульками, заглиблювати їх у комірки максимум, утоплюючи пальцем. В іншому випадку це може призвести до деформації пульки і вивести з ладу механізм провороту барабана.

Сталевий ствол власного виготовлення має 12 нарізів. Доопрацьований компактний і легкий саундмодератор ствола, він інтегрований з кожухом ствола і має відмінну ефективність. Конструкція та технологія виготовлення гвинтівки дозволяє отримати стабільну точність пострілу.

Резервуар високого тиску гвинтівки було розроблено фахівцями компанії спільно з профільним НДІ. Робочий тиск резервуара, що відображається вбудованим манометром WIKA - 300 Бар, перевірочний при виготовленні - 495 Бар.

Відмінна риса резервуара - вбудований високоточний редуктор, що дозволяє підтримувати задану швидкість пострілу з точністю до 1%. Крім того, редуктор забезпечує оптимальну витрату стисненого повітря. Тому повної заправки резервуара вистачає більш ніж на 100 повноцінних пострілів.

PCP "КОЗАК" комплектується двома магазинами барабанного типу, розрахованими на 12 куль.

Важель і механізм зведення має малий зусилля взводу. Все це дозволяє проводити заряджання гвинтівки, не відриваючись від точки прицілювання. Ударно-спусковий механізм виконаний з високоміцної сталі, що регулюється, і від випадкового пострілу в експлуатації захищений запобіжником. В УСМ регулюється хід спускового гачка, зусилля на ньому і момент зриву - глибина спуску. На жаль, для здійснення регулювань необхідно, відкрутивши два гвинти кріплення, від'єднати ложе гвинтівки.

Надійність роботи вузлів гвинтівки забезпечується застосуванням якісної елементної бази (пружини, кільця ущільнювачів, манометр) від кращих європейських виробників. Матеріал для виготовлення металевих деталей та вузлів з Австрії.

Характеристики

Особливості
Загальна довжина
  • 710
Початкова швидкість кулі
Довжина дула
  • 330 мм
Тип боєприпасів
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Пневматична зброя продається громадянам, які досягли 18-річного віку.

* На пневматичні гвинтівки, калібр яких не перевищує 4,5 мм, дозвіл не потрібен!