Пневматична гвинтівка Hatsan Alpha

Тип боєприпасів

Пневматична гвинтівка Hatsan Alpha

Продавець:ZALP

4.8/5  ( 135 оцінок )

4 346

4 090

Є в наявності

47

Придбати пневматичну зброю та зброю під патрон Флобера можуть особи, які досягли 18-ти річного віку

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Гвинтівка середньої потужності Hatsan Alpha 4.5 мм – це новинка турецької компанії Хатсан. Модель є гідною альтернативою МР 512 та іншим варіантам у цьому сегменті, як за габаритами, так і за ціною. Хатсан Альфа призначена для відпочинку та навчальної стрільби. Відмінно підійде для навчання з поводження зі зброєю, а так само, завдяки не найбільшій потужності та опору при переломі стовбура при взведенні. Гвинтівка вкрай рекомендована у використанні підлітками та слабкою статтю.

При бажанні збільшити швидкість пострілу та довговічності роботи пружини - є можливість встановлення газового поршня!

ІНФОРМАЦІЯ ПРО ГВИНТІВКУ

Калібр кулі 4,5 мм, важить гвинтівка 2,9 кг. Приклад та цівка з удароміцного та довговічного пластику.
Довжина пневматичної гвинтівки 109 см з довжиною ствола 45 см. Це однозарядна переломка з крученою пружиною як джерело енергії, швидкість вильоту кулі досягає 250 м/с. залежно від ваги кулі.

Для стрілянини використовуються прицільна планка та мушка. За бажанням можна встановити оптику з кріпленнями на планку Вівера 22 мм або "Ластівчин хвіст" 11 мм. Нарізний ствол виконаний зі збройової сталі. Гачок налаштовується під стрілку, м'який або жорсткий спуск. Автоматичний запобіжник знаходиться позаду ствольної коробки, зручно і для шульги, і для правші. Зведення активує запобіжник автоматично.

Потиличник із гуми пом'якшує до 60% віддачі при пострілі. Гвинтівка зручно лежить у руках. Гвинтівка в умілих руках дуже точна. Крім самої гвинтівки в комплект входить паспорт, упаковка.

Гвинтівка Хатсан Альфа зручна у користуванні, вона надійна, потужна, легка та недорога. Це хороший вибір для початку навчання точної стрільби. Пружинно-поршнева рушниця Хатсан Альфа відпрацьовує свої гроші. У цій гвинтівці не можна змащувати сам поршень, що може призвести до виходу з ладу гвинтівки.

Гвинтівка Хатсан Альфа використовується не лише новачками, а й професіоналами. Цю модель призначена для спортивно-навчальної стрільби та відпочинку. Професіоналам цікаво використовувати цю модель із оптикою. Зброя турецького заводу славиться своєю довговічністю.

Характеристики

Особливості
Загальна довжина
  • 1095
Довжина дула
  • 450 мм
Тип боєприпасів
Джерело енергії
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Пневматична зброя продається громадянам, які досягли 18-річного віку.

* На пневматичні гвинтівки, калібр яких не перевищує 4,5 мм, дозвіл не потрібен!