Ніж складний Firebird FH71-CF

1 відгук Код:  354522285
Матеріал клинка

Ніж складний Firebird FH71-CF

1 відгук Код:  354522285

Колір: оберіть потрібний варіант

Продавець:Over Store

4.5/5  ( 123 оцінок )

1 628

Немає в наявності

Гарантія. Довічна Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Опис ножа Firebird (by Ganzo) FH71-CF:

Колекція EDC-ножів відомого бренду Firebird поповнилася новим екземпляром. Ніж отримав назву FH71-CF. Це складний фліппер, який корисний у побуті, на полюванні, у подорожі, на вилазці, у туристичному поході. Специфіка моделі полягає у наявності характерних виїмок на рукоятці. Вони надають ножу певну естетику. Колір рукояті темно-сірий, послужило матеріалом вуглецеве волокно.

Лезо экземпляра зроблено з використанням сталі марки D2. Цю сталь часто застосовують при створенні ножів Firebird. Надміцна, корозійностійка сталь, що має чудові експлуатаційні характеристики. Ножі з такого матеріалу міцні, тверді, зносостійкі, не схильні до іржі. Служать багато років, і добре зберігають заточку. Практичні та зручні.

Форма леза Drop Point. Це досить популярний тип леза, нерідко він зустрічається серед ножів, особливо ефективний для застосування у полюванні. Ніж з типом клинка Drop Point однаково добре проявляє себе у процесі різання та наколювання. Щодо матеріалу рукояті, то в її основі лежить надійне вуглецеве волокно, що відрізняється відмінною міцністю. Також це дуже стійкий до знесення та механічних впливів компонент. З його використанням інструмент стає по-справжньому довговічним, витривалим та захищеним від зовнішніх впливів.

Загальна довжина ножа становить 19,9 сантиметра. Довжина клинка 8,7 см, товщина клинка налічує три з половиною міліметри. Вес виробу 98 грам. Просто можна сховати в карман. Це легкий і мініатюрний інструмент, який завжди буде під рукою власника. Придатний для щоденного застосування, також зручно кріпитись до одягу або рюкзака. Для цього пристосування є спеціальна металева кліпса. Вона дозволяє щільно зафіксувати ніж, що робить його експлуатацію ще зручнішою.

Ручка пристосування має ергономічну конструкцію. Її зручно брати рукою, вона міцно лежить у ладоні, ніж у результаті не вислизає і не зміщується. Новинка має систему безпеки, щоб уникнути випадкового відкриття або закриття. Чудова механіка, надійна і продумана конструкція. Це універсальний помічник, блискучу роботу якого ви оціните під час походів і на вилазках. Чудовий для полювання, але також добре проявити себе і в інших ситуаціях.

Характеристики:

  • складна новинка-фліппер;
  • вага ножа 98 грам;
  • загальна тривалість примірника 19,9 сантиметра;
  • довжина леза 8,7 сантиметра;
  • форма клинка – Drop Point;
  • клинок, зроблений зі сталі D2;
  • ручка виготовлена ​​з вуглецевого волокна;
  • товщина клинка 3,5 міліметра.

Гарантія: На цю модель компанія дає довічну гарантію.

Характеристики

Матеріал клинка
Твердість клинка
  • 60 HRC
Тип замка
  • Front Flipper
Гарантія
  • Довічна
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 1

Відгуки до товару за такими фільтрами відсутні.

Дивитися всі відгуки

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».